לכולם:

sshoshan

New member
לכולם:../images/Emo46.gif

לכתוב להנהלת הפורומים שיורידו את הפרסומת המעצבנת של גו נקסט,אולי זה יעזור.

psa

New member
SHOS - מצטרפת ומצטרפת !!!!!!!!!!!

את לא יודעת את כמה אני מסכימה אתך!!!!!!

noam778

New member
משהו פה רוצה תוכנה שמורידה פירסומות

ישנה תוכנה קטנה אשר מונעת מפרסומות להופיע במחשב האישי שלנו.. הבעיה היא שהיא מורידה גם דברים אחרים כי לא הכול פירסומות אבל היא נותנת שליטה מלאה למה שקורה במחשב.. ואם מראש אנו גולשים במטרה לקרא טקסט ולא לראות תמונות ואנימציות שונות אז היא חוסכת המון זמן האתר הזה שאני מצרף יש שני תוכנות שימושיות תהנו.. http://www.kinneret.co.il/files/files12.htm

psa

New member
נועם , אני מודה לך מאוד על רצונך

לעזור .בכל זאת לא הייתי ממליצה להשתמש בשפע של תוכנות שהאינטרנט מציע . בפרט לאנשים שפחות מתמצאים במחשב. הורדת תוכנות מרובות גם מפחיתה מעבודת המחשב. אני מדברת מתוך יידע וניסיון. סה"כ כל אחד צריך לעשות את השיקול האישי מה מתאים לו . שוב תודה רבה PSA

גם אני בדעתך

למרות שמערכת תפוז יכולה לומר שזו פרסומת והיא צריכה כסף.

נכון, זה מפריע! אבל...

זה אתר, והוא חייב להתקיים ממשהו. תחשבו על זה שנותנים לנו כאן בית חם, תפוז עונים על כל דרישה שיש לנו בפורום מנהלים (שיפור מנועי החיפוש בפורום, הוספת איקונים בגוף ההודעה, ואפשרויות רבות ונוספות), אני משערת שכל זה עולה כסף, ואם הפיתרון הוא בהוספת פרסומת בפורום, אין לנו אלא לקבל זאת בהבנה. אם כי אני חייבת להודות שזה אכן מעצבן ומפריע.

psa

New member
הפרסומת נעלמה- הידד!

נכון שאתר "תפוז" ואחזקת הפורומים לא ייתכנו ללא חסות ופרסומות . יחד עם זאת הפרסומות הקופצות , זאת המצאה מעצבנת..... כבר דברו על כך בתוכניות מחשב בטלויזיה. העיקר הבריאות

למעלה