לכולם!!!!!

לכולם!!!!!../images/Emo43.gif

חבר'ס נגמרו לבנתיים ימי ההולדת והדברים המעניינים של כל אחד אבל מהיום אני רוצה שנתחיל להקפיד לדבר פה רק על סוף הדרך!!!! אני חושבת שזה לא כל- כך מתאים שנדבר פה על דברים שלא קשורים...נכון חבר'ה??? מה אתם אומרים? אז בואו ננסה לדבר רק על "סוף הדרך" ולא על נושאים שוליים שלא קשורים לנושא.. כי בסך- הכל הרי אנחנו בפורום של "סוף הדרך" לא?! אז חבר'ה מעכשיו: רק "סוף הדרך"! יש את האיסיקיו בשבילך לדבר על חיי היום יום ועוד.. פה זה "הפורום" נכון חבר'ה?! אז מעכשיו אין יותר נושאים אחרים!!!!! רק "סוף הדרך"!!! טוף?! אני מקווה שתעלו נושאים מעניינים לדבר עליהם..... אוייייי איפה נגה וטלי שצריכים אותם?!?!?!?!!?!?!
 
אוייי שקדיה לא הבנת.....

רציתי לומר לטלי ונגה משהו ולכן רשמתי את זה גם בסוף ההודעה... הבנת? אם הייתי צריכה עזרה אז הייתי מבקשת מכולכם!!!! וזה גם מה שביקשתי.... י ה2נה?
 
אני חושב ש.......

אני חושב שאפשר לדבר על דברים שהם גם מחוץ לסוף הדרך עד שתתחיל עונה חדשה (אם תתחיל...) כי בדוגרי עכשיו שאין סוף הדרך אז אין על מה לדבר שקשור לסוף הדרך!!!אולי פה ושם קצת אבל בעיקרון אין עכשיו להריץ איזה שיחה מעמיקה שקשורה לתוכנית מס' 1 בעולם!
 
דווקא יש!!!!!

יש הרבה על מה לדבר!!! אנחנו רק צריכים לחפש על מה לדבר ופתרנו את הבעיה...זה נשמע כאילו אתה בכלל לא מתגעגע..אבל אני כן!!!!!! ומה אין כבר כלום לספר? כאילו התוכנית נגמרה ואתם מעבירים אותה בסבבה? כאילו לא קשה לכם? אז לי כן!!! אני כל הזמן חושבת על התוכנית ועם אנשים מסויימים שהשתתפו בה(והבמבין יבין..).. אבל אתה אני בטוחה שתמצא להביא לנו משהו!!! חחח אני סומכת עליך בעיניים עצומות!!
 

noooga

New member
איך אפשר?!

אין על מה לדבר!! יש פה ושם עיניינים שקשורים לסוף הדרך אבל לא מלא! אם רק נדבר על סוף הדרך הפורום ימות... וחבל! הוא דווקא מאוד נחמד! לא?? ואנני מסכימה עם המלך היחיד!
 
יש הרבה על מה לדבר נגה!!!!

ובזמן האחרון אני מרגישה כאילו את...טוב לא משנה כבר..
 

limors2

Well-known member
טוב להם או בעצם להןןןן יש על מה...

חיים.... אריאל..... ושוב חיים.... ואריאל......
 
למעלה