איזה כיף שבאת להתארח. לא ראיתי את האירוח אבל עדיו תודה רבה . ומישהו יודע אם אפשר לצפות בזה עוד פעם ?
D dhtu New member 23/10/07 #28 איזה כיף שבאת להתארח. ../images/Emo151.gif לא ראיתי את האירוח אבל עדיו תודה רבה . ומישהו יודע אם אפשר לצפות בזה עוד פעם ?
איזה כיף שבאת להתארח. ../images/Emo151.gif לא ראיתי את האירוח אבל עדיו תודה רבה . ומישהו יודע אם אפשר לצפות בזה עוד פעם ?
X x טלטול x New member 23/10/07 #30 לפי מה שידוע לי זה לא היה בווידיאו../images/Emo12.gif היא פשוט ענתה לרוב הילדים בכתב וזהו! אני גם לא היתי כאן ככה שניראה לי שזה מה שהיה
לפי מה שידוע לי זה לא היה בווידיאו../images/Emo12.gif היא פשוט ענתה לרוב הילדים בכתב וזהו! אני גם לא היתי כאן ככה שניראה לי שזה מה שהיה
S sHiR TaDmOr New member 23/10/07 #31 ../images/Emo187.gifזה מה שהיה..אפשר לראות למטה את השרשור עם ההודעות שלה! :]
M mikey girl New member 23/10/07 #33 רוני,תודה רבה שהיית פה../images/Emo24.gif לא נורא שלא ענית על השאלות שלי,מקווה שבאירוח הבא תעני .
X x טלטול x New member 23/10/07 #34 רוני../images/Emo13.gif לא ענית לי אבל לא נורא אני ישאל בווידאו צ'אט. שמחה שהיה לך כיף להתארח אני אומנם לא היתי כאן אבל לפי התשובות שכתבת ענית גם לי על כמה שאלות שלא כתבתי מחכה לווידאו אוהבת טל
רוני../images/Emo13.gif לא ענית לי אבל לא נורא אני ישאל בווידאו צ'אט. שמחה שהיה לך כיף להתארח אני אומנם לא היתי כאן אבל לפי התשובות שכתבת ענית גם לי על כמה שאלות שלא כתבתי מחכה לווידאו אוהבת טל
H Henush Duani New member 24/10/07 #36 אוי את כזו מקסימה../images/Emo23.gif תודה רבה שענית על השאלות שלי! מחכה לאירוח הבא אוהבת,חן.
S Shexy Peanut New member 24/10/07 #38 רוני רוני רוניי... זוכרת אותי? אחת מקבותות הבנות הלא כך כך נחמדות מבת הבר המצווה של טל וניג. אחח היה כיף. תודה על הצחוקים NOT.
רוני רוני רוניי... זוכרת אותי? אחת מקבותות הבנות הלא כך כך נחמדות מבת הבר המצווה של טל וניג. אחח היה כיף. תודה על הצחוקים NOT.