לכולם!!!!!!

rAnDuSh

New member
לכולם!!!!!!../images/Emo32.gif

לאור השאלות הרבות שנשאלו במפגש פורום על אמיר.... אז הנה תסתכלו על החתימה שלי

Giraffe

New member
ואם למישהו יש שאלות עלי אז...

הוא מוזמן לכתוב אותן פה ואני ישמח לענות

maayan15

New member
אתה שפוי?

לא...כי אני זוכרת מהפגישה אותך אומר שאתה לא אוהב את בריאן....ולא בא לי כרגע להיכנס לכל ה"איך אתה לא יכול לאהוב את בריאן".. "איך את יכולה לשנוא את ג´סטין"..אז יש לי שאלה אחת....אתה לפחות חושב שבריאן נראה טוב?....מושלם?...מדהים?....אלוהי?.....מבחינת מראה....(למרות שלדעתי..מכל הבחינות הוא..גרררר....
)

Giraffe

New member
הוא נראה בסדר

זה לא כאילו אני חושב שהוא מכוער, אבל הוא גם לא שיא הסקסיות, ג´סטין הרבה הרבה יותר כוסון מבריאן, ויש עוד הרבה אנשים יותר שווים מבריאן.

lolly1

New member
למען שלום הפורום....

בבקשה אל תתחילו להילחם על מי יפה יותר... (ממ שיעול..בריאן..) כי זה סתם יתחיל שרשור ענק של..ויכוחים..
אה וברוך הבא לפורום....

אי אפשר להגיד שג´סטין סקסי...

יש לו מיןן בייבי פייס כאלה...בריאן סקסי, אבל ג´סטין חמוד...

לג´סטין יש שפתיים והליכה של ברווז!!

והוא..הוא...הוא לא מגיע לכפות רגליים של בריאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מור 007

New member
ועכשיו שאני חושבת על זה....

הוא מזכיר גם קצת חזיר......חחחח....

ומייקל....

נשקן גרוע(לדברי רינת), חנון, בכיין, מעצבן, בעל עיניים בולטות, גבות מחוברות... ולדברי lolly-איכסססססס(מה שנכון נכון...)

Lolly pop2

New member
מסכימה ב-90 %

אבל לפעמים הוא חמוד...לא?! אבל הוא כזזזזה נשקן גרוע שזה פשוט מצחיק אותי! טוב...אולי זה בגלל שהוא נגעל לנשק בנים...

Giraffe

New member
תתבישי לך!!!!!!!!!!

איך את אומרת דברים כאלה על ג´סטין המושלם, הכל המצאה. ג´סטין פשוט מושלם, ועוד בהשוואה לבריאן שהוא כזה לא!!!

סילביא

New member
אני מסכימה

איתך (אמיר) ! אבל עזוב , יפית ומעיין הן מקרה אבוד ....הן חרטו על דגלן ( או בלונן...מעיין) את השנאה שלהן כפלי הפשושון( ג´סטין)...

Giraffe

New member
לאנשים המגעילים שכתבו שלג´סטין יש

הליכה של ברווז

maayan15

New member
אנשים..תשומת לב בבקשה...

ההודעה מעליי על ככה שג´סטין (*שיעול* ברווז *שיעול*) לא מגיע לכפות רגליו של בריאן....היא הייתה ממני שבלי כוונה שלחתי את זה ע"ש המכשפה...אני בטוחה שהיא מסכימה איתי אבל זו לא היא רשמה זו אני מעיין (זה מה שקורה שיש בבית שני שמות משתמש....סליחה: זה מה שקורה שאנשים מתחילים להיתנחל אצלך בבית *רמז-יפית..עופי הבייתה!!!!)

למעלה