לכולם

ס ו ע ר ה

New member
לכולם ../images/Emo24.gif

מייל לשנה טובה ששלחתי לכל מכרי ומוקירי. מאחר והוא חזר ממחוזות שונים (מטאליקה, מה יהיה? :)) אני מייעדת אותו לכולם כאן. אוסיף עליו מספר מילים אישיות ווארט קצר של אבי (שנפטר בדיוק בראש השנה אשתקד. רבאק הזמן עף...) ראשית- אני מבקשת להתנצל בפני כל מי שפגעתי בו , עלבתי בו, השפלתי אותו וכו´- ביודעין או שלא ביודעין. אין לי תירוצים. לפעמים אני באמת ביצ´ית חבל"ז. מקווה שהתנצלותי תתקבל. מי שלא מתכוון לקבל אותה מוזמן להגיד לי את זה במסר אישי ואני אעשה השתדלויות גדולות יותר בכיוון. (לא צריכה מלאכי חבלה בעקבותי בימים האלה. גם ככה אני מחוזרת על ידי גברים מטומטמים...- נו, ציניות. אל תתחילו להתרגש) שנית- כשהיינו מכינות איגרות ברכה לפני החג (וזה תמיד היה משהו יצירתי) אבי היה מקפיד שנכתוב "שנה טובה ומתוקה. למה? מכיוון שהקב"ה עושה הכל לטובה- גם אם אנחנו רחוקים מלראות ולהבין את זה- "כל מן דעביד רחמנא לטב עביד". לפיכך יש לאחל :שנה טובה ומתוקה. שנרגיש כולנו שהיא טובה- בגלל המתיקות שתהיה בה. ועוד משהו מאחיין שלי המקסים, יפתח: כשהיה בן שנתיים באתי אליו בראש השנה ואמרתי לו בהתלהבות של דודה שמתרגשת מכל מילה שהתכשיט מוציא מהפה: " יפתחוש, שנה טובה ומתו---" "מטמת!!!!"- הוא ענה לי בהתלהבות... (דמיינו מה זה עשה לאגו שלי) אז שנה מתוקה וטובה לכולנו. שנה של התגשמות משאלות הלב - במובן החיובי והטוב ביותר. שנה של שמחה והצלחה ברוח ובגשם. שנת שלום ביננו לבין עצמינו וביננו לבין אבינו. ומתוך כך יעשה הוא איתנו צדקה וחסד ויושיע- את כולנו וכל אחד ואחד מכלאו הפרטי. אוהבת באמת- סוערה.

ס ו ע ר ה

New member
יו!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למה זה לא עבד? מייל שכל כך השקעתי בו... טובי! הלפ! אתה קיבלת אותו - יש לך אפשרות להביא אותו פה? אני אנסה בהמשך... בה ביי בינתיים. סוערה, עם הודעה שיש בה ניחוח אישי קצת- אבל שתקתי זמן רב. ותרו לי.

למעלה