לכולם

lir42

New member
לכולם ../images/Emo23.gif

מאחלת לכולנו סוף שבוע רגוע וטוב שלכם לירי

~Gal~

New member
היי לירי ../images/Emo39.gif

מצטרפת אלייך באיחולים. באמת אנחנו זקוקים לזה בימינו...

carolin

New member
גם אני גם אני!!!

סוף שבוע רגוע שקט ונעים ובעיקר אוהב! רק רציתי לספר לכם שמחר אני הולכת לחתונה הונגרית בפעם הראשונה,אני יודעת שזה לא big deal כמו בארץ אבל אני בכל זאת מתרגשת
אז להתראות לכולם ביום שלישי אני בטוח יחזור עם חוויות(רק הצורה של הריקודים המסורתיים זה חוויה בפני עצמה)

~Gal~

New member
לא big deal כמו בארץ????

נכון. הרבה יותר big deal מאשר בארץ... לפחות אני יכולה לספר על חתונה באוסטריה (אני מניחה שבהונגריה זה דומה), שלא הייתי מוזמנת (של האקסית של חברי...) אבל כל הכפר בא לחזות בתהלוכת הזוג לכנסיה... יריות וזיקוקים לפני שהזוג ושיירת האורחים והנגנים המסורתיים נכנסים לכנסיה... ואח"כ מסיבה שנמשכת כל היום וכל הלילה, עם הרבה אלכוהול ואוכל... כנראה שהשנה אני אהיה מוזמנת סופסוף בעצמי לחתונה אירופאית... אבל יש עוד זמן... וקרולין - אני אישית מחכה בקוצר רוח לשמוע איך היה - כל הפירוט!!!

carolin

New member
ההבדל!!

לפחות בחתונה שאני אהיה מחר כמות המוזמנים מצחיקה עד כאב!! 50!! 50 מוזמנים!אניחושבת שהטררם בארץ יותר גדול
בטח בטח בטח ,חוויות ביום שלישי
גל!אני שואלת את עצמי למה באמת לא הוזמנת לחתונה???
סוף שבוע מהנה לכולם

MARMELAD

New member
מי מזמין דייגת לחתונה...????

ואני הייתי בחתונה אמריקאית אמיתית... ואפילו הייתי סדרן... פחחחח

~Gal~

New member
לא הוזמנתי כי...

לא נראה לי שהאקסית של אהוב לבי היתה רוצה לראות אותנו בחתונתה... אבל לעומת זאת אחיו היה שם (כי אשתו היא קרובה של החתן...) וכך ידענו (מסתבר שכל הכפר ידע בעצם..) בדיוק מתי החתונה, והלכנו (יחד עם כל הכפר...) לכנסיה - נשארנו בחוץ כמובן (יחד עם כל הכפר מינוס בערך 100 איש שהיו מוזמנים), וראינו את התהלוכה... משהו מוזר בטירוף... אני אישית פשוט נשפכתי מצחוק, ירדו לי דמעות מרוב צחוק (אני מניחה שחשבו שם שאני מתרגשת...
). חברי היקר היה עסוק בלרוץ אחרי הכלבה שנבהלה נורא מהיריות (כן - ירו שם באויר...) ופשוט התחילה לברוח לנו בטירוף חושים.... אני נשארתי שם לבד, עם דמעות בעיניים... אחת הסיטואציות הכי מצחיקות שחוויתי בזמן האחרון...

MARMELAD

New member
שבת שלום !

ומה עם זוג השבוע...? דווקא יש לי רעיון... אם אף אחד לא רוצה...

~Gal~

New member
בעצם... תשמור את הרעיון לשבוע הבא

הקדימו אותך הפעם
נ.ב. נכון שממש כיף כאן בפורום? מדי פעם צצים ועולים סיפורי אהבה ששמענו עליהם כשהיינו ממש ילדים.... ממש מזמן.... ופתאום אפשר להסתכל עליהם באופן קצת שונה...

MARMELAD

New member
אוף ../images/Emo10.gif

סתאאאם
סלחתי והזוג הנבחר שחשבתי עליו לא היה מהמם כמו אריאל והנסיך.... דרך אגב, בדיסני, כמובן, עושים לכל סיפור סוף טוב ושם הם דווקא כן מתחתנים בסוף... אז הנה תמונונת קטנה שלהם

ידעתי

ידעתי שהם מתחתנים בסוף אני כולה בת 19... אז זה הגיל שבו חיים על דיסני.. אז מה שזכור לי זה שהם מתחתנים מהסרט של דיסני.. אז לא לכעוס..

למעלה