לכולם

coral60

New member
לכולם../images/Emo2.gif

היי,תשמעו שמתי לב שבהרבה אבל בהרבה הודעות ילדים נותנים אתרים שלהם,או סתם פותחים הודעות בלי שום סיבה,או סתם פותחים הודעות בשביל לעצבן!
אנחנו יודעים שיש תקנון אבל הילדים מתעלמים ממנו אז לכן יש לי פתרון! כל ילד שיעבור על חוקי הפורום אפילו פעם אחת זאת אומרת לתת הורדות לא חוקיות,לפתוח סתם הודעות ועוד.. אז תיחסם לא כניסה לפורום עד להודעה חדשה.. אבל לא נחסום ילדים שלא יודעים לשרשר..פשוט נסביר להם אז מנהלים תעשו משהו בנידון כי זה ממש מתחיל לעצבן יש ילדים שמביאים אתרים שממש לא קשורים לסימס וסתם פותחים הודעות! הערנו להם כבר פעם פעמיים שלוש אבל כמה אפשר?! אז מנהלים אשמח אם תעשו משהו בנידון כולם מוזמנים לשרשר ולהגיב ואפשר עוד הצעות! ואשמח עם תנעצו לאיזה שעתיים שהילדים המגעילים האלה שפותחים את ההודעות האלה יבינו את דעתנו!! שלכם קורל

תיראי..

נכון שזה ממש מעצבן כשאנשים פותחים סתם שרשורים אבל אסור לחסום משהו עם הוא לא ביצע עבירה חמורה ביותר... חסימה ניתנת רק כעונש על מעשה ממש חמור.. אבל את צודקת זה ממש לא בסדר..

coral60

New member
אתה צודק

לא התכוונתי בזה שיחסמו אותו לתמיד וזהו והוא לא יוכל להיכנס לעולם! התכוונתי לזה שיחסמו אותו לאיזה שעה שעתיים והילד ילמד לקח אם לא ינסו שוב! ותודה שהגבת!

מישהוא 2

New member
שעה שעתיים?

חסימה ליום יומיים זה עדיין די קצת.... אלה אם כן הילד הזה מכור לפורומים והוא חייב להיות בפורום 24 שעות ביממה.. אם אני הייתי נחסם לשעה שעתיים הייתי מעביר אותם בכיף ואפילו יכול להמשיך להציק אם הייתי טיפוס כזה.

simi kaTan

New member
../images/Emo4.gif

תיראי,את לא יכולה להגיד על כל ילד שפותח שני שירשורים או עושה דבר לא חוקי שהוא מגעיל ומעצבן. חשבת על זה שאולי בטעות הוא לחץ פעמיים על "שלח" בלי לשים לב
אז מה יקרה,כאשר הילד אשר בטעות לחץ פעמיים על "שלח" יחוסם מהפורום רק בגלל שהוא לא שם לב,ולא עשה זאת בכוונה,זה ניראה לך הוגן להעניש אותו על משהו שלא היתכוון לעשותו בכוונה, אלא בגלל שהוא לא שם לב למה שהוא עושה
דבר נוסף הוא,שיש ילדים בפורום,שנכנסים לפורום באופן חד-פעמי,כדי לשאול משהו,ולא מבקרים בו באופן רציף.לכן,אם מישהו שואל שאלה לא חוקית כגון קראק,וכד',הוא לא יודע שזה לא חוקי כי הוא לא מבקר תמידי בפורום אשר בבוא העת מגלה שהדבר המנוסח על קראק,מספר סידורי ועוד,הינו לא חוקי.הוא לבטח לא שם לב שאסור לדבר על דברים מסוג זה,לכן אנו נגיד לו שאסור לדבר על דברים כאלו בפורום,כי זה לא חוקי. במקרה כזה,הוא פשוט יחפש במקום אחר,ולא יקלל אותנו או ישמיץ אותנו שאנחנו לא רוצים לעזור לו. תחשבי פעמיים לפני שאת אומרת שמי שפותח שני שירשורים או שירשור לא חוקי הוא מגעיל,כי בחלק מהמיקרים,זה ממש לא נכון. כך שאני חושב שהדיון הזה מיותר,ולא מוביל לשום תכלית. תיתפלאי,אבל המנהלים יודעים איך להיתעסק אם אותם ילדים שעושים בכוונה דברים אסורים בפורום.תיסמכי על המנהלים,אם הם קיבלו הסמכה להיות מנהלים בתפוז,אז הם לבטח יודעים מתי נכון לחסום מישתמשים מהפורום,ומתי לא. זאת דעתי.

coral60

New member
תראה ..

לא התכוונתי לזה מי שפותח שני הודועות צריך להעיף אותו מהפורום אבל יש ילדים שנותנים קישורים לאתרים שלהם !! זה ממש מעצבן ! ואני סומכת על המנהלים אם הילד נתן הורדה לא חוקית לא אמרתי שימחקו שיסבירו לו ! הבנת?

מישהוא 2

New member
אתה שולט על ניעמות הקריאה חחחחחח

זה שהיא עושה הרבה סימני קריאה וזה... תנסה לקרא את בדרך שאתה אוהב לשמוע

simi kaTan

New member
תיראה,בדרך כלל...

מי שכותב עם סימני קריאה זה אומר שהוא מתכוון להביע בכתב טון דיי תקיף. זה פועל לפי ההגיון

coral60

New member
חח מצטערת לא התקפתי פשוט

אני אוהבת לכתוב הרבה סימני קריאה... אם אתה חושב שאני כתכתבי את התשובה מתוך עצבנות אז זה לא נכון!

למעלה