לכולם

שלומי

New member
לכולם ../images/Emo124.gif ../images/Emo43.gif

עקב שידרוג במחשב שלי והחלפת מערכת הפעלה, אני לא אהיה הערב און ליין. מחר אתחבר בשעות הבוקר המוקדמות. תודה

udiyulis

New member
אתגעגע שלומי, אבל מתנחמת בכך...

שתחזור אלינו כמו חדש
לאיזו מערכת אתה מחליף?

שלומי

New member
אתמול לקראת ערב...

שידרגתי קצת חומרה במחשב: סידי רום חדש, צורב מהיר:48x24x48 הרחבת הזכרון: 512 מ"ב הוספת דיסק קשיח נוסף, כך שיש לי 7 מחיצות על 2 כוננים קשיחים. ניקיתי את פנים המחשב מאבק. היום אני משדרג מ win98se ל winXPpro. אנטי וירוס נורטון 2003. כמובן office xp כמו שהיה מקודם. ייתכן ואעשה dual-boot: התקנת 2 מערכות הפעלה באותו מחשב.98 ו xp.נראה, לא החלטתי עדיין. היום אני בבית כל היום אז יהיה לי קצת זמן לזה.אני מחכה כבר חודשים לכך.חלק מהזמן גם לא אהיה און-ליין. שלומי

שלומי

New member
טוב חבר´ה - זה לא מסתדר לי בסוף

קיבלתי חומרים בדוא"ל לעדכון ב 2 אתרים שאני מתחזק.זה דחוף להם להבוקר. זה ייקח לי כמה שעות.אח"כ הגדול חוזר מביה"ס וזה אבוד. אצטרך לדחות שוב...

תמי123

New member
לא נורא ביום בחירות תיהיה לך תעסוקה

דרך אגב מה דעתך על הצירוף של winXP ו office 2000 , ההורים שלי קנו מחשב חדש והמליצו להם על הצירוך הזה. בנתיים קשה להם להתרגל ל XP . בהתחשב בזה שהם עברו את גיל ה 70 ורכשו את מיומנות המחשב בשנתיים האחרונות, אז כל שינוי כזה נראה להם מבצע, ובעצם גם לי - כמו שאמרתי כבר אני כנראה לא ממש ספונטנית, עובדה שנשארתי עם הגאוסיטיס - עד שממש יפריע לי.

שלומי

New member
השילוב הוא בסדר גמור

וביום הבחירות אני עם הילדים מהבוקר עד הלילה.אשתי תעבוד באותו יום כמזכירת קלפי.

שלומי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה