לכולם :cool:

לכולם :cool:

לכולם אני עכשיו אכתוב סיפור אהבה בכיתתי שהייתי בכתה א (לפני שנה) ילד בשם ירדן אמר לי שלוש פעמים שהוא אוהב אותי פעם אחת בגינה פעם אחת בשיעור מוזיקה אופס בעצם הוא אמר לי שני פעמים שהוא אוהב אותי בכל מקרה גם אני אוהבת אותו בכתה ב (עכשיו אני בכתה ב) ילדה בשם עינבל אהבה אותו גם והיא היציאה לו חברות והוא לא הסכים דרך אגב בכתה א הוא היסתכל עליי בשיעורים אבל שוב נראה שהוא חבר שלי כי הוא מסתכל שוב בשיעורים רציתי לשאול אותכם אתם חושבים שהוא אוהב אותי? ממני נעמתוש (נעמה) (נעמונת)

אני מנסה אבל..............

אני מנסה להציע לו חברות אבל אני מתביישת כי אני ביישנית והוא לא מה אני יעשה ככה אלה החיים איך בדיוק להציע לא חברות 1) איפה אני יגיד לו את זה 2) עינבל כל הזמן עוקבת אחריו וחוץ מזה הוא יותר מדבר איתי צוחק איתי וזה גם בעיה כי עינבל וירדן הם ממש קרובים לבית הבנת? ונראה לי למה עכשיו הוא אוהב אותי לפני כמה ימים כתבתי לו מכתב אהבה אבל לא נתתי לו את זה אבל הוא חיך זה סימן שזה אומר שהוא אוהב אותי ואני צריכה לספר לכם עוד משנה בכתה ב שעכשיו אני בכתה ב שיחקנו כדור-רגל ואז כל הבנים היתנפלו עלי שעברתי לקחת משהו מהשיעור ראיתי אותו עם פרצוף עצוב ירדן אם אתה פה תואהב בבקשה אלוהים אתה לא יודע בלב איתך ממני נעמונת...........

uvi

New member
נעמה....

היי, דבר ראשון- נעים מאוד, אני יובל.... עכשיו, אני חושבת שבקשר לירדן הזה, פשוט תחכי שהילדה השנייה תלך, וישר תלכי לדבר איתו. תשאלי אותו אם הוא רוצה שתהיו חברים... בהצלחה!! uvi

תודה יובלB-)

אני יחכה שהיא תלך וידבר איתו דבר שני נעים מאד קוראים לי נעמה ואני מתל אביב בת 6 וחצי מתל אביב נעמונת.........

yulia_tb

New member
לנעמה המתוקה...

בגיל 8 את יכולה להגיד לו שאתה רוצה שתהיו חברים, כן ממש ככה. אני מבטיחה לך שהוא לא יאכל אותך בגלל זה, ממ שסיפרת הוא דווקא ישמח! תנסי, אין לך מה להפסיד. ממני, יוליה

sharon91

New member
לדעתי..

תגידי לעצמך מלא פעמים, שאם לא תעשי את זה רק תצטערי יותר. ושצריל לחיות את הרגע.. וששום דבר לא יפריע לך להשיג את מה שאת רוצה. ואז.. עם כל האומץ שתעזרי לעצמך, תקראי לו לבוא רגע, ואז תגידי : רוצה להיות חבר שלי? את אולי נורא נורא תתביישי, אבל אם בכל זאת תעיזי לעשות את זה, את תרגישי אחר כך הכי טוב בעולם.

ST

New member
הלוואי...

הלוואי שזה היה כזה קל... טוב, אולי בגלל שנעמה בת 6 וחצי, זה בסדר בשבילה... נראה לי שהעצה הזאת טובה רק כשקטנים...

sharon91

New member
היא טובה עד

הגיל שמפסיקים להציע חברות.. בערך כיתה ז`, או ח`..

איך קוראים ....

איך קוראים לST אני רוצה להכירך זה בסדר מצידך? דבר שני אני בת 6 וחצי כתה ב........`2 מתל אביב ממני נעמונת שלך לנצח נצחים..........

ST

New member
נעמונת...

קוראים לי אסתי - ST... חברות שלי קוראות לי לפעמים גם אייס טי (Ice-T - כמו התה...)

למעלה