לכולם תעזרו!

Yo-man

New member
מאיר חולה על אטלנטה!!!

ויש פה עוד אחד או שניים שאוהדים את הקבוצה. מאיזו שנה התמונה שצרפת? האיכות שלה מרמזת על משהו ישן, אבל המכוניות בתמונה לא ישנות בכלל. יש פה משהו מבלבל... תפתרי לנו את התעלומה?

REDSKINS

New member
../images/Emo45.gif מצטרף לשאלה

שתי התמונות האחרות באיכות טובה רק הראשונה בצע חום - צהוב . ממש CSI ניהיה פה. כל תמונה וסיפור של מישהו שהלך למשחק עושה לי כל כך חשק כבר לראות אחד , אפילו אם לא בפדקס פילד. כמו שאני מכיר את עצמי אם אני יהיה בארצות הברית זה יהיה כמו פעם קודמת שטסתי, אחרי שנגמרה עונת הפוטבול. נחמד לראות שיש בארץ גם נשים שאוהדות פוטבול עוד לא יצא לי להכיר.

סתם שיחקו בפונקציות של המצלמה לפני שצילמו

וזה צולם לפני חודשיים, הייתי באטלנטה וזה היה המשחק הביתי הכי נורמלי שהיה בחודש וחצי שהייתי שם. אגב נדהמתי לגלות איזה אהדה מטורפת יש לאוהדים של קבוצת הקולג' הארצי של מדינת ג'ורג'יה- הם נקראים בולדוגס, בסופי שבוע שהמשחקים הם ביתיים אין פשוט אנשים ברחוב כל העיירה או במשחק או בבית רואים את המשחק ממש עיר רפאים זה הופך להיות ונעים מאד קוראים לי אדוה, אין פה עוד אוהדות בנות?

modz0r

New member
הכי פשוט זה לא לבחור

תראה משחקים בלי לחשוב על איזה קבוצה כדאי לך לאהוד. אחרי כמה משחקים, יהיה איזה משחק שאתה פתאום תרצה שקבוצה מסויימת תעשה TD, או שתחשוב לעצמך "אוף. רציתי ש-X ינצחו". ואז אתה תראה עוד משחק של אותה קבוצה, ואתה שוב תחשוב את אותו הדבר, וככה כל פעם מחדש שתראה אותם משחקים. בסופו של דבר, זה יגיע. לא בוחרים קבוצה.. פשוט מתאהבים.

korver26

New member
הכי פשוט זה

אל תראה פוטבול ואל תשגע את השכל בשאלות מטומטמות :/

למעלה