לכולם תיכנסו

לכולם תיכנסו../images/Emo70.gif

בואו נעשה שוב את הפרק משלנו... אני מתחילה: ליה נכנסה לבית של ירון ומצאה על השולחן שלו דף עם פתק שבו היה כתוב.....

LuZ dE EsTrElLa

New member
שבו היה כתוב...

ליה אני גיליתי משהו נורא אני לא יכול להסביר לך את זה פה בואי לבית הקפה "כוס קפה" (חחח) בערב כדי שנוכל לחשוב יחד מה לעשות. ליה מחליטה להגיע ב-7 לבית הקפה ופוגשת שם את ירון במצב נורא, מיואש..

ירון במצב מיואש...

ירון:ליה,את לא מתארת לעצמך מה גיליתי! ליה:מה?! ירון:ש....שאול היה פעם בת אבל עבר ניתוח! ליה:מה?!אני לא מאמינה!אז איך הוא אבא שלי?! ירון:אמממ.........

LuZ dE EsTrElLa

New member
תראי ליה..

נירה היתה גבר ושאול היה אישה שיניהם עשו יחד ניתוח.. נירה שיכנע אותו כי שאול היה פעם אישה והוא היה לסבית..בת הזוג שלו היתה מיכל שחורי ליה? את בסדר? ליה: אני אני..לא מאמינה... *ירון מחבק את ליה* אית הם שיקרו לי ככה? אני לא מאמינה קודם קובי וריקי ועכשיו ההורים שלי!
ירון: את רוצה לבוא אלי
ליה: אני לא רוצה כלום עכשיו! *רצה אל שירן חברתה הטובה*

TrunKs 2003

New member
ואז שירן...

לקחה את ליה למכשפה הפרסית, שילמו לך 400 שקל כל אחת והטילו קללה על שאול ונירה. שאול הפך ל -
ונירה הפכה ל -
. ליה ושירן היו מרוצות מאוד והלכו לפתוח בקלפים אצל ענבר.
נבהלה ורצה לארז שיסדר לה חומר טוב כדי להרגע. ענבר ערבבה את הקלפים ואמרה לליה שתפתח שלושה. עבנר רואה את התוצאות ומתעלפת.

TATUGIRL

New member
אנשים כנסו לפה!!!../images/Emo24.gif

תגידו רק אני חושבת ככה או שיש עוד אנשים כמוני שחושבים של-רותם(נירית קופל) היא הרבה יותר יפה בתור בן... איזה חמוד הרם הזה.. אישית הייתי עושה לה טובה קטנה אם היא הייתה בת שניראת כמו רם... כי בתור בת.. היא ממש כונייפה!!!!!!!!!!!!!!

TrunKs 2003

New member
../images/Emo2.gif

אייכס רם מכוער ומוזר.. הוא פריק לגמרי! רותם מדהימה.. לא כמו ליה אבל מדהימה

TATUGIRL

New member
ואז שירן...

מנשימה את ליה מפה לפה.. ואז היא מגלה את משיכתה לנשים.. ובמקום להנשים את ליה.. היא ממשיכה לנשק אותה צרפתית.. ליה מתעוררת פתאום ולא מבינה למה תקוע לה הלשון של שירן בגרון שלה... היא מעיפה את שירן מעליה...ו...אתם כבר תמשיכו

punk00ache

New member
שירן:" אבל ליה למה?"

ליה:"מה נראה לך אני אסתפק רק בנשיקה?" ענבר מתעוררת:" בנות מה אתן מתכננות?" ליה:"תקראי לירון ותראי בעצמך" *ענבר מתקשרת לירון* *ירון שומע צלצול טלפון מרים את השפורפרת ו...

h e n y

New member
המשך../images/Emo26.gif

ירון: הלו? ליה: ירון, זאת ליה, תבוא דחוףףףףף ירון:למה? אני עסוק!! ליה: עסוק? במה? ירון: בלהתמסטל עם ארז! אבל ששש... יש מפלצת באמבטיה {ארז צועק מאחורי הטלפון: זה כצנלסון!!!!!} ליה: טוב, תשמור גם בשבילי.... אהה וענבר מוסרת נשיקות ירון: עוד מעט שמש יביא עוד, בכול אופן מה את רוצה? ליה: זה הקלפים של ענבר, אתה צריך לבוא לראות אותם.... ירון: אהה למה לא אמרת קודם????? אני בא!!!!!! תוך חמש דקות, ירון פורץ את הדלת של ענבר כשהוא לבוש ב......

LuZ dE EsTrElLa

New member
חליפת רובין הוד../images/Emo151.gif

ואחריו מגיע לבוש כולו חליפת סופרמן של פורים ארז וצועק: here i come to save inbar ירון: נו ליה מה אומרים הקלפים של עינבר? ליה: שריקי בגדה בקובי כשהוא בגד בי ירון: אהה, נו? ליה: נו, מה נו? חייבים לספר את זה לקובי ירון: אבל חשבתי שאת לא רוצה את קובי יותר, שיש ביננו משהו ליה: נכון אבל בכל זאת קובי צריך לדעת *משפילה מבטה* אודי נכנס ...

TATUGIRL

New member
אודי: " מה זה?

מה קורה פה? כוךם: " אתה לא רואה???" אודי: "יאללה גם אני מצטרף" אודי מצטרף לאורגיה הפרועה... מעיף את חליפת הסבא שלו.. לערימת הבגדים של ליה ענבר ושירן.. שבה גם נמצאות שתי החליפות.. חליפת הרובין הוד של ירון וחליפת הסופר מן של ארז.." כולם כולל אודי: "אוייש אה .. אה אה ... אודי: היום נזכרתי להביא קונדום כדי לא להכניס שוב הפעם את ענבר להריון(חחחחח) הגניחות חוגגות... כולם מסטולים.. אחד ***** את השני.. וכולם ******* את כולם...כשלפתע.. קובי נכנס...

LuZ dE EsTrElLa

New member
קובי:

מה זה צריך להיות כולם מופתעים, מרימים ראש מתלבשים ויוצאים החוצה... כשליה באה לצאת קובי עוצר אותה

e X o T i C

New member
המשך!!

קובי: "את יכולה להסביר לי מה הלך כאן עכשיו" ליה :" אני לא חייבת לך הסברים" קובי:"אוקיי, אבל את לפחת יכולה להגיד לי למה לא קראתם לי? את יודעת כמה אני מת על הדברים האלה" ליה:"אני לא חייבת לך כלום" קובי:"לי את לא חייבת כלום, אבל מה עם הילד שלנו?" ליה:"הילד שלנו?? ממתי יש לנו ילד?" קובי:........תמשיכו אתם!!!.........

טלוש13

New member
קובי

קובי:טוב נו , אני מודה אין לנו ילד - אני רק רוצה לחזור אלייך ליה:מאוחר מידי , אני כבר עם אודי קובי:מה?!??! אבא שלי?!?!?! ליה: כן כן ואנחנו עוברים היום לגור ביחד כשפתאום ירון נכנס ומודיע לליה לאחר מה שהוא שמע שאודי וארז מתמזמזים מחוץ לדלת וכשליה יוצאת היא רואה שירון שיקר ובמקום זאת...

LuZ dE EsTrElLa

New member
ארז מתמזמז עם שירן

היא צועקת על קובי שהוא שקר לה ליה: אידיוט
לא נמאס לך לשקר, תגיד? קובי: אני באמת *מ-צ-ט-ע-ר* ריקי מגיעה ריקי: מזה קובי..מדלקת מעל ארז ושירן שעל הרצפה.. מה זה הדבר ה*מטורף* שהולך פה.. קובי: תעזבי, את לא תביני קובי וריקי עוזבים את הדירה ולפני זה ריקי אומרת לארז ולשירן: אתם אחים, לא? שירן וארז מסתכלים אחת על השני ו...

punk00ache

New member
אודי מתמזמז עם ענבר

ליה:"אבל ענבר ממי שלי מה קורה לך? הוא שיקר לך כבר פעם למה את עושה את זה???" ענבר: "נו ליה אבל אני לא יכולה לעמוד בפניו" אודי:" יא סתמי כבר את לכי לירון שלך אל תתעסקי בעניינים שלא שלך" ליה:" כפרה שלי אתה לא תגיד לי מה לעשות, שמעת אותי?!" *ליה מביאה כפה לאודי* קובי: " היי היי חכו... אם כבר אז כבר" *קובי מביא זירת בוץ ואודי וליה פושטים את הבגדים וממשיכים....

למעלה