לכולם ש י מ ו לב

sovlanit

New member
לכולם ש י מ ו לב

מחר יחול ה 1 באפריל... שלא "יעבדו" עלינו...

פאקצה

New member
כן הוא אמר שאם הוא ייתחרט ברגע

האחרון הוא יוכל להגיד לכולם עבדתי עליכם ולברוח עם המתנות

Galit29

New member
יש לפחות אחת שאני מכירה

שחוגגת מחר יומולדת והיא כל כולה של הבחורה הזו בדיחה אחת גדולה!

אנילה1

New member
גמני, והוא ברח לחו"ל כי במילא לא

יאמינו לו שבכלל נולד, ובטח לא באחד באפריל.

הפרופו אחד באפריל לפני שנתיים

בדיוק עבדתי על בעלי יחד עם השכנה שלי טוב אבל זה הגיע לו באמת כי הוא אדם שאחד באפריל זה כל השנה אין הזדמנות שהוא ימצאה לעבוד על אנשים וזה יעבור בשקט אז זה הסיפור האיתי בתחילת התשיעי בהריון האחרון וידענו שהוא עובד באלעד [אנחנו באשקלון ]שכנה שלי התקשרה אליו ואמרה לו שהיא לקחה אותי לחדר לידה עם צירים חזקים [אני בדרך כלל יולדת סוף תשיעי ] שיבוא מהר אנחנו יושבות בחדר המדרגות ומקשיבות שנינו בטלפון איך הוא נלחץ ונותן הוראות לפועלים מעלה את כולם לאוטו ומתחיל לנסוע תוך כדי שהוא מדבר איתה בטלפון שהיא אומרת לו שזה דחוף לאחר דקה של נסיע צעקנו לו אחד באפריל חחחחחחחחחחחח הפועלים שלו היו מזה מרוצים כי הוא אחד שמתעלל בהם עם כל מיני בדיחות וסוף סוף משהוא אחזיר לו

אנילה1

New member
פעם הבוס שלי לשעבר אמר אמר שאי

אפשר לעבוד עליו. אז כולנו החלטנו לעשות לו תרגיל. לקחנו כיסוי של אוטו אחר וכיסינו לו את האוטו. והוא כל היום חיפש את האוטו שלו. הוא לא זכר היכן החנה אותו פתאום. הוא חשב גם שגררו לו את האוטו. אני זוכרת שעמד לפני האוטו המכוסה שלו, מגרד את הראש ואומר שהוא בטוח שהוא החנה אותו בדיוק כאן. הוא לא מבין מה קרה לאוטו שלו. לא עלה בדעתו להרים את הכיסוי שלא היה שייך לאוטו שלו. חחחחחחחחחחחחח. אחרי כמה שעות אמרנו לו....הוא מה זה התפדח. אחר כך הודה שזאת הייתה מתיחה ממש מוצלחת.

למעלה