לכולם שלום

Bmaya

New member
לכולם שלום

לפני 8 חודשים התחלתי ללמוד בעזרת הספר של גידי גלבוע "קורס טארוט שלם". כעת אני מרגישה שהספר לא מספיק והייתי רוצה ללמוד יותר. מאחר ואיני גרה בארץ, אין באפשרותי להרשם ללימודים/סדנאות וכד'. אשמח לקבל המלצות לספרים שיכולים להרחיב את ידיעותיי בכל הקשור לקריאה בקלפי-טארוט. תודה רבה

היי

גם אני לומדת על טארות בתחילת דרכי. לפי ניסיוני כל הספרים מפרשים פחות או יותר אותו דבר לדעתי יש מידע רב גם באינטרנט(בוואלה יש קורס טארות שלום)ולפי מה שראיתי זה עדיף על ספרים. אך מהרגשתי, אני חושבת שהכי טוב ללמוד עם מורה טוב באופן פרטי 1/1 מאחר ואפשר ללמוד בע"פ את כל הפרושים אך הקושי הוא בחיבור בניהם ואת זה גם אני הייתי רוצה איך לומדים|(מעבר לאינטואיציה)

Bmaya

New member
אני מוצאת קושי

בעיקר, איך לפרש קלפים בפריסת היכרות. ראיתי פריסה של אורי רז שנקראת "פריסת היכרות" ושם יש קלף שמייצג מקום לידה. איך אפשר לפרש קלף כמקום לידה?? טוב, אני לא יכולה ללמוד אחד על אחד כי אני לא בארץ ועדיין לא דוברת את השפה (רוסית) ברמה שאוכל ללמוד ממדריך/כה. אבל מאמצת את עצתך, אכנס לוואלה. תודה.

הרחבת הידע

שלום ובוקר אור ראשית את מוזמנת להיכנס למאמרי הפורום - תמצאי כאן סיכומים נרחבים ומלמדים במיוחד על כל 22 קלפי הארקנה הבכירה וחידודים נוספים. את מוזמנת בנוסף להיכנס לאתרים נוספים ברשת שם תוכלי למצוא נקודות מבט נוספות. מבחינת ספר אני ממליצה בחום על ספרה של ז'ולייט שרמן בורק - טארוט. וכמובן שכאן בפורום את מוזמנת להעלות שאלות, להתדיין ובכך ללמוד. בהצלחה :)

למעלה