לכולם שלום.....

portland

New member
לכולם שלום.....

היום היתי בשניידר לביקורת והמליצו לי בגלל שהערכים שלי בבוקר לרוב גבוהים לעבור ללנטוס, מה שרציתי לשאול זה מה היתרונות בזה שאני ישתמש בלנטוס ? ומה החסרונות ? אם בכלל... ועוד שאלה ...האם זה נכון שכדי להשתמש בלנטוס צריך ליות מחובר לפני שלושה ימים למכשיר שבודק סוכר? אאההה ועוד משהו.... HoA1c או איך שלא רושמים את זה בקיצר המוגלובין A one C שלי 5.2

Lady Spring

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד על ה A1C

איך אתם מגיעים לרמות כאלה תגלו לי. אני מעולם לא הצלחתי לרדת מתחת ל 6.3.

King of pain

New member
בינתיים ...

ולפני בוא המומחים , תשובה חלקית של משתמש חובב - הלנטוס מוזרק פעם ביממה , בשעה קבועה ובמקום קבוע פחות או יותר ( הכוונה , כמובן , לא להזריק תמיד באותם שירותים , אלא באותו מקום בגוף ) , והוא משתחרר באופן די רציף וקבוע במשך 24 שעות , בניגוד לאינסולינים קודמים ארוכי-טווח , שמגיעים לשיא פעילות כשעתיים לאחר ההזרקה , ודועכים אט-אט במשך כ-8 שעות . היתרון הוא , שמצב זה מחקה פעילות של משאבה , המדמה פעילות של לבלב , ומעניק לך קיום רציף של אינסולין בגוף , כך שלא נותר לך , אלא להוסיף עוד אינסולין קצר-טווח עבור כל ארוחה . החסרון היחיד שאני מעלה בדעתי עד כה , לאחר שימוש של כמה חודשים , הוא שעט ההזרקה של AVENTIS לא ממש נוח , ואינו פשוט וידידותי למשתמש , והנסיון ליצור עט מתקדם יותר ( עם אלקטרוניקה ותצוגה דיגיטאלית ) עולה לעתים בתסבוכת מיותרת בעת ביצוע פעולות טריוויאליות ( החלפת מחסנית , למשל ) - מכיוון שגם את/ה בוודאי , כמו מרבית חברי הפורום ואני בתוכם , נוטה להפוך כל חסרון ליתרון ( זה מועיל לאיזון ) , אז השימוש בעט הזה בהחלט מהווה אתגר ומספק עניין לעסוק בו בימים אלו של תחילת הסתיו . מאז תחילת השימוש בלנטוס , ירדה צריכת האינסולין היומית שלי בכ-20 יחידות , והאיזון משביע רצון - אמנם עוד לא הגעתי ל-5.2 ( כל הכבוד !!! ) , אבל ל-5.8 כבר הגעתי , ועוד היד נטויה ( האחרון המגיע ל-5 , הוא העומד ... ) . ולא , לא הייתי צריך להתחבר למכשיר בדיקת סוכר למשך 3 ימים טרם המעבר ללנטוס . ועכשיו לא נותר אלא לחכות באמת למומחים , שיתנו ביאור מקצועי יותר , ויעמידו אותי בנימוס דיפלומטי על טעויותיי . נכתב פה בעבר רבות על הלנטוס , השימוש בו , ועל העט - כדאי לקרוא . רוב בריאות ושמחה , המשך איזון מוצלח , וחתימה טובה . ק. א. פיין <--- חתימה טובה ...

לזר

New member
כל הכבוד על ה-5.8

נראה שהסוכרת שלך תחת שליטה. אני לא יכול עם המשאבה להגיע לערך זה ללא היפוהים כרוניים ויהיה מה. ואני מקפיד די הרבה. מספיק לי 6.2 ואפילו 6.5. לנטוס אפשר להזריק גם פעמיים ביום ולא חשוב מה כתוב באתר של היצרן ויש שעושים זאת מתוך נסיון, כנראה. טוב שאפשר בפעם אחת וזה הולך לך. נהדר. רק כדי להיות קשוב לבדיקות דם שוטפות, כי כעבור זמן, יתכן שהרגישות לאינסולין פוחתת. אני על הומלוג יותר משנתיים ואני חש לאחרונה שיש פיחות מסוים בכושרו של האינסולין לבצע משימתו כמו קודם. הכמוית שלי עלו במידה קטנה, אבל אני חש שהדבר יילך וישתנה. הגוף מתנהג מוזר. ההיגיון אומר, שחומר חדש בגוף יידחה בהתחלה ובמשך הזמן יילך והמצב ישתפר, אבל אני רואה את ההפך. בהצלחה עם הלנטוס

amit5173

New member
על הלנטוס

לדברים המדויקים שכתבו כאן אני רוצה להוסיף כמשתמש בלנטוס, שבאמת בשילוב עם נובורפיד (המהיר מאוד) ניתן לנהל חיים רגילים לחלוטין. ניתן לאכול כל מה שאת רוצה (אבל ה-כ-ל) כל עוד את מתמצאת בשיטת ספירת הפחמימות. החסרון היחיד בלנטוס , הוא המאבקים שצריך לנהל על מנת לקבל אותו בצורה מסובסדת מקופ"ח שלך... מחירו הלא מסובסד הוא כ 430 ש"ח כמדומני, לחבילה שמספיקה לקצת יותר מחודשיים. שמח לעזור ובהצלחה....

22טלי

New member
הלנטוס...

טוב, אני משתמשת בלנטוס ואני חייבת לציין שאני ממליצה עליו בחום- הרעיון להזריק אותו רק פעם ביום קוסם הרבה יותר מפעמיים ארוך, ויכולת המשחק איתו הרבה טובה (אני קמה יותר מאוחר שזה יתרון נהדר). מה שכן, המזרק עצמו נורא- רואים שמי שעיצב אותו לא חולה סוכרת... שווה!!!

portland

New member
אז....

לרמות כאלו אני מצליח להגיע פשוט אני מאוזן (חוץ מבבוקר שיש לי רמות של 220 ומלעה לרוב ) וזהו כל השאר רגיל נראה לי בדיוק כמוכם. ועכשיו לא הבנתי בקשר ללנטוס ....מה אני חייב לקחת אותו רק בעט? אין אפשרות לקחת אותו במזרק כמו האינסולין הרגיל?

י.לוי

New member
שמע לי במידה ואתה מאוזן עזוב אותך

חבל לשגע את הגוף. גם אני כמוך מאוזן עם H1C של 5.6 ובבוקר לפעמים אני קם עם ערכים של 200 ויותר והחלטתי לאחר התיעצות עם הרופא לא להשתמש ,בשלב זה, בלנטוס. יואב

hilapo

New member
מה זה הנתון הזה שאתם מתכוונים

A1C??? H1C??? לא הבנתי למה הכוונה ??? איך אני מה שלי?

עמית 29

New member
הומוגלובין מסוכר

מדובר בפרמטר שבודקים בבדיקת דם. הנתון מצביע על רמת סוכר ממוצעת בשלושה החודשים שחלפו טרם יום הבדיקה. במחקרים נמצא שסוכרתי שערכו יהיה מתחת ל7% "נקי" מלחטוף סיבוכי סוכרת. לשם השוואה המדובר ברמות סוכר ממוצעות של 150מ"ג סוכר.

hilapo

New member
אה הבנתי אז רגע אני כבר כמעט 3

חודשים חולת וכרת מתי אני צריכה לעשות את הבדיקה הזאת?? ומה התדירות שצריך לעשות את אותה בדיקה? ד"א היום קניתי את הספר של ד"ר יורם קנטר " לחיות עם להרגיש בלי" רק שעוד לא יצא לי לפתוח אותו... {קניתי אותו ב-90 שח במקום 130 ...דרך מכרה שעובדת בסטימצקי.הוא יקר מאוד אבל שווה}

portland

New member
וואלה... אבל אצלי זה הפוך....

הרופאה שלי אמרה לי שבגלל שיש לי כנראה היפוים בלילה (שאיך שהוא אני לא מרגיש) אז היא אמרה שהכי טוב בשבלי זה לעבור ללנטוס ככה אני לא יקום בבוקר עם ערכים גבוהים... גם לי זה נשמע קצת מוזר כל הסיפור הזה לעבור ללנטוס רק בגלל זה... הרי חייב ליות לזה פתרון וגם כל הנושא של הבדיקות סוכר הזה שלושה ימים נשמע לי מאוד מוזר... לא יודע כבר מה לחשוב בכל הנושא הזה... ***ועוד משהו קטן צום (או משהו כזה) קטן ואלפי סליחות לכולם שימחלו לכם על הכל ושתהיו בריאים

22טלי

New member
הלנטוס!

יש אפשרות להזריק אותו במזרק, אבל נראה לי שבעט יותר נוח, מבחינת הכמויות ומבחינת אופן ההזרקה... חוץ מזה, לאנשים עם בעיות הזרקה כל מחט היא לא נוחה... צריך להתרגל לעט של הלנטוס

22טלי

New member
הלנטוס!

יש אפשרות להזריק אותו במזרק, אבל נראה לי שבעט יותר נוח, מבחינת הכמויות ומבחינת אופן ההזרקה... חוץ מזה, לאנשים עם בעיות הזרקה כל מחט היא לא נוחה... צריך להתרגל לעט של הלנטוס

למעלה