לכולם שלום

לכולם שלום../images/Emo7.gif

נכנסתי לפורום הזה פעמיים, אך לצערי לא קיבלתי תשובות לשאלותיי אני מאוד זקוקה לעזרה ואני מקווה שיש כאן מי שיכול לעזור(ראיתי שיש כאןבנות שעוזרות מכל הלב וחימם לי את הלב לראות עד כמה אתן נעימות אחת לשנייה). יש לי מספר שאלות ואני כבר מודה מראש לכל אחת שתוכל לעזור: אני אמא לילד חמוד ומתוק. הוא בן שנתיים ושלושה חודשים. בעלי ואני החלטנו להתחיל ולנסות להכנס להריון. בפעם הראשונה זה הלך בקלות רבה, כבר בפעם הראשונה. הפעם אנחנו מנסים כבר שלושה חודשים (אני יודעת שזה לא הרבה) מאז שאנחנו מנסים המחזור שלי מגיע כל 30-32 יום . חשוב לציין כי לפני כן המחזור שלי היה מגיע באופן קבוע כל 28 יום, ללא פספוס. השאלות שלי הן כאלה: האם האיחור במחזור יכול להיות בעקבות הניסיונות שלנו? מהי הדרך הנכונה שלי כעת לחשב את הביוץ? אני עדה להפרשה שקופה בימי הביוץ שלי, ולמרות זאת נראה לי שמשהו מתפספס? עד כמה יכול להיות שונה תהליך הכניסה להריון מילד לילד? מקווה מעומק ליבי שתעזרו לי !!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה ממני

בבקשה, לפחות אם אין לכם תשובה אז..

תגובה, שאראה לפחות שמישהו קורא את אשר כתבתי בבקשה

mei26

New member
שמש זורחת יקרה ../images/Emo42.gif

בענייני לחץ אני יכולה להגיד לך שמה שעוזר לי הוא פשוט לקרוא הרבה על כל הנושא של הכנות להריון וכמובן הפורום הנהדר הזה
אני בטוחה שאם תדפדפי קצת אחורה תמצאי תשובות להרבה שאלות שבטח מעסיקות אותך. הכי חשוב זה להצטייד בהרבה אופטימיות
. מקווה בשבילך שזה יהיה החודש האחרון לנסיונות.

ספגטינה

New member
שמש זורחת יקרה../images/Emo6.gif

אני מכירה זוג שבפעם הראשונה נקלטו ואח"כ לקח 7 ח'. את צריכה לשמח שאת יודעת שהכל בסדר ואין שום בעיה כי כבר נכנסת להריון. אני ממש מבינה אותך גם אני לא מנסה הרבה זמן, אבל לי לצערי יש נסיון רע עם ההריון הראשון שחיכינו לו הרבה הרבה זמן... ואני מקווה שאני לא יהיה שוב בסרט הזה. חישוב הביוץ יכול להעשות ע"י בדיקות ביתיות- יש הוראות מדויקות או ע"H חום השחר- יש בטאג ליין הסבר בהצלחה

פּוֹנְג

New member
דווקא כן קיבלת תשובות.. . ../images/Emo8.gif

בניגוד אגב למה שכתבתי לך פעם קודמת עכשיו אני חושבת שאולי יכולה להיות השפעה של הלחץ בו את נמצאת על דחיית הביוץ ובשל כך התארכות המחזור. לצורך חישוב ימי הביוץ תעשי ממוצא ותעזרי בחישוב שיש בטאגליין (בקישורי הפורום תמצאי קטגוריה של טאגליין). שלושה חודשים זה אמנם לא הרבה זמן, אבל גם לא ציינת את גילך. זה מאד פשוט לבקש מספר בדיקות על מנת לוודא שהבסיס אצלכם עדיין בסדר (פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע, ובדיקת דם בסוף המחזור לוודא שאכן בייצת) אין לי מושג עד כמה יכול להיות שונה התהליך אבל אל תשכחי גם שכמו שהילד גדל - כך גם הוריו

תודה על התשובה ו...

אני כל הזמן חיפשתי את התשובה ולא היו מסרים, פעם אחת שאלתי וענו לי ובפעם האחרונה ששאלי לא ענו. בכל זאת אני לא באה להאשים מישהו, ותודה שהתייחסת לשאלותיי. לשאלתך, אני בת 28 ובעלי בן 29. לפי מה שקראתי במאמר על ההפרשות בזמן הביוץ, אני עדה להפרשה שקופה כמו חלבון ביצה בכשבועיים לאחר קבלת המחזור. את בוודאי צודקת לגבי הלחץ שאני נמצאת בו, אבל בהתחשב בכך שהפעם הראשונה קיימנו פעם אחת יחסי מין ביום בו ראינו את אותה ההפרשה ומיד נכנסתי להריון ולכן חשבתי שכעת זה ילך באופן דומה. תודה רבה לך

שלום לשמש !

אין לי מושג לגבי שוני בין הריון ראשון לבאים. מה שיכול מאוד לעזור לך לזהות ימים פוריים היא מדידת חום יומיתורישום מדויק.יש לביוץ גרף מאוד מסוים(ואפשר לקרוא על זה במאמרים )ואם את מזהה את ההפרשות שווה לך להמשיך ולנסות לפיהן. לא נראה לי שהמחזור שלך מושפע מהניסיונות, יש השפעה להרבה גורמים חום , מצב רוח ולחץ ולאו דוקא סקס... קחי את הזמן שלך בכיף, ושיהיה בהצלחה!

תודה רבה לכן בנות,,,,,,,,,,

אני אשתדל להשתמש בכל מה שהצעתן תודה מקרב לב ובהצלחה גם לכן

נשואה 3 3

New member
שמש זורחת יקרה

רק מניק שלך את משדרת אופטימיות אז תנסי להיות פחות לחוצה. לצערי אני לא יכולה לענות לך על השאלות רק יודעת שעם השנים לעיתים המחזור משתנה לו עם השינויים בגוף. את כל השאר מקווה שהבנות תוכלנה לעזור והכי חשוב זה שיהיה לך רופא טוב שתוכלי להפנות אליו את כל השאלות. בהצלחה.

למעלה