לכולם צריכה עזרה דחוף !!!!

30Sunshine

New member
לכולם צריכה עזרה דחוף !!!!

1.מי עבר כאן תהליך של ניקוי מתכות כבדות לילדיהם ויכולה לתת המלצה לבעל מקצוע טוב .ממש אבודה
2.מי שמע על תהליך השתלת תאי גזע ויכול לספר לי יותר .נפגשתי עם דוקטור בארץ לגביי בני אך אני לא בטוחה מבלי לשמוע עוד מהורים נוספים .אשמח לעזרתכם .

לגבי מתכות כבדות

חיה לטנר מצוינת, נמצאת בבית שמש אבל כדאי שתדעי שניקוי מתכות מגיע אחרי תהליך ארוך של ניקוי ואיזון גוף

naomami

New member
למה לעזאזל השתלת מח עצם?

לא שמעתי שזה נוגע לאוטיזם. כן לסרטן... אם זה לסרטן, אני לא יודעת הרבה, אך אולי יכולה להשיג מקורות מידע...

30Sunshine

New member
ממה שקראתי ישנו קשר ויכול להועיל

אושר כרגע ניסוי עי FDA של השפעת תאי גזע על אוטיזם .אני מחפשת מידע מהורים בארץ להתרשם .דיברתי עם מספר הורים בחו״ל שהמייל ניתן לי עי מרפאת אותו רופא שהתייעצנו עמו .אני מעדיפה לדבר עם הורים שכבר עברו את התהליך ולא קיבלתי את המייל מנותן השירות .ככה אוכל להתרשם ולשקול את הטיפול .כי הוא מאוד יקר

dina199

New member
ומה הם אומרים לגבי השפעת תאי הגזע

על האוטיזם ?
האם קרה להם אפילו מקרה אחד שא"ס הפסיק להיות אוטיסט ?

30Sunshine

New member
אין מקרה של ריפוי

עם הורים מחו״ל שדיברתי עמם כולם טענו לשיפור טוב .חלקם חוזרים לסבב שני .אני חוששת לגשת למשהו מבלי לשמוע עוד מקרים .מאותו רופא שמומחה להשתלת תאי גזע יש מצב שלא יזיק אבל גם לא ישפר .ההליך מבוצע או משאיבת תאים מהילד גידולם והחזרתם דרך הווריד .או שי מוש בתאים קיימים ואז נמנעים מהשאיבה .אף אחד לא מבטיח כלום

dina199

New member
ומה זה 'שיפור טוב' ?

זה מושג כל כך כללי.
צריך לדעת מה המטרות הספציפיות , האם הן מושגות והאם אין שום דרך להשיג את אותן מטרות בדרכים אחרות .
וכרגע בעקבות השרשור אני גם די מפחדת להגיד לך שאין ריפוי אוטיזם

שלומות0

New member
על אף שנכתב עלי שאני בורה

וחצופה ,הליך שאיבת תאי גזע מתבצע ע"י שאיבתו מעצם האגן בהרדמה מלאה, אכן טיפול מאוד "כייפי"{טוב אני חצופה},
האם כבר כתבה שהיא לא מצפה לריפוי, ואל אף שאני בורה אני אכתוב את דעתי ודעתי שבאוטיזם הליך כזה גם יכול להזיק ולהחמיר את המצב!!!!!!
ואני אכתוב זאת{כבר ידוע שאני בורה וממש לא נפגעתי}

טוב אז אני אגיד לה במקומך

אין ריפו לאוטיזם אוטיזם היא לא מחלה ולכן אין מה לרפא, חבל להעביר את הילד ייסורי גיהנום המחיר לא שווה את זה.

כן, הם סדיסטים כאלה, מינכהאוזנים

זו ההנאה שלהם בחיים - לראות את הילד שלהם סובל. חבל שאנשים לא חושבים לרגע לפני השליחה.

הדרית30

New member
אני יודעת על מישהו שעשה את זה

לא שמעתי גדולות ונצורות על זה.
מעבר לזה, כל טיפול שאת שוקלת כדאי לעשות בנפרד אחרת לא תוכלי לבודד את ההשפעה.

שלומות0

New member
רחמנות קצת רחמנות על הילדים

איזה עוד דברים קשים רוצים לעשות לילדים על מנת להילחם באוטיזם.. קצת רחמנות על הילדים
שמעתי כל מני סוגים של דברים מוזרים מטיפול בקנביס ועד עוד.. אבל זה נראה לי השיא..
מה אוטיזם זה סרטן? או איזו מחלה שצריך לטפל בתאי גזע? אני פשוט נדהמת עד כמה הורים מרחקים לכת!

TikvaBonneh

New member
את לא יודעת באיזה מצב הבן שלה ובאיזה גיל

אני לא שוקלת אף טיפול כזה כי הילדים שלי במצב מצויין. אבל יש אוטיסטים בוגרים במצבים בלתי נסבלים, לא גמולים, לא מדברים, שמכים את עצמם עשרות פעמים ביום. שכבר ניסו כל טיפול וכלום לא עזר.ההורים כבר מבוגרים ודואגים מה יהיה איתם.
אז כן, לדעתי צריך לחפש מתחת לאדמה טיפולים עבורם.
לא להרים ידיים. זה מה שאני הייתי עושה.

שלומות0

New member
זה לא להרים ידיים

זה בדיוק ההפך
יש גבול עד כמה הורים מוכנים להפוך את הילד שלהם ושפן ניסיונות ולהכניסם לטיפולים כאובים וקשים!!!!!!!!
ואין שום קשר להרמת ידיים!!!!!!

TikvaBonneh

New member
נכון, יש גבול

בכל טיפול צריך לשקול נזק מול תועלת. אני נותנת לבנים שלי תרופות, שוקלת את המחיר של תופעות הלואי מול התועלת שהם יכולים להפיק מהתרופה. זה חלק מהתפקיד ההורי. האמא לא כתבה שהיא מטפלת בבן שלה בשיטה הזו, היא מבררת על השיטה. כל הכבוד לה שהיא מבררת על שיטות טיפול שונות ושוקלת ומשווה.

שלומות0

New member
אני לא נכסת איתך לוויכוחים

"נפגשתי עם דוקטור בארץ לגביי "
זה לא ממש לברר, זה בשלב מעבר לברר,
אני לא שופטת אף אחד ,
כתבתי דעתי וזו דעתי זכותך לחלוק עלי..
ואני אכתוב שוב כאן יש גבול!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה