לכולם/ן מה ראיתם? נכון מדהים לולה
L lolabs New member 2/6/02 #2 אופס שכחתי..........לולה../images/Emo141.gif קבלתי הבוקר את הקובץ הנ"ל פתחו את הקובץ ותעקבו אחר ההוראות התופעה היא מדהימה אל תשכחו לספר לי מה ראיתם לולה
אופס שכחתי..........לולה../images/Emo141.gif קבלתי הבוקר את הקובץ הנ"ל פתחו את הקובץ ותעקבו אחר ההוראות התופעה היא מדהימה אל תשכחו לספר לי מה ראיתם לולה
A amr riki New member 2/6/02 #4 מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לולה , כדי לא "להרוס" לאחרים שלחתי מסר ראיתי את .......................... ריקי
מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לולה , כדי לא "להרוס" לאחרים שלחתי מסר ראיתי את .......................... ריקי
ח חיה פנחס New member 2/6/02 #6 ראיתי!!!! הראו לי שבוע שעבר אבל עכשיו אני מבינה שהתמונה עצמה לא היתה ברורה לכן לא הצלחתי לראות. הפעם ראיתי בבהירות רבה
ראיתי!!!! הראו לי שבוע שעבר אבל עכשיו אני מבינה שהתמונה עצמה לא היתה ברורה לכן לא הצלחתי לראות. הפעם ראיתי בבהירות רבה
L lolabs New member 2/6/02 #8 עכשיו מי הולך........לולה../images/Emo35.gif עכשיו מי יסביר לנו את התופעה...... לא שאני אבין הרבה אבל אולי יש ?????????????
עכשיו מי הולך........לולה../images/Emo35.gif עכשיו מי יסביר לנו את התופעה...... לא שאני אבין הרבה אבל אולי יש ?????????????
L lolabs New member 2/6/02 #9 עכשיו מי הולך........לולה../images/Emo35.gif עכשיו מי יסביר לנו את התופעה...... לא שאני אבין הרבה אבל אולי יש ????????????? בטוח יש.............
עכשיו מי הולך........לולה../images/Emo35.gif עכשיו מי יסביר לנו את התופעה...... לא שאני אבין הרבה אבל אולי יש ????????????? בטוח יש.............