לכולם : למה אני שבור? :-(

שבור

New member
לכולם : למה אני שבור? :-(

בימים שהדיו היה ניגר מעטי, בימים לפני שגיליתי מי זו אהובתי: ``צבעתי את הירח בצבע שלך.... צבעתי את נישמתי ...כדי להיות איתך... אני אצבע את האמת כדי שתראי את הרגשתי ... אולי אני סתם מנסה לעשות אותך אמיתית... אולי אני רוצה לעשות אותך שלי... רוצה לצבוע את השמש ... כדי לחמם את ליבך... נישבעתי שלעולם לא אפרד ממך.... אולי... אני אעטוף אותך ברכות... ואומר לך בכנות...שאני... רוצה אותך בטירוף!!!!`` פעם חשבתי ככה לגביה - היום אני שבור יופי של משוואה , איי , איזה חיים מחורבנים שלכם אני ;-(

עקרב32

New member
לשבור

כל זה היה יפה היו ימים יפים והיו ימים נוראים ההרגשה הטובה הלכה לה וכאילו לא תחזור אך אל דאגה הזמן עושה את שלו קצת סבלנות אומרים כל עקבה לטובה ההמתנה והסבלנות ,זה בסוף ישתלם פרק ב לפעמים יותר טוב מפרק א כך אומרים אני עדיין לא התנסתי בפרק ב אבל אני אופטימי תנסה להיות גם בהצלחה עקרב

שרי42

New member
מחורבנים מחורבנים אבל....

המילים הללו יתאימו יום אחד למישהי שמן הסתם תאחה את השברים

chirab

New member
שבורקי

עזוב אותך מדכאונות, לך תמכור שירים תעשה מזה כסף תהנה מהחיים, תסע לחו``ל תבלה עם בחורות, תהיה איש עסקים מצליח, תחייך על הבוקר, ותשמח כל היום!!!!!!!!!!! שיר יפה, גם לי כתבו פעם שיר!!!!!!!! ואין לך מושג איזה כיף זה!!!!! שירה :cool: B-) :cool:

שבור

New member
אם הייתי

אם הייתי יודע לכתוב שירים הייתי כותב לך האמיני לי

חן.

New member
שבור, בפעם הבאה .....

אם הטרפנטין לא מסיר את הצבע.... זו אהבת אמת...

שבור, מה זה שיעור ספרות ?

אפשר במילים פשוטות מה קרה ?ספר סיפור חיים, עזוב שמש וירח. מי זאת היתה? מה קרה ? למה בעצם אתה שבור... בחיי שעוד לא הבנתי עד הסוף. אוקי, אהבה נכזבת, אבל פרטים אחי, פרטים... שלך, ענבר

שבור

New member
אחי היקר

מהשיר לא היית אמור להבין את סיפור חיי, אנא קצת יותר הערכה לחיי המורכבים השיר בסה``כ מבטא כאב , אכזבה, ניפוץ חלום, חוסר תקווה, מה לא... אני לא חושב שאני מסוגל לספר כאן את סיפור חיי ולא מתןך בושה או חוסר דיסקרטיות, אלא אם אעלה זאת על הכתב העניין יהפוך אמיתי זוכר: ``אני חושב משמע אני קיים`` אוהב אותך אני

יערית

New member
כתיבה יפה יש לבחור.....

אם מילים כמו שלך, אינך יכול להיות שבור, הדרך אל האושר קיימת בלב כל אחד מאיתנו, צריך רק לפקוח עיניים(למה אני גם מנסה לשכנע את עצמי:) אז גם אני פוקחת עיניים..... יערית.

יפעת*

New member
משוואה

אם זו אכן משוואה, אז חייך, כי בכל רגע אתה יכול לעבור לצד השני של המשוואה, והחיים שוב יחייכו אליך...בטרוף. תאמין, וזה יבוא, נכון שבנתיים זה נחס, ושם דבר שאף אחד יגיד, לא ישכנע אותך אחרת, אבל קצת תקווה, קצת אור, קצת צבע... מאחלת לך שבקרוב תחזור לשם יפעת

למעלה