לכולם##- כנסו !&&&

חן (בן)

New member
לכולם##- כנסו !&&&

גם אני הצטרפתי לפורום, אני אשמח לכתוב כאן ומקווה שנשתלב בפורום הזה ובכן שמי חן ואל תחשבו שאני בת, אני בן לא כדאי למסור פרטים אישיים , טוב? אני מכור לאינטרנט אם לא היה אינטרנט היתי מתעלף גם אתם חושבים כך? נ.ב: למנהלת- יש לך אי סי קיו? אם כן מה המספר?

lee_1

New member
ברוך הבא חן...

שלום חן, כמו שאתה רואה זהו פורום תמיכה אנחנו מנסים לעזור ולתמוך אחד בשני כי לכולנו משות ההתמכרות לאינטרנט אני ישמח אם תספר לנו יותר על ההתמכרות שלך, האם היא פוגעת בך בדרך כלשהי?? אני מוסיפה את הקישור של המבחן, אני מציעה לך לעשות אותו...

חן (בן)

New member
ובכן....

אני אוהב לגלוש באינרנט בכל מיני אתרים באי סי קיו דרך אגב: מותר למסור כאן אתרים אחד לשני? יש לי מלא אתרים אינטרנט זה תחביב בשבילי בלי אינטרנט לא הייתי קים גם אתה חושב על זה?

e-magine

New member
ברוך הבא חן, אתה מקסים ../images/Emo13.gif

טוב שבאת. אתה מחזק את האגף הצעיר בפורום שלנו. אני לא מנהלת, מה לעשות, אני מנהל...אם תפתח את הכרטיס האישי שלי, תראה שם דמות קטנה עם מכנסיים כחולים, לא עם שימלה וורודה. לי עשתה לך יופי של קבלת פנים, כמקובל אלינו. אני מעריך את זה ששאלת שאלות, זה מצביע על כוונתך לכבד את כללי הפורום וזה דבר חשוב. ועכשיו לתשובות: יש לי איי סי קיו אבל אני לא משתמש בו הרבה.אם תרצה לדבר איתי באופן פרטי, תכתוב לי אי מייל ואשלח לך את המספר. כנ"ל לגבי חברים אחרים, הפורום הוא פורום תמיכה ולא פורום חברה, לכן כל אחד יכול לפנות לשני באימייל ולבקש איי סי ריו או מסנג´ר או לקבוע לצ´אט וכו´ אך לא עושים זאת בפורום הפתוח. לגבי שאלתך על המלצות אתרים: מותר להמליץ כאן על אתרים אך ורק במידה והם נוגעין לנושא הדיון, התמכרות לאינטרנט והשפעת האינטרנט על חיינו. סתם המלצות, לא בפורום הזה.

חן (בן)

New member
אני רואה שאתה מנהל טוב

כמה מבחנים עשית עד עכשיו בקשר להתמכרות לאינרנט?

e-magine

New member
עשיתי את המבחן שלושה

או ארבעה פעמים. ו
על המחמאה.

חן (בן)

New member
כל הכבוד על המאמץ, שאלה בשבילך!

כמה זמן אתה יכול להיות באינטרנט? אני שעתיים ואתה?

e-magine

New member
אני יכול להיות באינטרנט

כל זמן שאני ישן
יכול כלומר מסוגל פיזית ונפשית. אני כמובן לא מרשה לעצמי, יש לי עדיין מעצורים, אבל לא מספיק.

למעלה