לכולם.......כנסו

arielwww

New member
לכולם.......כנסו

בפסטיגל הייתי מאוחריי הקלעים והצטלמתי איתה... ואין לי שום דבר נגדה ואני גם חושבת שהיא שיש לה קול מדהים ושהיא חמודה אבל היא ממש לא הייתה נחמדה וזה לא שהיא הייתה עצבנית או משו היא סתם עמדה שם בחדר הלבשה והיא הייתה ממש מגעילה לכל האנשים שם...

פחחחחחחח מותק

יסמיני הגזמת

את האמת נמאסלי להגיב על

הודעות כאלו.. טוב דבר ראשון..אני אל מבינה מזאת אורמת מגעילה לכולם!?!? סתם אעמדה שם ו!?!? מה היא עשתה שגרם לך לחשוב שהיא לא נחמדה לכולם!? דבר שני... אלינו היא מתייחסת כמו שצריך ויותר מדי טוב ככהש אין סיבה שנשנה את דעתו בלי שום הוכחה אני למשל אף פעם לא נתקלתי במקרה שמאיה מתייחסת אלי או לאחרים ממש רע.. וכל עוד אני אל רוא את זה בעיניים שלי אני לא מאמינה לזה.. אני אל אומרת שאתם משקרים.א. בל אתם רגילים לראות אותה בצורה כזאת שהיא תמידה סנובית המגעילה.. זאת תדמית שבנו לה כבר במשך שנה וכולם מסרבים לפתוח קצת את העיניים ולנסות לראות מי היא באמת.. לא עברה עליה שנה קלה ויש לה אופי די חלש.. קשה לה להסתיר אתמה שהיא מרגישה וישל ה מלא קטעים של עצב וכעס ומשברים ואלו התגובות שלה.. לא הגיוני שאליינו או אליי לפחות היא תיחס הכי יפה בעולם ולשאר היא תתיחס מגעיל.. מסכימים איתי!? עובדה שיש מלא שחוזרים עם התגובות הכי טובות בעולם כשהם פוגשים את מאיה ואני אחת מהםם!!ואני אמשיך להיות אחת מהם.. !! אני אלא יודעת מההמטרה בלבוא ולהגיד דברים כאלו..ושוב אנ אל אורמת שזה שקר.. רק תנסו לראות את הדברים בדרך קצת שונה..

mor alkobi

New member
למרות שאני לא מהפורום ואני לא

מעריצה של מאיה... הייתי חייבת להגיב... אני קוראת בפורום מידי פעם... כי אני ממש מחבבת את מאיה ופגשתי אותה כמה פעמים והיא ממש מותק של בן אדם!!! דבר שני.. אני מבינה שנתפסו עליה עם הסטיגמה של האנטיפתית... ואני יודעת שהיא לא כזאת!!! ואני גם יודעת איזה קשה זה לשבור סטיגמה על בן אדם אחרי שיש עליו אחת כזאת... אם חלק מכם מכירים אותי אז אני מעריצה של מורן אייזנשטיין, ויש עליה אלף ואחת סטיגמות... שגם אני האמנתי להן בהתחלה... אבל גיליתי שהם ממש ממש ממש לא נכונות!!! ואחרי שהיה לי את הכבוד להכיר אותה.. הבנתי שזה סתם סטיגמות שהתקשורת והאנשים בונים... והבנתי את זה בזמן... ועכשיו בלי עין הרע אני בקשר איתה כבר מעל שנה ואני יודעת כמה היא מדהימה!!! ואני מבינה מה תקשורת יכולה לעשות, ולהראות בן אדם באופן אחר לגמרי ממה שהוא... אז באמת אל תתיחסו לכל מה שאומרים לכם!!! אתם מכירים את מאיה ויודעים מה היא באמת... אז שימו ז** (אני לא יודעת אם מותר לקלל פה...) על כולם ותמשיכו לאהוב אותה כמו עכשיו.... ואל תתיחסו לשום דבר שאנשים אומרים לכם...

חחחחחח את מאמי.......

ותרשי לי לומר לך שאת ממש צודקת מאיוש אכן מותק והיא מעבר לזה היא פשוט בן אדם מושלםםםםםם

חחחחחחחחחחחחחח קושי איזה מגילהההההה

ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אין לי כוחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך זמרת שלייייייייייייייייייי

arielwww

New member
לדיקוש חולה על מאיה....

היא עמדה שם ליד כולם וכשביקשו ממנה להצטלם אז היא אמרה לחלק לא ולחלק כן ולא היו שם כל כך הרבה אנשים שביקשו ורוני באה לשאול מה קורה וסתם הייתישבה לידה ומאיה אמרה לה שכלום ואז רוני שאלה את עצבנית או משו ומאיה אמרה מה פתאום אני בסדר גמור ואז היא החליפה בגדים וחזרה ושוב היא לא התייחסה לאף אחד

arielwww

New member
לכל אלה.....

לכל האנשים שבאו להצטלם איתה ולצוות ולכל המשתתפים בפסטיגל

אולי היא פשוט היתה עייפה....

מאיה היא אחת שלא יודעת להסתיר את מה שעובר עליה ולכי תדעי אולי לא היה לה מצב רוח אי אפשר לדעת כי מאיה היא בן אדם הכי מקסים שראיתי ואני אומרת לך את זה מניסיוןןןןן

למעלה