לכולם. כנסו.

daughter L93

New member
לכולם. כנסו.

מה שהיה אתמול, אסור שיעבור בשתיקה. אתם מוכנים להמשיך לתת להם לשחק בצופים ובאסמאסים של הקהל? אני כבר רואה מה ישדרו בתוכנית ביום ראשון ושלישי כדי להוציא את שרל"ץ מלכים, את יוסי ואת עינב טיפשים, את החדשים בטח כמעט ולא ייראו.. או שיוציאו אותם רעים.. הם יוציאו רעים רק את מי שלא רע. והצינזור אתמול זו הפרה בוטה של חוקי התוכנית. זה ממש לא בסדר, חייבים להתלונן ולא בישראל אלא אל היוצרים של התוכנית שמהם העתיקו בישראל, כי בישראל פשוט אף אחד לא מקשיב. זה פשוט לא בסדר שהם משחקים עם הצנזורים האלה לפי מה שנוח להם! מילא עירום, מילא קללות, מילא סקס(דברים שבחו"ל כן משדרים) אבל מכאן ועד לצנזר בשביל רייטינג לתוכנית בערוץ 22?? (ובשביל עוד הרבה סיבות אחרות) זה כבר ממש אבל ממש מוגזם! אסור להם בפירוש לעשות את זה! כל הקטע בתוכנית זה שזה לא מצונזר ורואים 24 שעות ביממה. שופטים לפי מראית עין, לפי מי שאנחנו אוהבים ולא לפי מה שההפקה החליטה. נמאס לי כבר מהם סופית כמה אפשר להדחיק ולהתעלם ממה שהם עושים? לכם לא אכפת? אין לכם קצת כבוד לעצמכם? להמשיך כאילו כלום אחרי כל מה שהם עושים? חייבים בדחיפות לעשות משהו, רעיונות/הצעות/סתם דברים שקשורים - לכאן.

נועה21

New member
מי יודע מה שי אמר לשרל"צ... וגם אם הוא אמר

משהו או רמז להם אז בטוח שלא ישדרו את זה. יעלימו מאיתנו וכך יסללו את דרכם של שרל"צ לנצחון

clearer

New member
האמת שאין משהו ששי יכול להגיד להם שיעזור להם

מה הוא יכול להגיד? העצה הכי טובה לתת להם זה לא ללכת נגד יוסי. אבל שי הרי ממילא לא יגיד את זה. אז מה?

daughter L93

New member
בחיים לא נדע כי ההפקה

מסתירה מאיתנו את האמת ע"י כך שהם מצנזרים את מה שמעניין.. ככה שיוצא שאנחנו מחכים שיקרה משהו מעניין, ועד שזה מגיע ההפקה מחרפנת אותנו בכך שהיא מצנזרת את זה ואנחנו צריכים כמו עכשיו לנחש מה הלך שם.. ולראות רק 5 דקות[אם בכלל] שהם יוציאו את שי מלך כדי לעשות שיפוץ אופי בפריים טיים על מנת שנסמפט אותו.

ingel

New member
שי חי בסרט שהקבוצה שלו תיקח

את המיליון. מה הוא יכול להגיד להם?שהם אהובים?מצליחים?שיוסי כוכב? אני חושב באמת שצריך לפנות לאנשי הפורמט המקורי ולבקש שיעשו משהו בנידון.אין לי כבר בעיה עם צינזור של עירום או קללות אבל ברגע שמצנזרים משימה או מריבה או תקציב בשביל שלישי(אפילו לא ראשון שימו לב)זה גובל בחוצפה והתעללות נפשית בצופים. הרי גם ככה כל מי שצופה בערוך 20 יצפה גם במשדר המרכזי. מישהו צריך לקחת את היוזמה לפנות לאנשי הפורמט המקורי בהולנד ולהתלונן על המפיק אלעד קופרמן שפשוט הורס כל כיף בפורמט שבו אנחנו אמורים לראות 24 שעות בשבעה ימים. יאאלה מי לוקח יוזמה??????

צאטמן14

New member
איתך בכל מילה../images/Emo118.gif

אני איתך צריך להתקשר לגיא פינס שהוא העיתונאי

היחיד שמראה את כל השקרים. להתלונן אליו הרבה וזה יעבוד. הוא היחיד בכל העיתונים המגעילים בארץ שאומר את מה שכולנו מרגישים.

ingel

New member
הבעיה בגיא פינס שהוא לא ייצר

את השינוי.אוקיי אז הוא יעשה כתבה לא מחמיאה על האח הגדול.האם זה ישנה את ההתנהגות המזלזלת שיש להפקה בצופים. צריך לפנות לקודקוד.אנשי הפורמט המקורי יכולים להכריח את אלעד קופרמן להתנהג בהתאם! וזה מה שעושה אדון קופרמן מאז עלייתה של האח הגדול. הוא לא מתנהג בהתאם!

למעלה