לכולם -כנסו ועשו טובה

LoLo16

New member
לירון וייסמן היא באמת שחקנית מדהימה

אבל אני כבר הצבעתי ליעל שרוני וניר לוי...

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאל תתעצבנו וכל זה אבל...

אני חושבת שאתם בוחרים בהם כי ממש אהבתם את הדמויות שלהם... וזה באמת נכון, הדמויות שלהם היו ממש ממש מצחיקות, משכנעות מענייות וכו' אבל אני עדיין חושבת שאתם בוחרים בהם בגלל הדמויות... אל תתנפלו עלי זאת רק דעתי...

carmit4

New member
זה נכון שאנחנו אוהבים את הדמויות

אבל גם רמת המשחק שלהם טובה ועדיפה על לירון וייסמן...

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifכל אחד ודעתו...

‏לפי דעתי‏לירון משחקת מצוין והיא פשוט מדהימה...

היא שיחקה יפה../images/Emo60.gif

היא שיחקה יפה בעיקר בסוף הטלנובלה.. בכל הקטע עם ההריון וזה.. אבל בהתחלה לפי דעתי היא לא שיחקה משהו..

(זה היה אמור להיות לי אישית?)

פשוט שרשרת את זה להודעה שלי. בכל מקרה בקשר למה שכתבת. מה זה אכפת לכם מה כל אחד הצביע? אני בחרתי כי זה מה שאני חושבת בדיוק כמו בגמר בכוכב נולד! שצעקתם על כולם למה הם אומרים לכם במה להצביע וכ'ו(תצביעו בנינט,תצביעו לשירי,תצביעו לשי-מוכר לכם? אני יודעת טוב מאוד שכן!) אז עכשיו שיש פה כאלה שהולכים נגד מה שאומרים להם לעשות ולא מצביעים ללירון. אתם גם נגד? כאילו. מה אתם רוצים שנעשה? שלא נצביע? מה הקטע? לא מבינה...

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifמישהו בא בטענות אליך../images/Emo35.gif

לא
גם אני אמרתי את מה שאני חושבת, ובאמת לפי דעתי בוחרים בגלל הדמות אז שיהיה לכם בהצלחה, כי אני ת'אמת לא ממש אהבתי את הדמות של ליה אבל בחרתי בלירון כי לפי דעתי היא משחקת ממש ממש טוב ומצוין אפילו... זה לא היה מכוון אליך פשוט ההודעה שלך הייתה האחרונה בשירשור וזה כאילו סיכם את כל הדעות...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifתראי..

אני לא בוחרת את ניר לוי ויעל שרוני בגלל שאני אוהבת את הדמויות פשוט הם שחקנים מדהימים!! יעל שרוני אין ספק שהיא שחקנית מדהימה מוכשרת וכל זה היא פשוט תותחית ובקשר לניר לוי...הוא שחקן פשוט מדהים. ,משחק טוב ואפילו בספיישל של גיא פינס המשחק שלו היה עצום לעומת האחרים שבאו להבחן לתפקיד שלו. הוא פשוט שחקן נהדר! זאת דעתי :)

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאת צודקת מאוד../images/Emo70.gif

הם שחקנים פשוט מדהימים ואני מצטערת שנמעתי כאילו אני עושה הכללות אבל זה ממש לא ככה.. כי עדיין לפי דעתי (ואני לא א ומרת שגם את) רוב אלה שבחרו ביעל, זה בגלל שהם אהבו את הדמות שלה...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאוקיי..

הדעה שלי זה מה שרשמתי ולא יותר מזה וזייהו :)

לא נכון בכלל../images/Emo70.gif

אני את הדמות של קובי לא אוהבת בכלל
הוא מניאק,בוגד באישתו,חושב רק על עצמו וכ'ו אני אוהבת את הדמות שלו אבל קצת
אבל מה לעשות שניר לוי שיחק פשוט בצורה מדהימה
זה נראה כאילו זה בא לו ממש בטבעיות
ואם את רואה(או ראית) את הסדרות הקודמות שהוא שיחק בהם,גם שם הוא שיחק מדהים
והדמות שלו לא הייתה כזאת שאפשר לאהוב

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאני דווקא מתה על הדמות שלו

מניאק קטן דמות גדולה ושחקן מוכשר

AnGeL DoLlY