לכולם - חשוב מאוד.

AdiBaba

New member
זה בתגובה למה שג´אנק כתבה...

"העיקר שזה מאחורינו". כתבתי את זה אחריה. אין לי מושג למה זה קפץ לסוף.

AdiBaba

New member
זה ממש לא רק העניין

זה שלא נתת לי קרדיט זה בעייה בפני עצמה. אבל זה שפירסמת אותן זה העניין העיקרי. פשוט הדהים אותי. מישהו נתן לך זכות? פשוט לא האמנתי למראה עיני. זה כמו שתצייר ציורים או תכתוב שירים, תביא אותם למישהו והוא יחליט בלי לשאול אותך שהוא מפרסם אותם באינטרנט. אולי לך אישית זה לא מפריע, אבל להרבה אנשים כן ואני ביניהם. זה לא סתם תמונות, אלו תמונות שאני יצרתי. אתה רצית לשתף, כי כנראה נהנת לשתף. אבל למה אתה גוזל את ההנאה הזאת ממי שמגיע לו. אני זוכרת שסיפרתי לך כמה קשה היה לי לצלם אותן. ממש לא חשבת לרגע שהחלטת לפרסם אותן. אני מצטערת, אבל ממש קשה לי להבין את זה. טוב, אני מניחה שלא תפרסם אותם יותר, וגם יש לי הרגשה שלאנשים פה כבר בא להקיא מהנושא הזה שנטחן כמו מים, אז אני יפסיק פה.

AdiBaba

New member
ועוד משהו

לפי מה שכתבת נראה שבכלל לא הבנת את העניין שהוא שלא היתה לך זכות לפרסם. אתה כותב לאנשים פה שאני צילמתי את התמונות. אני לא חושבת שיש פה מישהו שעדיין לא יודע. לפי מה שאתה כותב נראה כאילו הבעיה היתה רק שלא נתת לי קרדיט, אז אני רוצה שתבין שהבעיה העיקרית היתה עצם הפירסום. אבל למה אני חוזרת על עצמי? ככה זה שאני עצבנית. לא מסוגלת לסתום.

לעדי

כנראה שלא הבנתי אותך אבל עכשיו כן. באמת נלחמת על הצילום של התמונות ואכן זה כמו לגנוב יצירה של מישהו. אני מאוד מצטער... ואולי יש לי דרך לפצות אותך.... (זה כבר בפרטי)..

למעלה