לכולם - חשוב מאוד.

לעדי...

עדי - עכשיו נכנסתי לדף של ההכרות המחודשת של אנשי הפורום וקראתי עלייך ונזכרתי מי את. שנים לא דיברתי איתך. מה איתך?

לכולם - חשוב מאוד.

התמונות שפורסמו של אלאניס בארץ (התמונות של ההופעות החיות), צולמו ע"י עדי ולא אני צילמתי אותם. עדי שלחה לי אותם מאוד מזמן וששלחתי אותם לאתר שחכתי לציין שעדי צילמה אותם. עדי - אני נורא מצטער.

AlanisJunkie

New member
ב-19.7.2000 בקיסריה!

ויום אחרי, בתאריך שג´אנק כתבה, היא הייתה בראשון לציון.

Rוית

New member
מנצלת שירשור להודעה חשובה../images/Emo70.gif

בעבר, מספר ההודעות הראשיות שיכלו להכנס לפורום הוא היה 20. לאחר מכן הוא הורד ל15 ולאחר כמה ימים הוא הורד ל10
מה שאומר שמהר מאוד ההודעות עוברות עמוד וצריך לדפדף בין העמודים כדי לראות מה חדש בפורום, אז כדי שזה לא יקרה אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתשרשרו.. (אני לא אומרת שאתם לא עושים את זה, אני רק מדגישה את הנושא).. ועוד משהו לא קשור, אני עכשיו מכינה את המאמר הראשון של הפורום שהוא ההתחלה של המילון של אלאניס שלנו-האות א´! אני מקווה שהוא יצא טוב, אם כן, אני מקווה בקרוב לפרסמו..

Rוית

New member
לו רק הייתי יודעת... ../images/Emo4.gif

זה מאוד מרגיז, אבל מנסים לשנות את זה, אני מקווה שזה יעבוד..

InvisibIe

New member
כי לתפוז יש הנהלה אטומה

פעם עוד חשבתי שהם הנהלת פורומים טובה, אבל בזמן האחרון אני מגלה עוד ועוד הוכחות שלא. הם ממשיכים עם פרסומות פלאש מעצבנות שתוקעות את המחשב לאנשים שהמחשב שלהם ישן (וכן, אני יודעת שהם צריכים פרסומות כדי להתפרנס, אבל אי אפשר להתפשר קצת? שיודיעו למפרסמים "או פרסומות שלא תוקעות שום מחשב או שום פרסומות בכלל"), הם מצדדים במנהלי הפורומים גם כשהמנהלים טועים לחלוטין ועוברים על חוקי הפורומים, ועוד מוחקים הודעות של אנשים שמתלוננים על זה (כמו המקרה שהיה לא מזמן בפורום "אומנות שימושית"), ועכשיו הם מתעלמים מסזה שהפחתת מספר השירשורים בדף מפריעה לאנשים. יש להם פורום משוב שהוא כאילו כדי להיענות לבקשות הגולשים אבל למעשה הם עושים מה שבא להם. מישהו הציע שם הצעה מאוד חכמה לפתירת הבעיות שגורמים המון שירשורים בדף בלי הקיצוץ הזה במספר השרשורים, והם אפילו לא ענו. מתאים להם. ו... מצטערת על ההתפרצות. זה פשוט יצא.

moriss

New member
תראו איך אני מנצל את השירשור

איזה ילד טוב אני
טוב, יש לי שאלה. זוכרים את הקליפ של PI שרוית פרסמה לפני כמה ימים?(זה שכולו עשוי מתמונות שהוזיזו אותן) אני עד עכשיו לא הבנתי איך לשמור את זה במחשב האם תואילו בטובכם להסביר לנער מסכן איך אפשר לשמור אותו? תודה מראש

InvisibIe

New member
זה לא שאני כל כך מבינה במחשבים,

אבל יש סיכוי שאני אדע. הבעייה היא שאין לי מושג על מה מדובר. אתה יכול לתת לי קישור?

Rוית

New member
אז ככה,

דבר ראשון, קבל ח"ח על השירשור
דבר שני, זאת לא אני פרסמתי את הלינק, זאת היתה ג´אנק אם אני לא טועה, בכל מקרה הקרדיט למפרסם המקורי
ודבר שלישי, כיצד לשמור. אני אישית, השתמשתי בתוכנה GET RIGHET, זאת תוכנה יחסית פשוטה לארגון הורדות, שדרכה אתה יכול "להוריד" את הלינק וכך אתה מוריד את הפייל והוא נשמר במחשב... אם אתה לא מעוניין בהורדה של התוכנה, אני לא ממש יודעת איך אתה יכול לשמור, אולי אחרי שזה יסיים לרדת, בעזרת איזה פונקציה במדיה פלייר... אני לא ממש יודעת כי כמו שאמרתי אני מרבה להשתמש בתוכנה..

tali000

New member
לרוית

מצטערת שאני שואלת שאלה שצריכה פרטי מול כולם פשוט ניסיתי לכתוב לך מסר אישי ולא הכי הצלחתי .. בקיצור גם אני הייתי רוצה לכתוב מאמר . איך כל העסק עובד?

AlanisJunkie

New member
היי טלי!

זה בסדר, כדי שכולם יוכלו לראות ואולי לכתוב גם מאמר. אם את רוצה לפרסם בפורום מאמר (באיזור המאמרים) את צריכה קודם כל לכתוב אותו
ולשלוח אותו לרוית או אליי. אנחנו כבר נפרסם אותו. ודרך אגב, כל מי שחושב שיש לו מה להגיד, לכתוב או סתם אם מתחשק לכם להראות את כשרון הכתיבה שלכם, כיתבו מאמר, ואנו, רוית ואנוכי (יוסי), נדאג לפרסם אותו.

AlanisJunkie

New member
אמממ...

קצת באיחור....אתה יודע מה הלך בפורומים בשבועות האחרונים בגלל התמונות? אפילו היה לנו מיני סיכסוך בגללן...

j u n k

New member
העיקר שזה מאחורנו.

אולי כדאי שיהיה בפורום מן חוק שכזה... צריך לכתוב בגדול: לפני שמפרסמים\ נותנים תמונה שמישהו לקח\עשה צריך לבקש רשות- ולבדוק טוף טוף, מה אתם מפרסמים! וכך ימנעו הויכוחים..

gilgili

New member
ג´אנק!

אולי תתייחסי אלי היום??? הודעות בפלאפון וכאלה... זה גם נחשב לניצול שירשור?

AdiBaba

New member
צריך אבל לעשות אבחנה

אם מישהו נגיד יפרסם פה תמונה שהוא מצא ברשת, אני לא חושבת שמישהו שיקח אותה מפה ויפרסם אותה במקום אחר, צריך להגיד מי פירסם אותה פה. זה קצת מוגזם. הרי אין לזה סוף. מה גם שאת רוב התמונות שאנשים מפרסמים פה, רוב האנשים ראו כבר ברחבי האינטרנט. זה לא אותו הדין לגבי המקרה שמישהו מצלם תמונות בעצמו ולא מפיץ אותן ומישהו אחר עושה את זה במקומו בלי רשות. יש הבדל ענק. אני מניחה שביום שיהיה לי סורק, אני אסרוק חלק מהתמונות המוגדלות שיש לי ויפרסם אותם. ואחרי שאני יפרסם אותם מרצוני. זה כבר לא יהיה משנה לי שאחרים יפיצו אותם, כי הרי פירסמתי אותן. זאת המטרה. ושאני יעשה את זה, אני יחליט איזה תמונות בדיוק ואני אסרוק אותם בסורק נורמלי שלא יגרום הרבה עוול לאיכות. ועד שאני יעשה את זה, אני מבקשת בפעם האלף: אל תעשו את זה במקומיייייייי. כבדו את בקשתי. מה כל כך לחוץ לכם להפיץ את זה?????

למעלה