לכולם חשוב בקשר למנהל

לכולם חשוב בקשר למנהל

אז כמו שכולם יודעים שירלי עזבה ..הופתעתי לגלות ששעות ספורות לאחר העזיבה אופיר החליף אותה כמנהל! וזאת למרות שכמה מחבריי הפורום הביעו נכונות להחליף את שירלי..את דעתי כבר כתבתי כאן אני לא רוצה להכנס לויכוחים עם אף אחד אבל אני חושבת שמי שמנהל את הפורום צריך להכיר את החבר´ה צריך לכתוב כאן יותר ההודעה האחרונה של אופיר הייתה לפני חודשיים מנהל צריך לבקר כאן בקביעות להלחיף סקרים לדבר עם אנשים לעשותק ישורים להסויף מאמרים אדם שלא כתב כאן חודשיים שלא הופיע ברשימת חברים שהפורום לא מופיע בכרטיס האישי שלו מתאים להיות מנהל ? לדעתי לא לכן כמוש הציעו כאן יערך סקר.. קל מי שבעד שאופיר ישאר פשוט יכתוב אופיר מי שבעד להחליף את אופיר במנהל/ת לפי בחירת חבריי הפורום שיכתוב מנהל/ת אחר/ת.. אוהבת גלי

VengaGirl

New member
מנהל/ת אחר/ת

זה לא משהו אישי...פשוט לא נראה לי מתאים שמישהו שעד עכשיו לא היה חלק מהפורום ינהל אותו...

Mor19

New member
אופיר....

או שאת סתם אישה רעה מה איכפת לך שהוא ינהל אז הוא לא כתב פה תקופה זה לא אומר שהוא לא יהיה כאן מעכשיו,תני צ´אנס אם הוא יהיה פעיל ולפי מה שאני רואה הוא די פעיל. שלך, מור

מי את?

שלום אני גלי אני כותבת בפורום הזה מלא זמן וכנראה את לא מבינה את מהות הפורום מנהל הפורום אמור להכיר את האנשים לדבר איתם בקביעות לרשום פה הודעות וכו´ אני לא חושבתש את מספיק זמן בפורום לקבוע מי מתאים ומי לא כי את לא מכירה את האנשים..לא מדובר על לתת צאנס אני לא אתן צאנס לאדם שלא טרח לכתוב פה במשך חודשיים ובוקר בהיר אחד הוא הפך למנהל ומה עם השאר? מה עם כל שאר הקבועים שרצו לנהל במקום שירלי? הוא די פעיל? קרעת אותי ממש פעיל הוא רשם סך הכל פה 19 הודעות זה מה שאני רושמת ביומיים..פעיל..פעיל..את חדשה נכון? גלי שלא מבינה מה עובר על הפורום.. נ.ב אם אף אחד מכם לא מתכוון לעשות משהו אני מציגה את המועמדות שלי להחלפת שירלי

moon light girl

New member
אנשים ! במיוחד גלי!לא

לא הבנצי מה הבעיהa!?! מה רע בזה שאופיר יהיה מנהל? אני דוקא מאד בעד! גו אופיר

darksideonline

New member
תודה ../images/Emo70.gif

אני לא מבין מה היא רוצה ממני,היא חושבת שאני עובר ושב או שאני לא מכיר את שירלי

darksideonline

New member
איך נוצר

אני מכיר את שירלי ממזמן,לא פנים מול פנים אבל דיברנו.קיבלתי ממנה את קוד כניסה ,אני שייך למקום הזה ממזמן יש כמה שלא מכירים אותי אני מנהל גם פורום משינה,ופורטל תפוז ונטע בכבודה ובעצמה מינתה אותי שאנהל בזה נגמר הסיפור,בסך הכל ניהול ,ומי שכל כך רוצה לנהל שיחכה כמה שבועות ואז אתחיל ללמוד וכך ייבחר משהו אחר.ההצבעה הסתיימה תודה.

darksideonline

New member
גלי אני לא מבין אותך

כתבת הודעה מוצהרת שאת עוזבת,חס וחלילה אני לא תומך במה שכתבת ,אבל אם כל כך מהר ויתרת על הפורום זה קצת מפחיד,חוץ מזה אני ממש לא חושב שאני יכתוב פה קצת או משהו כזה רק היום שמתי את הקישורים למעלה ואני מתכוון להוסיף גלריה של הופעות .

לא הבנתי

למה אתם פוסלים מישהו שעוד לא ראיתם איך הוא מתפקד? נכון שמרגיז שזה לא אחד מ"הותיקים", אבל הוא נבחר כבר, תנו לו צ´אנס להוכיח את עצמו. למה ישר לפסול?

darksideonline

New member
תודה פחי שואו

גלי רוצה לנהל את הפורום בגלל זה היא עושה רעש אבל לפי בדיקה מעמיקה במשך 80 הודעות שום הודעה לא היתה קשורה לאביב גפן..במיוחד שהיא כותבת שהיא פורשת ואז חוזרת.. עשית לי חשק לשמוע את השיר הזה:)"כנסו עכשיו בבקשה אל המופע של שיא הרגש...." אני זוכר ששאלתי אותך מתישהו על שיר.. תודה תודה

טוב...

אני כידוע רציתי גם לנהל את הפורום לכן אני מעדיף את עצמי(...) אבל גם לנסות אותו לא יהיה נורא...הינה עוד החכה שאני יותר גרוע משימעון פרס...

VengaGirl

New member
אתה לא!!

יש כאלה שכן רוצים שאתה תנהל...ואולי אפילו הרוב...פשוט שאף אחד לא בדיוק שאל אותנו...

למעלה