לכולם....חג שמח:)!!!

לכולם....חג שמח:)!!!

רק רציתי לאחל לכם חג שמח...ולהגיד סורי על הריב המטופש הזה שהיה פה-אני לא אוהבת לריב עם מעריצות של בקסטריט... ואני יודעת כמה זה מעצבן להכנס לפורום ובמקום לראות הודעות על בקסטריט לראות בו ריבים...אז אני פשוט לא אתייחס אל קארין יותר...כי ההודעות שלה שטותיות ומתנשאות....כל המעריצות שוות לא משנה אם הם בנות 5 או בנות50! ואם לה יש בעיה עם זה שאני בת 14 וחצי-זה בעיה שלה!!! אני בטוחה שיש פה בנות צעירות יותר...ואני לא רואה את הבעיה... כולנו פה בגלל סיבה-בקסטריט! אז למה לריב בגלל גיל? אם היא רצה להמשיך לכתוב שטויות...זאת בעיה שלה! אני כבר הבנתי שאין בשביל מה לקרוא את ההודעות שלה... אז שהיה לכם חג שמח...וחופשה נעימה!! אני ממליצה לכולכם לרוץ לקנות את הדיסק של ניק שיצא אתמול..הוא פצצות לגבות!!!:) והנה תמונות עדכניות ממקור נורא חשוב בחו"ל (כן בטח!) התמונות שלך קארין מותק פורסמו באתרים של בקסטריט מלפני חודשיים! עשי טובה-אני לא בטוחה שכולם מאמינות לשטויות שאת חברה של פולינה.... אז די! תהנו בקווין בפיר פקטור...אני אשים עוד כאלה מאוחר יותר:) KTBSPA~!!!!! נ.ב-קארין מה הקטע שאמרת שחסמת את האימייל שלך? בשביל...מה? אני לא שלחתי לשם שום דבר!!!

ו....עוד תמונות:)

חבל שאי אפשר להוסיף יותר מתמונה אחת כל פעם:) כדאי לכם להכנס לראות את ה-fans galleries בבקסטריט.נט כל התמונות שקארין "מקבלת ממקור מח"ול.." נמצאות שם.....לכו רק כמה דפים אחורה...;) אמ.....מישהי חוץ ממני קנתה את הדיסק של ניקוש? כ"כ חמוד מצידו-הוא ממייייייייייייייייייייי תחשבו על ניקוש בגרסה של גיל 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח.....יאללה ביי

ראיסה

New member
איפה?

אבא שלי הבטיח שהוא יקנה לי אבל נסעתי לדרום אפריקה ולא מצאתי כנראה עדיין הדיסק לא יצא שם, איפה קנית? וכמה עלה? תודה מראש

למעלה