לכולם ולסטטה!

המשכתי כבר...

אז מצטערת טאקטו..אני באמת מצטערת... ובקשר לרעיון עם התמונות והשירשור אפשר לשים תמונות של השנה החדשה בעיקרון שהם עם קימונו למשל אני חושבת שזה קשור לתחילת שנה...טוב אבל זו רק הצעה וגם מה שאת רשמת נשמע טוב אז לי אין בעיה עם זה..ואני צמה+שומרת אז ככה שאני לא אוכל להיות בפורום ולמה את התכוונת שאמרת"הילה את חושבת שזה הזמן??"אולי זה לא עניני אבל אני פשוט חייבת לדעת...חייבת..

Digi Lista

New member
אממ....

כמו יותר מחצי מדינה...אני דווקא לא צמה ולא שומרת(אבל אבא שלי כן) ורציתי לדעת כדי לראות אם לתכנן שהייה ממושכת במחשב(בכול זאת כמה אפשר לראות סרטים ולקריא לכאלה שלא צמים ושומרים?...)... לגביי מה שאמרתי להילה, כרגע זה עדיין סוד אבל אחרי שאני והיא נגבש תשובה זה כנראה כבר לא יישאר סוד או לפחות ידחה את גילוי הסוד...לא אישי...את וכולם ידעו אותו בקרוב, השאלה רק מתי...

סוד אה...

אני אוהבת סודות...רק הבעיה היא שאני מגלה אותם לפני שנהיית לי הפתעה...אבל אני אנסה לא לגלות מה הסוד הזה...

טקאטו

New member
על מה את מיצטערת?

על זה שהמשכת את הפיק על שני? את לא צריכה להיצטער אם זה ביגלל זה

Nifredil

New member
אם כן, רק בערב+לילה

רוב הסיכויים שאם כן רק בערב כי אחרי 10 (+ יום שבת) זה יותר זול. מישהו יודע אם גם ביום כיפור זה ככה?

Digi Lista

New member
אני מקווה שתוכלי...

בדרך כלל ביום כיפור יש עומס ענק בצ´אטים והכול עובד יותר לאט(רוב מי שלא צם ושומר ואין לו מה לעשות נכנס...)בכול אופן שכול מי שיהיה או חושב שהוא יהיה שיגיד.

יאקומו

New member
אני בטוח יהיה!

אומנם באותו היום של כיפור יש לי בת מצווה, שזה אומר שאני ´חייבת´ לצום (כן, בטח...) אני יהיה פה!

star_female

New member
אני בטוח לא אהיה כי אני צמה ושומרת

אני כבר יכולה לראות מה מחכה לי כשאני אכנס בערב... o_O במיוחד באתרים לא ישראלים (FF.N, בעיקר...)

niiko

New member
אני אולי אהיה פה

למרות שכבר דיברתם על זה אתמול בערב עם אני אצליח להתחמק מההורים שלי. אוווווווווו, יש לי רעיון רוב הסיכוים שאני אהיה עם לא אז פיספסתי...

Morphia

New member
אני לא בטוחה...

תמיד אני יוצאת לשתות עם חברי הנאמנים מחיי האמיתיים... אולי אני אהיה... תאריך הלידה שלי- 11.5.2002 ואתם ממש לא הוגנים! גרטשן מתה! אני לא יכולה לשמור פה תמונות! ואתם ממשיכים לפרסם תמונות מדהימות! אני אפילו לא יודעת איזה תמונות שכן היו לי שרדו! *פוצחת בבכי היסטרי* קייזר: *מגלגל עיניים* הקו אליו הגעתם תפוס, אנא נסו שוב מאוחר יותר ימאטו: אתה נחמד, לא. ליסטה, תוכלי להתקשר אלינו מתישהו בקרוב? טאיצ´י: ימא~טו.... ימאטו: *-* ביי חבר´ה

Digi Lista

New member
אההה בגלל המחשב?...

מי כמוני יודעת כמה רע זה כשמחשב עושה בעיות(ירוחם שלי המציא את ההגדרה!)אם נמחקו לך תמונות ותירצי עזרה בחידושן אני מוכנה לעזור!(הילה למשל תעיד שעזרתי לה כשהכול נמחק לה מהמחשב...)וגם הגלריות והקבצים...ואני אתקשר אני מקווה עוד היום!(אני פשוט בלחץ כי באים אלינו אורחים שלא היו בתכנון!!ואני שמחה שהם באים- אני מתה על בת דודה שלי!)

Nifredil

New member
יואו...

לי לפני בערך שנה התקלקל המחשב ונימ-חק ה-כל והיו לי קודם המון תמונות של דיג´ימון! אבל לא נורא, אח"כ הצלחתי להחזיר את רובן בעזרת webshots... ומאז צרבתי.

Morphia

New member
טוב למזלי...

דוד שלי בדיוק השיג תוכנה שיכולה לשחזר את רוב ההארד דיסק! כל כך שמחתי! אבל בנתיים אני מסתפקת בפינקי (אבל לקחתי את המקלדת הנאמנה שלי איתי ^^;;;

LILO digital

New member
טוב, עליי לסיים

אני רוצה גם להתרגל לישון מוקדם - אתמול בלילה נשארתי ערה עד שתיים לפי השעון הביולוגי שלי, ואני צריכה לקום בשש וחצי... ואני לא דומה לסטטה בתחום העירנות, אם אני לא ישנה 8 שעות אני לא בן אדם! (גם ככה אני לא בן אדם, אני מוטציה יצורית שעדיין מפשפשת בעברה בחיפוש אחר תשובות על קיומה, אבל נעזוב את זה עכשיו...) אז דיג´ילילה טוב לכולם, ויש עוד סיכוי לדיג´יטלנובלה שניה, אז אל תתאכזבו, ומקווה שנהניתם מהפרק האחרון ומכל הטלנובלה בכלל.. מיוטיסמון: אוף, לא רוצה לישון! רוצה לצאת לטיול לילי! לילו: מיוטיסמון, אתה חייב להיגמל מטיולי הלילה שלך, בסוף עוד תחזור לדיג´ימון האפל והמיוסר שהיית קודם... כל עוד אתה השותף שלי, אתה הולך לישון מתי שאני הולכת לישון, זה ברור?? מיוטיסמון: שיט, אפילו לא לגימת דם קטנה... לילו: מה אמרת? מיוטיסמון: כן, כבוד המאמנת.

לילה טוף...

לילו גם אני פורשת אז ביי...לכולם..ואני לא מתאכזבת אני לא מתאכזבת...אני מקווה...עוד עונה..הלוואי... הנרי:טוב אז לילה טוב לכולם....תהנו אם יש פה מישהו!!!!!!

למעלה