לכולם ולסטטה!

LILO digital

New member
אפשרי!

למה לא, אם ישאירו לנו את האינטרנט או ש נגישות אחרת, אני בהחלט אוכל לעשות עונה שניה או דיג´יטלנובלה חדשה... ולווילו - אל תדאגי, מכל האהבות הדיגיטליות נראה לי שדווקא זו של לופמון והנרי תשרוד הכי מעט זמן... אחרי הכל הם התחברו בסוף רק בשביל ההומור, כאילו שדווקא עם לופמון זה היה הכי פחות צפוי שהוא יהיה... (וחוץ מזה, הנרי שלי.... חחחחחח)

לא...

הנרי שלי..שליאנחנו גם חברים נכון הנרי?? הנרי:ברור... ריקה:יופי לכם מה אתם רוצים מחיאות כפיים... זה לא יהיה רע אם תחייכי פעם אחת.... ריקה:**אומרת מילים לא מובנות** ותעשי עוד עונה!!!תגידי לאבא שלך שתתאמצי ולא תהיי הרבה באינטרנט{לי זה עובד די טוב...}ו...ו..תבכי ותתחנני...תעשי כל מיני דברים כדי שישאיר לך את האינטרנט...

Digi Lista

New member
יא אידיוט!

תשרשר למשחק(הקפצתי אותו למענך ולמען המאמנת הברברית שלך!)

שמנו ../images/Emo23.gif

ואנחנו מאוד עצובים שזה נגמר...**בוכה** אסור שזה יגמר ככה אסור אני לא תומכת בהנרי+לופמון{אם יש דבר כזה}..לא אסור שזה יגמר אני צריכה עוד..עוד...עוד..עונה...

אה וגם...

הפרק למעלה...הוא למעלה...כולם להסתכל
כולם מסתכלים למעלה יופי עכשיו תראו את הפרק האחרון ותגיבו תלמידים טובים...

LILO digital

New member
סטטה! (וכל מי שמעוניין)

הנה כל "אהבה דיגיטלית" מסודרת ומאורגנת בקובץ וורד! שימי במאמרים... ^-^

אמממממ...

מעניין...מאוד..מעניין..עוברת במהירות על כל הקטע שבוורד...כבר אמרתי לך שהפרק שהכי אהבתי זה הפרק שהנרי וטאקטו ביחד...בחניה...זה הפרק הכי יפה...טוב מה ציפיתם אני אוהבת טאקטו+הנרי{זה יותר טוב משאר הזוגות..}

DiGiHiLa

New member
שלום לכולם..

קודם כל.....הפרק האחרון של אהבה דיגיטלית היה יפה מאוד.........באמת חבל שאין עונה שנייה חחחחח טוף....אמ....אתמול הלכתי ל...דיזינגוף סנטר ונפלתי מהמדרגות.....והרגשתי שהסתובבה לי הרגל....הכל קרה בגלל אבא שלי הוא פשוט כזה משך אותי מהמדרגות........ ואז אני נפלתי ....ואימא ואבא דיברו באוטו הם אמרו...שיקחו אותי לרופא וזה....ואמרתי למה אני בסדר...והלכתי כרגיל ואחרי שנייה צרחתי איייה..... טוף אז הלכנו לרופא.....וצילמו לי ת´רגל מן הסתם.....ומשעה 22:23 בדיוק......היינו שם עד שעה 1:30.....בלילה...!!! והיו עוד מלא אנשים שתבינו היו גם עוד לפניינו שלא נכנסו והם עוד אומרים "ילדים קודמים לכל" כן בטח ומה אני סבתא בת 60???????????!!!!!!!! בנתיים זה כבר כאב לי יותר מה אני אעשה שרופאים הם מטומטמים???????????? עכשיו יש לי תחבושת מטופשת על כל ברך ימין.......בעעעע.....ואני צריכה לנוח בבית כמה ימים....אין לי לימודים אבל אני לא בדיוק נהנת.....אני לא יכולה להזיז את הרגל כלומר זה ממממממממששש כואב..........אבל היא לא נשברה..........טוף אחרי כל מה שכתבתי .....המגילה שאולי אחותי תמחק....................יש כאן מישו?.......

DiGiHiLa

New member
בקטע שכתבתי....

שאמרתי שאני בסדר זה עוד היה בדיזינגוף סנטר

שלומות לכולם!!!!!!!

הילה אני מקווה שאת מרגישה יותר טוף...{ונראה לי שהתחלת לאהוב את הטוף שלי...}בכל מקרה היום למדנו אנגלית**צורחת ומקפצת בכל רחבי הבית**אני אוהבת אנגלית זה השיעור האהוב עליי הכי הכי...זה מה זה כיף ללמוד את זה....וחוץ מזה היה מאוד משעמם חוץ מזה שפגשתי את המורה לאנגלית של שנה שעברה והיא מה זה נחמדה...

יש לי רעיון...

אתם יכולים לאהוב אותו{ואני אשמח מאוד עם תאהבו אותו...}ואתם יכולים שלא לאהוב אותו{ואני לא אשמור טינה למי שלא יאהב אותו}אז ככה זה הרעיון נפתח שירשור של דברים לראש השנה...נכון רעיון נהדר..יופי אז בקיצורים...אפשר לשים שם הכל...תמונות פיקים הכל בכלליות...{שקשור לדיג´ימון כמובן...}אז מה דעתכם???זאת רק הצעה...{טובה מאוד אבל הצעה...}לצערי הרב אני לא אהיה כאן בראש השנה אני אהיה אצל סבתא שלי ועם הבני-דודים שלי שלא יודעים כלום על דיג´ימון אוף...כנראה שישעמם לי בחג...אני מקווה שאתם תהנו בחג...אה וגם זה יכול להיות תמונות שכתוב עליהם happy new year {אני מקווה שאין לי שגיאות כתיב} ויש כאלה זיקוקים אני מנחה שכבר ידעתם את זה טוף נו...אז נא להגיד את דעתכם....

Digi Lista

New member
היי...

קודם כול הילה אחותי אני באמת מקווה שהרגל שלך תהיה בסדר וכמה שיותר מהר!!! מחקתי כאן כמה הודעות צ´אט רציתי למחוק עוד כמה כי השרשור הזה מפוצץ בכאלה אבל לא יכולתי כי היו גם דברים חשובים, הינה משהו שווילו כתבה קודם(העתיקה מאתר כולשהו) והייתי חייבת למחוק בגלל שמעל ומתחת להודעה המדוברת היו רק הודעות צ´אט(והחוקים של תפוז...), הינה הקטע.מצאתי קצת חומר על ריו מקווה שיש פה משהו שלא ידעתם לא קראתי בעיון סתם רפרפתי...אה וגם זה באנגלית... Now Ryo is back. He is the LEGENDARY digidestined in Digimon Tamers. He has a strong Digimon and makes his appearence in Episode 28. He meets Takato and the others while they are in the Digital world. Ryo´s Digimon is Cyberdramon, he is a powerful Digimon. When they fight together they are unbeatable team. His D-Power is Black, White, and Blue. His has a special D-Power and some awsome Modify Cards. His Goliath card can only be used my experienced Tamers. He is no amature, He is the ultimate card palyer. Until he left for the Digital World he won the card game every year. He has nurves of steel, and acts calm when trouble comes along. He has to control Cyberdramon with his digivice. Ryo, first was interduced in Season 2. He was the kid with Ken. You might have been wondering who that was. Him and Ken were good friends in the Digital World. From what I know, Ryo was the first person Ken met in the Digiworld two years before 02. They defeated the mega digimon Milleniumon, but before Milleniumon was defeated, he dispersed its Dark Seeds. Ken pushed Ryo out of the path of one, and thus a dark spore was planted in Ken´s neck. Afterwards Ryo just disappeared, no one knows where to or why. ואם היו לי כוחות הייתי גם מתרגמת אותו, אבל גם אני שונאת לתרגם ובכלל בניגוד לווילו אני אולי יודעת אנגלית בסדר גמור אבל זה לא המקצוע האהוב עליי...ולגביי הבית ספר...טוב עכשיו הסתבכתי כמו מטומטמת(למה כמו?...)בהסעה ונאלצתי לטרטר את אבא שלי ואת הנהג המסכן והמותש(שעבר בכמה יישובים עד המקום שאני אמורה לרדת...קצת רחוק מהבית שלי...)ובקיצור סיפור שלם,ובלי קשר לא היה לי יום מזהיר במיוחד... אני מכניסה עכשיו את אהבה דיגיטלית למאמרים כדי שלילו תהיה רגועה. תמשיכו את הפיק על שני ואת המשחק על מארינאנג´מון אם בא לכם... טוב אני יוצאת כרגע ואני אחזור אחר כך אני מקווה...

DiGiHiLa

New member
חופית .....

אני הולכת לכמה דקות כי שמים לי בחדר שידה...טוב נדבר עוד כמה דקות אני מקווה...

Digi Lista

New member
מה עם טקאטו?...

הוא ביקש להמשיך לא?...אז שימשיך אחרייך, גם לילו ביקשה אבל אני לא יודעת אם כבר ניתקו לה את האינטרנט ואולי בכלל אבא שלה השתכנע...אני אמשיך ברגע המתאים... לגביי דברים לראש השנה, לי אין בעיה(לגביי happy new year אני מתלבטת כי רוב התמונות שיש ליבהן את המילים האלה זה של חג המולד...), אבל אולי אפשר לשכלל את הרעיון(רק הצעה...) למשל כול אחד יכתוב מה הוא מאחל לפורום או לחברי הפורום(או לשניהם...)או לחבר מסויים ואותו חבר יברך מישהו אחר ובסוף כולם יבורכו...כלומר נגיד אני רוצה לאחל לפורום בריאות אני יכולה לשים תמונה של דיג´ימונים ודיג´יגורלים חולים(נדמה לי שיש לי כמה...)...אפשר לעשות את זה גם כמו המשחק דברים שלא ידעתם על...כלומר "דברים שרציתם לאחל לכבוד השנה החדשה" ואת הכול אני כמובן אאחד למאמר...מה את אומרת ווילו?(וגם שאר מי שקורא...) אבל שוב זאת רק הצעה ואם היא לא טובה אז ההצעה שלך מקובלת עליי. ואם כבר חגים אפשר לכתוב סיפור ליום כיפור(אם מדברים על יום כיפור יש כאן מישהו שלא שומר-צם ויהיה כאן?)כדי שלמי שצם תהיה הנאה(הילה, את חושבת שזה הזמן?...)

למעלה