לא יודע לא ניסיתי אבל אם תעצבני אותי אני אתן לך לנסות...
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 11/5/06 #22 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif עכשיו אני בטוח לא אעצבן אותך כי נורא הפחדת אותי... נורא..
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif עכשיו אני בטוח לא אעצבן אותך כי נורא הפחדת אותי... נורא..
U urimz5 New member 11/5/06 #23 אהההההה...(דמעות) אף אחד כבר לא מפחד ממני...מה אני אעשה....עצוב...באסה.....סיוט....משועמם.....שלוש נקודות... ?
אהההההה...(דמעות) אף אחד כבר לא מפחד ממני...מה אני אעשה....עצוב...באסה.....סיוט....משועמם.....שלוש נקודות... ?
ח חן חולה על מאיה New member 11/5/06 #24 מאיה, הקליפ יצא מדהים ביותר ממש מושקע ויפה כל הכבוד לך ,בהצלחה בחזרות!
R RoNNy770 New member 11/5/06 #25 מאיה כנסי > ממש אהבתי את הקליפ שלך "לבלעדיך" הקליפ הכי יפה שיצא לך עד היום ואת נראית שם סוף הדרך, ואודם אדום מאוד הולם אותך! אוהב אותך - רונוש
מאיה כנסי > ממש אהבתי את הקליפ שלך "לבלעדיך" הקליפ הכי יפה שיצא לך עד היום ואת נראית שם סוף הדרך, ואודם אדום מאוד הולם אותך! אוהב אותך - רונוש
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 11/5/06 #26 איזה חמודה מאיושששש היא תמידדדדדדדדדדדדדדדדדד עונה לי למסרים אין אין אני מתה עליההה!!!!!!!!!!!!!!אההה והנה קישור למאיוש בקשת בתוכנית של הבוקר והיא הממתתתתתתתתתתתתתתתתת שםםםםםםםםםםםםםםםם שווה לראותתתת http://www.keshet-tv.com/ProgramVideo.aspx?ProgID=2385&CatID=914
איזה חמודה מאיושששש היא תמידדדדדדדדדדדדדדדדדד עונה לי למסרים אין אין אני מתה עליההה!!!!!!!!!!!!!!אההה והנה קישור למאיוש בקשת בתוכנית של הבוקר והיא הממתתתתתתתתתתתתתתתתת שםםםםםםםםםםםםםםםם שווה לראותתתת http://www.keshet-tv.com/ProgramVideo.aspx?ProgID=2385&CatID=914
N nitzangro2 New member 11/5/06 #28 ../images/Emo15.gifראיתי את זה בטלויזיה.. טוב שגידי לא פחד לשיר לידה.. לא שמעו אותו בכלל.. חחחחח
ל ליאתי love מאיה New member 12/5/06 #34 וואוו ביצוע מושלםםםםםםםםםםםםםםם מהמם מהמם איזה קולללללל!! ליטלושששש תודהההההההההההההה
N nitzangro2 New member 11/5/06 #29 ../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifתמונה שלא תמצאו באף מקום...
N nitzangro2 New member 12/5/06 #37 ../images/Emo15.gifאין מצב כי מישהי שלחה לי התמונה האמיתית זה של מאיה ושל אבא שלה או משו.. אזז.. איך זה הגיוני?
../images/Emo15.gifאין מצב כי מישהי שלחה לי התמונה האמיתית זה של מאיה ושל אבא שלה או משו.. אזז.. איך זה הגיוני?