לכולם - ולחנן והדס

Avichai Dei

New member
לכולם - ולחנן והדס

רציתי שלשירי יהיה מין הפתעה כזאת שהיא תיכנס לפורום אנחנו רוצים שהיא תשים לב אלינו , - ואפילו בכמה דקות הפנויות שתידע שכמה אנחנו אוהבים אותה , מעריכים אותה , ומתים עליה!! וכמה שהיא ענקית בענינו , - אני חושב שהיא לא יודעת עד כמה אנחנו אוהבים אותה אני הכנתי את התמונה הנ"ל.. לשירי ! ובזמנה הפנוי שתיכנס לפורום , ושתראה את זה ואפילו אם היא קוראת את ההודעה שירי את המלכה שלנו! - ואנחנו לא מגזימים את כישרון מיוחד , את יפה , מקסימה , וענקית ואנחנו אוהבים אותך הכי הרבה בעולםם נ.ב- בטוח שלהדס/חנן יש את המס' של שירי - נכון ? תתקשרו אליה ותגידו לה שתיכנס שניה לפורום אפשר לבזבז לה דקה מזמנה או שתיים!! בבקשה!! חברי פורום תפוז אנשים פורום שירי מימון

Deanb

New member
אפשר להוסיף את דבריי?

שירי, הייתי בהופעה שלך בגני התערוכה וזו היתה הפעם הראשונה שראיתי אותך במציאות. אני מוכרח להגיד שלא התאכזבתי בכלל וההפך הגמור, נהנתי מכל רגע. כל השירים היו יפהפיים, ביצעת אותם במקצועיות ובאיכות, ונהנתי מאוד מההופעה וממך! אני באמת חושב שאת אחת הזמרות הטובות ביותר בארץ, ייצגת אותנו באירוויזיון בכבוד ואני כ"כ גאה בך על מה שעשית שם! תמשיכי ככה על הדרך הזו, להתמיד, להתאמץ ולא לוותר ותראי לאן תגיעי, כי עם מה שיש בתוכך, האנרגיה, האופי, הכישרון והיכולת, אני בטוח שעוד תגדלי להרבה יותר - וגם עכשיו את גדולה! באהבה ובהערכה, דין

דין...?

זה אתה? זאת אור! וואי איך אני אשמחה שבאת לפורום! חח.. אני מקווה שאני לא מתבלבלת! אבל זאת אני! היית עם מור ודיברנו.. אתה זוכר אותי..?

Dark View

New member
אם אפשר להוסיף את הדברים שלי גם

שירי. אין לך מושג כמה אני אוהב אותך. לפני כמה זמן שלחתי לך אימייל ולא נראה לי שהוא הגיע. היה בו שיר שכתבתי שנקרא "כל דבר" ורציתי חוות דעת. לא חשוב, ניחא. אני מאחל לך הצלחה בכל השאיפות שלך (אגב, יש לנו יומהולדת באותו יום בהפרש של כמה שנים טובות..) ואני מקווה שתגיעי לאלבום ה489384938 שלך =] תעשי לי ילד :)|) אוהב המונמונמוהמונמהומנהומנמונהליזה גיל =|

וואו כל הכבוד!!../images/Emo127.gif../images/Emo90.gif

הלוואי והיא תכתוב עוד הודעה קטנה כדי שנדע שהיא קראה והפנימה

Avichai Dei

New member
מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

שיריאוהביםאותךךךךךךךךךךך

זוננפלד

New member
אין מה להקפיץ - האשכול נעוץ ../images/Emo8.gif

ושירושש שלנו, כולנו פה איתך באש ובמים איפה שתלכי ואיפה שלא תלכי, בין אם את עוזבת את אקזיט ובין אם את נשארת, בין אם התקליט יצליח (שזה ברור מאליו, אגב "אהבה קטנה" - שיר פצצה לא מהעולם הזה!!!) ובין אם הוא לא יצליח, תיזכרי: אנחנו תמיד פה אוהבים אותך ומאמינים בך! מושלמת שלייייייייייייייייייייייי

נועוW

New member
מהמם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

באמת אני מקווה שהיא תראה את זה

Avichai Dei

New member
שירי אנחנו אוהבים אותךך

אם את רואה את זה תגיבי!!! כי זה מאוד מוד חשוב לנוו

יואו הלוואי שהיא תקרא את זה!!!!!!!!

ותדע כמה שאנחנו אוהבים אותה ותומכים בה בהכללללללל!!!!!!!!! שירי אנחנו מתים עלייך!!!! ובהצלחה בכל מה שאת עושה ותעשי בעתידדדדדדד...!!!!!!!

אורוש 14

New member
כל מילה פה נכונה..

שירי את אולי באמת לא יודעת כמה אנחנו אוהבים אותך... אבל זה ברמות שאת לא מבינההה אי אפשר להסביר את זה במלים.. את מושלמת בהכל אבל פשוט ב-ה-כ-ל!!! אוהבת אותך הכיייי בעולםםםםםם אור

למעלה