לכולם ולאמיר בפרט.

לכולם ולאמיר בפרט.

אני באמצע הורדת הסימולטור FMS וטיסנים נוספים בשבילו. חשבתי אולי נעשה אנחנו בסיס נתונים של דגמים ומנחתים לסימולטורים השונים. נתחיל בבחירה של סימולטור מ-drop box ואז קטגוריה (טיסנים, מסוקים, מנחתים) ולאחר מכן קטגוריה (סקייל, ספורט, 3D וכו´). בסיס הנתונים יהיה אוטומטי שיהיה עליו אחראי. מי שמוצא או יוצר דגמים שישלח לאחראי, האחראי בודק אם כבר קים כזה ואם לא מוסיף. בבקשה תנו דעתכם לטוב ולרע. תודה, אורן. נ.ב נא לא לקחת בנית המערכת כחסרון כי יש מספיק אתרים (וטיסנאים מוכשרים) שמהם ניתן להשיג את המערכת.

hifly

New member
נשמע מענין

שלח לי במייל פירוט והסבר יותר ממצא על הרעיון אמיר

oeldar

New member
יש כבר דבר כזה

יש אתר כזה: http://www.rc-sim.org/downloads_all.htm אפשר לעשות גירסה ישראלית לאתר הזה...

נכון, אתה צודק...בערך...

הכוונה שזה יהיה אוטומטי ומחולק לקטגוריות. לא תצטרך לעמול שעות עד שתמצא מה שתרצה ובנוסף זה לא הכל יש גם באתרים קטנים יותר והכי חשוב זה שאולי מישהו מאיתנו גם יפתח איזה מטוס חביב.

oeldar

New member
אני יכול לעזור ב...

בניית טיסנים כבר בניתי כמה טיסנים ל FMS אבל הם לא יצאו טוב אז לא פירסמתי אותם. אני יכול גם לעזור בבניית האתר, כבר בניתי דברים כאלה...

hifly

New member
אתר ל FMS ו G2

לא צריך אתר חדש. אפשר לבנות דף באתר הקיים,שבו ירכזו לפי מחלקות -טיסנים ומינחתים ל FMS ול G2- אין לי בעיה לעשות זאת אבל אתם צריכים לשלוח לי כל אחד את הקישורים שהוא מכיר לאתרים אלו ואני ארכז אותם בדף. אני מכיר מספר אתרים בנושא אבל בטח אתם מכירים עוד.אז שילחו לי ואני אתחיל לעבוד על זה. אמיר

למעלה