לכולם דחוף.....

לכולם דחוף.....

היי חזרתי.... לא הייתי פה הרבה...... מה נשמע? יש לי שאלה.... שאלתי את זה כבר אבל אף אחד לא הקשיב אז אני שואלת שוב......: בצ"אט הקולי עם כוכבי לחיי האהבה אני לא יודעת מה ללחוץ כדי לדבר איתם..... ((הצ"אט שמספרו התפרס בעיתונים ראש1 וויוה))... טוב.... בבביייייייייי תודה מראש......

נשמע ס2מ2ה

ובקשר לשאלתך, אז דווקא כן ענו לך, כנראה שלא ראית, ווטאבר, נענה לך שוב אז ככה: כדי לדבר עם הכוכבים צריך ללחוץ על איזשהו מספר שמוביל לפורום מעריצים שהקריינית אומרת אותו. אבל..... מניסיון אישי, ע~ז~ב~י אני נכנסתי לשם וממש לא הצלחתי לדבר צרחתי שם איזה חצי שעה "יהודה, יהודה" וכלום נדה הוא לא שמע ולא נעליים חבל על הכסף[ שחר שמאוהבת בגידוש

לשחר שמאוהבת בגידוש.....

תודה רבה שענית לי..... באמת לא שמתי לב לתשובה.... בת כמה את מאיפה? היית בקניון בתל אביב כש היו שם כוכבי לחיי האהבה? טוב... בביייייייי מצפה לתשובה.....

אהמממ...

בואי נדבר במסרים כי זה לא קשור לכולם כאן ואנשים עובדים פה שעות לסדר תפורום... דוגמת actress טוב אז אני כותבת לך מסר שחר

דדדחחחוווווףףףףף!!!

איך אפשר לדבר עם כוכבי לחיי האהבה בצ"אט הקולי שהתפרסם בעיתונים ויוה פלוס וראש1? כי כש התקשרתי לא הייתה שום דרךלדבר איתם...... פליז עזרו לי.... זה דחוף..... בבייייייייייי תודה מראש......

תשובה...

היי את צריכה להתקשר למספר: 053-999000 ואז להיכנס לפורום צופים!! מקווה שעזרתי...ביי!

abca

New member
צריך להקיש 1, אבל...

לפעמים השיחה לא מועברת כמו שצריך. במקרה כזה צריך ללחוץ על סולמית או לנתק ולהתקשר שוב. שמתם לב איזו הקדמה ארוכה, רק כדי שנשלם המון? תאשימו את סלקום...
בשבילנו, הכוכב זה אתה.

למעלה