לכולם דחוף!! תודיעו לי מתי יש הופעות מתוכננות!!
ל ליאורוש בעמ New member 8/9/06 #2 נצל"ש..../images/Emo15.gif לאופיר=>אין לי מושג.. אולי עוד מעט ישימו לוח הופעות.. ולכל השאר.. התחדשנו בלוגו?! או שאני שמתי לב לזה רק עכשיו?
נצל"ש..../images/Emo15.gif לאופיר=>אין לי מושג.. אולי עוד מעט ישימו לוח הופעות.. ולכל השאר.. התחדשנו בלוגו?! או שאני שמתי לב לזה רק עכשיו?
ה הבחורה לאדם מכורה New member 8/9/06 #6 יא באמאשלך עכשיו ראיתי../images/Emo12.gif../images/Emo39.gif יו של מי הוא?! מי עשה אותנו? ולמה לא עידכנו אותנו?
יא באמאשלך עכשיו ראיתי../images/Emo12.gif../images/Emo39.gif יו של מי הוא?! מי עשה אותנו? ולמה לא עידכנו אותנו?
ג גילי LOVE אדם New member 8/9/06 #3 מאמי.. מאמי אל תפתחיי סתם שירושרים.. אל תחשבי שאני מתנפלת עלייך. אבל הפורום יכול לקרוס.. אז בבקשה תקראי את חוקי הפורום
מאמי.. מאמי אל תפתחיי סתם שירושרים.. אל תחשבי שאני מתנפלת עלייך. אבל הפורום יכול לקרוס.. אז בבקשה תקראי את חוקי הפורום
ה הבחורה לאדם מכורה New member 8/9/06 #9 הנה ניצן בפורום,ניצןןןןןןן../images/Emo39.gif יש לוגו חדש? מי הכין אותו? ואיך זה שאנחנו לא ידענו!? הייתה תחרות לוגואים מזה
הנה ניצן בפורום,ניצןןןןןןן../images/Emo39.gif יש לוגו חדש? מי הכין אותו? ואיך זה שאנחנו לא ידענו!? הייתה תחרות לוגואים מזה
P purple rose New member 8/9/06 #14 בנות לנשום חח ../images/Emo6.gif מה הייתן עושות בלעדיי אה?? הלוגו--> האמת? גם אני רק ראיתי אתמול אני לא החלפתי בד"כ רעות מתעסקת עם זה חח אז אולי היא החליפה ובקשר לאירוח--> בפעם המאה!!! לא דעת מתי יעלו אותו חחחח אני מניחה שלא בסופ"ש אבל אני מקווה שביום ראשון
בנות לנשום חח ../images/Emo6.gif מה הייתן עושות בלעדיי אה?? הלוגו--> האמת? גם אני רק ראיתי אתמול אני לא החלפתי בד"כ רעות מתעסקת עם זה חח אז אולי היא החליפה ובקשר לאירוח--> בפעם המאה!!! לא דעת מתי יעלו אותו חחחח אני מניחה שלא בסופ"ש אבל אני מקווה שביום ראשון
ל ליאורוש בעמ New member 8/9/06 #15 ../images/Emo3.gifפווו.. עכשיו נרגעתי../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif
ה הבחורה לאדם מכורה New member 8/9/06 #17 חוחוחו../images/Emo39.gif בדיוק אם היה לנו ת'אירוח לא היינו מעלות? איזה חופרות הן בחיי..:|