לכולם דחוף!!!!!

Dindin12

New member
לכולם דחוף!!!!!

הייי כולם! קוראים לי דנה ואני הכי אוהבת מרוקדים עם כוכבים את גיא ומאשה ויש שמועות שהם פורשים!!!!!!!!!
כי הם כל הזמן רבים בחזרות!!!!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב לא שידרו את התוכנית בזמן המלחמה כי מאשה אושפזה! עכשיו היא בסדר אבל הם רוצים לפרוש בגלל שהם לא מסתדרים וכל הזמן רבים! בקרו באתר שלי אתר מ-ו-ש-ל-ם-!: www.danushi.tipo.co.il

barbie125

New member
אהה...יש לי שני דברים לומר לך:

1. מה דחוף בזה????? 2. גיא ומאשה לא פורשים ולא נעליים, והתוכנית עוקבה בגלל המלחמה, לא בגלל האישפוז של מאשה. אם לא היתה המלחמה, אז גיא ומאשה היו צריכים לפרוש. סליחה על ההודעה הזועמת ולילה טוב...

tamariku

New member
דנה יקרה

הסירי דאגה מליבך הם לא פורשים! גם אם לא היתה מלחצה בטוח היו דוחים את התכנית בשבוע והיו משדרים איזה לקט או ספיישל (הם מומחים בזה) הכל בסדר כרגע התחרות ממשיכה עם כל הארבעה.

שריוש2

New member
גיא...

ומאשה לא פורשים. מאשה אושפזה בגלל דלקת או משהו כזה, אבל עכשיו היא בסדר. אם לא היתה המלחמה, התחרות היתה ממשיכה ואולי הם היו נאלצים לפרוש, למרות שלא נראה לי.. בטוח ערוץ 2 היה שם ספיישל או לקט במקום זה.. זה לא קשור לזה שהם רבים. הרי לכל זוג שמשתתף בתכנית יש קצת ריבים וחילוקי דעות, אז מה כל אחד יקום וייפרוש? מתגברים על זה.. הכל כדי לזכות בגמר!
גיא

barbie125

New member
דלקת כליות

:) כן, הוא באמת חמוד... ראיתי אותו במציאות, הוא אפילו יותר חתיך מבטלויזיה. חח....

שריוש2

New member
חח כן.. ../images/Emo99.gifגיא

הוא אכן מאוד חמוד!! הצחוק שלו קורע אותי :D מקווה שהוא ינצח בגמר! כי מגיע לו!
גיא

לשירוש2 רק רציתי להגיד ש...

אני אחות של מאשה והיתי בבית חולים בוולפסון שבחולון קודם כול גיא ומאשה צריכים לנצח
וביום ראשון ב:20.8.06 תיראי אותי שהיתי בבית חולים ועזרתי אפילו למאשה וגיא בחזרות אז כולום להצביע 24 ל-5060 תעזרו לגיא ומשאה להגיע לגמר

barbie125

New member
את באמת אחותה של מאשה?

חח... יפה... תמסרי לה החלמה מהירה, היא רוקדת מדהים!

ל-barbie125../images/Emo66.gif

כן עם שאלת אני באמת אחות של מאשה והיא כבר הבריא והכול בסדר איתה והיא יצאה מבית החולים וגם רציתי לשאול איך קוראים לך

2 Mיכל

New member
אני רק רוצה לבקש שתמסרי לה שהיא

רקדנית מעולה ורואים שהיא גם יותר טובה מאנה. היא יודעת לרקוד באמת באמת ולא צריכה להשתמש כל כך הרבה בגוף שלה. וגם ממש מגיע לה לזכות. ושיהיה לה בהצלחה בהמשך =]. (קוראים לי מיכל
)

barbie125

New member
אופיר

חח.. יפה... וכמו שמיכל אמרה למטה, תמסרי לה שהיא רוקדת מדהים,ושאני מצביעה לה כל הזמן...
אחותך מוכשרת... את רוקדת? אח שלי רק מקרצץ. לא, סתם, הוא דווקא נחמד.

שריוש2

New member
אני מצביעה באינטרנט כל יוםם!! אין..

הם פשוט רוקדים מדהיםםםם!!! הם השילוב המנצח!!! בייחוד גיאא הוא כזה מושלםם

למעלה