לכולם בבקשה
!!!

לכולם בבקשה ../images/Emo53.gif!!!

אסף: אני רוצה מכולכם עיצות קארין אמרה לי שהיא מתארסת ואני לא יודע אם להאמין או לא וגם זה אחרי שבועיים שנפרדנו !! האם זה יכול להיות???
שרון: מה נשמע כולם? אני רוצה להגיד לכם משהו ותתנו לי עצות: אני וחבר שלי (חיים) כל הזמן נפרדים וחוזרים וזה לא נראה לי נורמלי, אנחנו רבים המון אבל יחד עם זאת אוהבים אחד את השני (או ש.. אני כבר לא בטוחה!). אנחנו חברים כבר יותר מ-5 חודשים אבל במהלך חמשת החודשים הללו נפרדנו וחזרנו יותר מעשרים פעמים, כמו כן לא התנשקנו עדיין. הקטע הוא שאפילו לא חשבתי על להתנשק איתו ואני לא יודעת אם זאת באמת אהבה. help!!.

הקפצה ../images/Emo46.gif

אתם ממש צבועים, לדבר איתי בפרטי ובצ'אט אתם יכולים אבל לענות לי ולאסף על שאלה מסכנה בפורום אתם לא יכולים?!? ממש לא יפה!!!. וסבבה, אתם לא רוצים לענות, אין לי בעיה אבל גם אל תכתבו לי הודעות פרטיות ולא כלום!!!!. מאוכזבת, שרון.

get well

New member
אני מקווה שאת לא מתכוונת אליי

בכל מקרה אני עניתי לך אתמול בצ'אט, אבל למען השקט הנפשי שלך אני עונה לך גם כאן. 1. ברור שהאירוסין זה או בדיחה שלה או של חבר שלה, כשיהיה להם תאריך לחתונה אז תתחיל לדאוג. 2. כל זוג רב, זה בריא לריב, אז אל תקחי את זה קשה..

AnarchyInIsrael

New member
דעותיי ../images/Emo123.gif

1. אם אסף דואג מזה שהאקסית שלו התארסה, לא משנה אם אחרי שנה או חודש, סימן שהוא עדיין אוהב אותה. תזהרי לך, שרון! 2. לדעתי מערכת היחסים שלכם לא בריאה אם אתם נפרדשים וחוזרים כל הזמן. זה לא ייגמר טוב, זה פשוט ייגמר. 3. דודי בלסר חתיך

אם כבר את מק../images/Emo78.gif...

וכדי להסיר מהספק שאולי אני הוא הצבוע אני אענה לך בקיצור ולעיניין: לאסף - אין סיכוי שהיא מאורסת.נקודה. לשרון: נראה לי שאתם עדיין צעירים מכדי להיות חברים. אני מציע שלא תחזרו כעת רק כשתהיו מוכנים לזה. מקווה שעזרתי..

אן מרי17

New member
תשובותיי

לאסף: למרות שאני לא מכירה את כל הסיפור, ראיתי כמה הודעות שקארין השאירה פה ובעיני היא סתם מנפנפת בחבר החדש שלה מול העיניים שלך, אם היא באמת לא הייתה רוצה שום קשר היא פשוט הייתה מפסיקה לדבר איתך ככה שנראה לי שהיא מנסה למשוך את תשומת ליבך ע"י הכרזות למיניהן. לשרון: המצב שתיארת הוא דיי נורמלי בעיני למערכת יחסית בגיל ההתבגרות...מן הסתם לפעמים יש מצבי רוח ולפעמים מוציאים עצבים על בן הזוג למרות שזו לא תמיד אשמתו, אז אם אתם אוהבים פשוט תנסו להיות יותר סבלניים אחד כלפיי השני. ובקשר לנשיקה, אם זה מפריע לך שעוד לא התנשקתם את תמיד יכולה ליזום. מקווה שעזרתי למרות האיחור בתגובה.

SidViciousGirl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאוהבת גם אותך. ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

טלושקה1

New member
שרון ואסף היקרים...

אלה התגובות שלי בקשר לשאלותיכם: אסף- חברה שלך לא בת 15\16?! מה זה מאורסת?! וחוצמזה לא נפרדתם לפני איזה חודשיים?! העובדה שהיא טוענת שהיא מאורסת גורמת לי לחשוב על אי שפיות מסוג כלשהו... סתם אני צוחקת אני מניחה שהיא שפויה... אבל אני לא מאמינה שהיא באמת מאורסת! סתומרת אני מאמינה שזה בצחוק (גם אני וחבר שלי לשעבר היינו צוחקים שאנחנו מאורסים) או שזה נסיון עלוב במיוחד לגרום לך לקנא, ולמרות שאם זה המצב זה נראה לי ממש עלוב לעשות את זה, נראה לי שאם תחשוב באמת על הרגשות שלך כרגע, זה די עובד לה ואתה די מקנא... אח שלי זה רק מה שנראה לי... שרון- אני מאמינה שלכל מערכת יחסים בריאה יש עליות וירידות שכוללות לפעמים פרידות... אבל יותר מ20 פרידות?!?!?! זה נראה לי ממש מוגזם... אהבה זה לא הכל במערכת יחסים (וזה בא מילדה רומנטית), צריך אמון, צריך כבוד, צריך התחשבות בבן זוג וגם צריך לה-ס-ת-ד-ר! אז יכול להיות שלמרות שאהבה כן נמצאת, יכולת הסתדרות לא... יש אנשים שפשוט לא מתאימים, ואם ב-5 חודשים נפרדתם מעל 20 פעם זה אומר בערך פרידה בשבוע! את מבינה..? זה פשוט נראה לי שאולי כדאי להמשיך הלאה... ואני גם מוסיפה לדברי דניאללל, אולי אתם באמת פשוט לא בשלים למערכת יחסים אחד עם השני... מקווה שעזרתי, באהבה טל

SidViciousGirl

New member
לאסף

אם אתה כ"כ מתעניין שהיא כבר מאורסת אולי אתה מקנא? אולי אתה רוצה אותה שוב? אם לא, מה אכפת לך, שתתחתן מחר עם 100 בחורים. תשכח ממנה, אם אתה כבר לא מאוהב בה. שרון - צאי מהקשר זהז וחלאס עם חיים אני אוהבת אותך. ניראה לי קשר לא בריא, קבלי ביטול באופן מיידי. חיים - אני אוהבת אותך (מורן א) שולצית (קארין) - יש לך ניק מעניין, אבל את שקרנית.

למעלה