לכולם - אל תשאלו

לכולם - אל תשאלו../images/Emo88.gif

היום הייתה לי התקפת טריכו רצינית ולכן חיכיתי עד הלילה כדי לצאת מהחדר וללכת למחשב כי להתאפר אחרי כזו התקפה זה עניין של שעות ואיך אצא מהחדר מבלי להתאפר אז כדי לא להעציב את הוריי חיכיתי ללילה אוף בריטניה האחת

לאב

New member
היי,

בתור אחת שסובלת מבעיה דומה, אני מנסה להבין את מה שעובר עלייך. אני מבינה שאת תולשת שיער מהגבות, ופה משהו לא ברור לי, הרי בגבות אין הרבה שיער, אז כמה אפשר "לעבוד עליהן" , זה לא נגמר לך בצ´יק צ´ק? שנית, הרי השיער בגבות נורא קצר, אז איך את מצליחה לתלוש אותו? ביד או עם פינצטה? אי יודעת מנסיוני בעניין שנסיונות חיצוניים למנוע את התלישה לא עוזרים, אני הייתי שמה בזמנו גומיות על הידיים, כפפות, יושבת על יד שמאל (היד המזיקה שלי), אבל תמיד הייתי מעיפה בסופו של דבר את האביזר שחסם לי את היכולת לתלוש - כי כנראה הצורך הפנימי לעשות את זה נשאר אבל אם אצלך למשל כדי להגשים את הצורך הזה את צריכה מכשיר, כמו פינצטה, האם אין אפשרות פשוט לא להחזיק פינצטות בבית - או שהצורך הפנימי גדול מדי? אפשרות נוספת -אולי תעשי הפוך על הפוך - פעם בשבוע תתלשי את כל שיער הגבות, לא במקרה ותחת "התקף טריכו" אלא באופן מסודר, נניח ביום ה´ שעה 20.00 את מורידה את כל שיער הגבות. יכולות להיות לזה שני יתרונות, ראשית - אח"כ גם אם תרצי לא יהיה לך עם מה להתעסק, שנית אזור הגבות לא יהיה אדמומי כל השבוע אלא ערב אחד בלבד, ואז תוכלי לצייר בעיפרון איפור "גבות מלאכותיות" ולהראות בסדר. שנית, שמתי לב שכתולשים את השיער מול מראה, ולא באמצע התקף, נוצרת אי נוחות גדולה מהפעולה, ממש לא כיף לעשות את זה, זה מרגיז. כך שאם תתלשי באופן מסודר פעם בשבוע תמנעי מחד את היכולת לעשות את זה תוך כדי התקף ומצד שני אולי תווצר לך תחושה לא נוחה ביחס לתלישה. את ההמלצה הזו קיבלתי פעם מרופא שהתמחה בהיפנוזה,שהתמחה בטיפול בכפייתיות אליו הלכתי בנסיון לטפל בבעיה, ואני מוכרחה לכתוב לך בכנות שלא הייתי מסוגלת לבצע את התלישה המכוונת, היא ממש עשתה לי רע. אבל אולי אצלך זה יהיה פתרון, בגלל שטח התלישה המצומצם בגבות, והיכולת הקלה יחסית לצייר גבות במהלך השבוע, בניגוד לשיער הקרקפת שהנזק בו הוא לטווח הארוך

לאב תודה רבה

ראשית אני רוצה להוגות לך תגובותייך קורקטיות ובעלות משמעות רבה אני לא תולשת עם פינצטה אלא עם האצבעות ציפורניים ולכן היעדר פינצטה בסביבה לא יתרום אבל מה שכן כתבת ויכול לעזור זה להביט במראה בעת מעשה כרגע במחשבה על זה זה נראה לי אכן מרתיע ואני אנסה זאת באמת תודה אני לא סתם כותבת זו עיצה שעשויה לעזור לי מה שלומך ? איך מתקדמים השיפוצים בבית ?" וההרגשה הכללית? בריטניה האחת

לאב

New member
הי בריטניה

אני באמת חושבת שזה ממש מרתיע להסתכל על עצמנו בראי עושות את זה,לא קל לעמוד בזה. שלומי ממש טוב ( אם מתעלמים מהחדשות), השיפוץ לא מתקדם לשום מקום כרגע, הוא תקוע לחלוטין כי אחד מהספקים לא עושה את עבודתו כמו שצריך ועוצר את הכל אז נכון שהבית הפוך, מצד שני לא מסתובבים שיפוצניקים בבית וזה ממש טוב (אע"פ שהם אנשים מצויינים, קשה לראות מישהו זר מסתובב אצלך בבית כבר בשבע בבוקר, זו ממש דרך רעה להתחיל את הבוקר) להת´, ובהצלחה

../images/Emo24.gifבריטניה../images/Emo24.gif

השם שלך מזכיר לי את הPINK FLOYD וזו סיבה לחייך! תודה על העידוד.. מקווה שמחר יהיה יותר טוב

r i k i

New member
לבריטניה האחת

היי זאת ריקי!- חברה של מיקי! מה שלומך? אני מקווה שסביר... רציתי לשאול אותך בקשר לטריכו האם זה דומה לאו סו די כלומר האם את מרגישה שאת חייבת לתלוש שיער כי אם לא אז יקרה משהו או שזה פשוט קורה לך סתם? תסבירי לי בבקשה את התופעה הזאת זה מאוד מעניין אותי. מה את מרגישה כשיש לך התקף של טריכו. יש לי אחות שתולשת שערות מתוך שיעמום. האם זה גם טריכו לדעתך? האם יש לך גם או סי די? ואם כן אולי בחלק הזה אני יכולה לעזור לך? אל תתייאשי אף פעם ריקי

למעלה