היי,
בתור אחת שסובלת מבעיה דומה, אני מנסה להבין את מה שעובר עלייך. אני מבינה שאת תולשת שיער מהגבות, ופה משהו לא ברור לי, הרי בגבות אין הרבה שיער, אז כמה אפשר "לעבוד עליהן" , זה לא נגמר לך בצ´יק צ´ק? שנית, הרי השיער בגבות נורא קצר, אז איך את מצליחה לתלוש אותו? ביד או עם פינצטה? אי יודעת מנסיוני בעניין שנסיונות חיצוניים למנוע את התלישה לא עוזרים, אני הייתי שמה בזמנו גומיות על הידיים, כפפות, יושבת על יד שמאל (היד המזיקה שלי), אבל תמיד הייתי מעיפה בסופו של דבר את האביזר שחסם לי את היכולת לתלוש - כי כנראה הצורך הפנימי לעשות את זה נשאר אבל אם אצלך למשל כדי להגשים את הצורך הזה את צריכה מכשיר, כמו פינצטה, האם אין אפשרות פשוט לא להחזיק פינצטות בבית - או שהצורך הפנימי גדול מדי? אפשרות נוספת -אולי תעשי הפוך על הפוך - פעם בשבוע תתלשי את כל שיער הגבות, לא במקרה ותחת "התקף טריכו" אלא באופן מסודר, נניח ביום ה´ שעה 20.00 את מורידה את כל שיער הגבות. יכולות להיות לזה שני יתרונות, ראשית - אח"כ גם אם תרצי לא יהיה לך עם מה להתעסק, שנית אזור הגבות לא יהיה אדמומי כל השבוע אלא ערב אחד בלבד, ואז תוכלי לצייר בעיפרון איפור "גבות מלאכותיות" ולהראות בסדר. שנית, שמתי לב שכתולשים את השיער מול מראה, ולא באמצע התקף, נוצרת אי נוחות גדולה מהפעולה, ממש לא כיף לעשות את זה, זה מרגיז. כך שאם תתלשי באופן מסודר פעם בשבוע תמנעי מחד את היכולת לעשות את זה תוך כדי התקף ומצד שני אולי תווצר לך תחושה לא נוחה ביחס לתלישה. את ההמלצה הזו קיבלתי פעם מרופא שהתמחה בהיפנוזה,שהתמחה בטיפול בכפייתיות אליו הלכתי בנסיון לטפל בבעיה, ואני מוכרחה לכתוב לך בכנות שלא הייתי מסוגלת לבצע את התלישה המכוונת, היא ממש עשתה לי רע. אבל אולי אצלך זה יהיה פתרון, בגלל שטח התלישה המצומצם בגבות, והיכולת הקלה יחסית לצייר גבות במהלך השבוע, בניגוד לשיער הקרקפת שהנזק בו הוא לטווח הארוך