לכולםם &#

oxoנועה0x0

New member
לכולםם &#

דיי כמהה אהבההההה אפשרר לתת להם הםם כאלהה חמודיםםםםם בימיוחד בטלפוןן חחחחח טובב עכשיו סקרר קטןן ותענו עליוווו: 1)איזה שיר את הכי אוהבת ל הגיים בויז? 2)את מי מחבריי הלהקה את הכי אוהבת? 3)האם פגשת או דיברת עם אחד מהם בטלפון פרט הסבר ונמק!! 4)בא לך שהם יעשו לך ילדים? 5)לאיזה הופעה שלהם הלכת?

עונהה

1)איזה שיר את הכי אוהבת ל הגיים בויז?אשמור את ליבי 2)את מי מחבריי הלהקה את הכי אוהבת?אושרושש המושלםם 3)האם פגשת או דיברת עם אחד מהם בטלפון פרט הסבר ונמק!!כן פגשתי אותם בנבחרי הילדים ואושרי נתן לי חתימה אם הקדשה:""למור אברהמי שמעתי עלייך הרבה את מסימה המון נשיקות+חיבוקים=אושרי חמי ואחר כך ראיתי אותם שהם יצאו מהמונית ואושרי נתן לי נשיקה וחיבוק
4)בא לך שהם יעשו לך ילדים?כןןןן אושרי 5)לאיזה הופעה שלהם הלכת?אמ..לשיר נולד ולנבחרי הילדים..

עונהההההההה

1)איזה שיר את הכי אוהבת ל הגיים בויז? אשמור את ליבי
2)את מי מחבריי הלהקה את הכי אוהבת? אדמיי כפרעליו... 3)האם פגשת או דיברת עם אחד מהם בטלפון פרט הסבר ונמק!! אתמולל עם ערןןןןןןןןןןןןןןןן
4)בא לך שהם יעשו לך ילדים? גן ילדיםםםםםםםם 5)לאיזה הופעה שלהם הלכת? שיר נולד..... ו24 בפסקק זמןןן בעזרתת ה'

Brwonie22

New member
עונההה../images/Emo42.gif

1)איזה שיר את הכי אוהבת ל הגיים בויז? "שמחה" אוחח הסולו של אושריי 2)את מי מחבריי הלהקה את הכי אוהבת? אושרייי חיייי!! 3)האם פגשת או דיברת עם אחד מהם בטלפון פרט הסבר ונמק!!: חח הסברתי אתמול את היום המטורף שהיה ליי.. ארוך מידיי!! ראיתי את ביחי ושרוני פעמיים ואת אושרי אדם וערן רק פעם אחת:( 4)בא לך שהם יעשו לך ילדים? אממ.. קצת איחרת עם השאלה.. לא קצת מאוחר מידי..? חודש חמישי מאושריי חיימשיליי כבר צמחה לי בטןןן!! 5)לאיזה הופעה שלהם הלכת? הייתי במצעד.. בשיר נולד ובע"ה ב-24!! בננותת 17:00 אתן שםם לא לדפוק ברזים!..(חח בעצם אין מצב שזה יקרהה איך אפשר לפספס?!?!!?)

Charmed Galia

New member
../images/Emo41.gifMiSs ErAn../images/Emo41.gif

1)איזה שיר את הכי אוהבת של הגיים בויז?"אשמור את ליבי" ו"גליה"-כי קוראים לי גליה
2)את מי מחבריי הלהקה את הכי אוהבת?ערני בעלי... 3)האם פגשת או דיברת עם אחד מהם בטלפון פרט הסבר ונמק!!חח לא...אבל דיברתי עם ערן[ועוד כמה דברים חחחחחח]פנים מול פנים(ועוד איברים אחד מול השני חחחחחחחחחח):] 4)בא לך שהם יעשו לך ילדים?אוי דיייי למה לעורר את החרמנות שלי על ערן שוב?!?! למה?!?!
5)לאיזה הופעה שלהם הלכת?לא הלכתי

חחחחחח אני אומרתת לךךך

פעם אחת הוא יראת את אחת ההודעות המחונכות שלך.... חחחחחחחחח מסכןןןןן יפחדד ללכת ברחובב שפתאום איזו גליה לא תקפוץץ עליוו חחחחחחחחחחחחחחח סתם צוחקתתתת תמשיכיי את והחירמונים שלךך את קורעתת אותיי

Charmed Galia

New member
חח כבר חשבתי על זה../images/Emo11.gif

מסכן נראלי הוא יקבל חום
טב דיי יצאתי לרגע מהבועה שלי והכרתי בעובדה שערן לא מכיר אותי אבל עכשיו אני חוזרת חזרה לבועונת החמודה שלי

Charmed Galia

New member
יבוא יום וזה יהפוך למציאות../images/Emo11.gif

ואני לא אשכח להזמין אותך ואת נאווה חח

NavooShiT

New member
גלייי../images/Emo99.gif

תעשיי לי ילדדדדדדדדדדדדדד!!! חעע קרועה אחת
לאפיוו

Charmed Galia

New member
סורי מאמי אני סטרייטית...../images/Emo11.gif