גמותייי!! אני רוצה לספר את סיפור אהבתינו...(שלי ושל אושרי כמובןן..) סיפור מתוק במיוחדד!!
B Brwonie22 New member 13/2/06 #28 גמותייי!! אני רוצה לספר את סיפור אהבתינו...(שלי ושל אושרי כמובןן..) סיפור מתוק במיוחדד!!
C Charmed Galia New member 13/2/06 #30 חחחחחחח../images/Emo11.gif אבל מה יהיה אם שתי בנות ירצו את אותו בוי
N NavooShiT New member 13/2/06 #32 אז הבוי יהיה' ביגמיסט../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif זו מדינה חופשית
C Charmed Galia New member 13/2/06 #34 לאלאלא...ביגמיסטיות זה עברה../images/Emo11.gif מה עשית מהם פושעים יו נואו וואט שיריבו על אדם ואביחי ערן שלי וזהו חח בקיצור אפחת לא יכולה להיות נשואה לערן חוץ ממני חחחחחחחחחחחחח[איך השתלטתי הא? ]
לאלאלא...ביגמיסטיות זה עברה../images/Emo11.gif מה עשית מהם פושעים יו נואו וואט שיריבו על אדם ואביחי ערן שלי וזהו חח בקיצור אפחת לא יכולה להיות נשואה לערן חוץ ממני חחחחחחחחחחחחח[איך השתלטתי הא? ]
א אדם יוסף החיים שלי New member 13/2/06 #39 2 רבות... השלישית לוקחתת במקרהה הזה אני השלישיתת..... תודה ולהתראות
C Charmed Galia New member 13/2/06 #42 הלווו אנחנו לא רבות../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif שרון שלה ערן שלי אז את לא לוקחת כלום חחחחחחחחח
הלווו אנחנו לא רבות../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif שרון שלה ערן שלי אז את לא לוקחת כלום חחחחחחחחח
C Charmed Galia New member 13/2/06 #49 אממ לא נראלי...../images/Emo11.gif אלא אם כן את חושבת על ערן בעירום וואייייי סורי היתי חייבת להגיד את זה חחחחחחחחחחחח זה ישב לי על קצה הלשון או במקרה הזה...על קצה האצבעות
אממ לא נראלי...../images/Emo11.gif אלא אם כן את חושבת על ערן בעירום וואייייי סורי היתי חייבת להגיד את זה חחחחחחחחחחחח זה ישב לי על קצה הלשון או במקרה הזה...על קצה האצבעות
א אדם יוסף החיים שלי New member 13/2/06 #51 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח דיייי איןןןןן אייןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזהה חרמנייתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח דיייי איןןןןן אייןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזהה חרמנייתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח
א אדם יוסף החיים שלי New member 13/2/06 #54 חחחחחחחחחחחחחחחחחח ערןןן בעירוום?? איכככ לא יפה לחשוב על דברים כאלהה.. ( חחח לא שזהה לא כייףף ) אבלל זהה פוגעע בכבודד שלנוו שלא נדברר עד כמה זה פוגעע בכבודד שלו... חחחחחחחחח הכלללל בהומור.. בנותת.... אל תקחוו שוםםםם דברר ברצינותת!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ערןןן בעירוום?? איכככ לא יפה לחשוב על דברים כאלהה.. ( חחח לא שזהה לא כייףף ) אבלל זהה פוגעע בכבודד שלנוו שלא נדברר עד כמה זה פוגעע בכבודד שלו... חחחחחחחחח הכלללל בהומור.. בנותת.... אל תקחוו שוםםםם דברר ברצינותת!!
C Charmed Galia New member 13/2/06 #56 זה לא פוגע בכבוד של אפחד../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif בשביל ערן זה מחמאה[גמלי זה היה מחמאה אם היתי נראת כמו ערן...אחח רק לקום בבוקר ולהסתכל במראה על שלמות כזאתי ] ובשבילי סתם מחשבה נחמדה
זה לא פוגע בכבוד של אפחד../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif בשביל ערן זה מחמאה[גמלי זה היה מחמאה אם היתי נראת כמו ערן...אחח רק לקום בבוקר ולהסתכל במראה על שלמות כזאתי ] ובשבילי סתם מחשבה נחמדה
א אדם יוסף החיים שלי New member 13/2/06 #31 שימשיכו לרצות?? מה לעשות הם לא יכולים להתחלקקקק.... הם לא חציי שקלללללל אחד בשביל כולם וכולם בשבילל 1 הקיצררר נעשה תורות
שימשיכו לרצות?? מה לעשות הם לא יכולים להתחלקקקק.... הם לא חציי שקלללללל אחד בשביל כולם וכולם בשבילל 1 הקיצררר נעשה תורות
C Charmed Galia New member 13/2/06 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo11.gif תורות ערן רק שלי ואני לא מתחלקת בו עם אפ'חתתתת
C Charmed Galia New member 13/2/06 #38 כנ"ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif שתינו לא מתחלקות בהם חעחעחע זהו סגור חתום
כנ"ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif שתינו לא מתחלקות בהם חעחעחע זהו סגור חתום