לכולםםם..=]

לכולםםם..=]

טוב פתחתי את ההודעה הזאתת כי רציתי להגיד לכםם כמה דבריםם.. 1.זהה שבכל מי שפגעתיי אני מבקשתת סליחהה.. 2.אני מאחלתת לכולנוו צום קל ונעיםם..ושנהה טובהה.. 3.רציתי להגיד לכםם שאתםם אחלה פורוםם באמתת..אני רשומה גם בפורום של הגיים בויזז..וזה לא אותו הדברר פהה יותר כייףף ליי...שםם הםם חמודות והכלל אבלל אם את לא מכירה אותןן אז אין לך מה לחפשש שםם...ופה את יכולה להכירר אז אני שמחה שניכנסתי לפורום הזהה.. וזהוו בעיקרוןן.. שובב שתיהיה לנוו שנה טובהה וצוםם קלל.. אניי אוהבת אותכםם המוןן מהוןןןן

ספיר כנסי..

1. אני סולחת לך ומבקשת סליחה אם יצא שפגעתי בך.. 2. גמאני מאחלת לך שנה טובה וצום קל ומועיל.. 3. אני רוצה להגיד לך שפה זה אחלה פורום וגמאני רשומה לגיימבויז.. וזה ממש לא נכון מה שאת אומרת!! כולנו הגענו לפורום באנונימיות מוחלטת! אפח'ת לא הכירה את אפח'ת..! ואת צריכה פשוט להיכנס ולהיות בולטת ולשתף את כולן בצחוקים, סיפורים, וכאלה.. וככה לאט לאט את תראי שאת תתחברי עם כולןןןןןן..!! כי באמת שהפורום שלנו הוא ה-פורום! (-555-) והוא פעיל ברמותת מדהימותת..!! אז אל תגידי סתם דברים על פורום גיימבויז.. ושיהיה ברור שאני לא באה להגיד שהפורום פה הוא לא טוב..זה פורום מדהים!!!!! בייוו'שש..:):)

שירה כנסיי

תיראי אני לא אומרת משוו רע על הפורוםם אבלל אני יתן לךך דוגמא אישיתת ליפני כמה ימיםם לא יודעת מה היהי ואיזה ילדה מישםם כתבה תגובה וזה היה מצחיקק..עכשיוו אני אמרתי להה צחוקים איתך תישאריי ולטובהה ואחרי זהה לא יודעת איזה ילדה אמרה איזה פקצהה...כיאילוו מה לא נעיםם..ובאמת אני מנסה להיסתדר איתםם אבל יש בנותת שפשוט חשות מעצמןן וזהה לא האופיי שליי אז אני לא כל כךך ניקשרת אליהןן.. ובקשר לפורוםם עצמוו אני יודעת שישי שם בנותת שהםם ממש סבבהה באמתת ולהגיד לך דוגריי אניבפורומים שלהםם רק ביגלל שאניי פשוטט חולה עלייהםם..וזאת גם הסיבה שאניי נישארת עדיין בפורום שלהםם..זהוו.. חחח רשמתיי אגדה אבלל מקווא שתביניי..

אוקיי ספיר כנסי שוב..

אם עוד פעם אחתת מישהיי תפגע בך שלחי לך במסר מי זאת ומה היא רשמה לך ותשאירי לי את זה

MaStuLa76

New member
אננננננננני?../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

חשבתי שאמרת את זה לרעה כי תמיד חברה שלי אומרת את זה לרעה.. טוב לא נורא את יכולה להישארר שם ותתחברי לאט לאט

צום קל :p

שיהיה גם לך צום קל .. לא פגעת בי אבלך סולחת לך ... בקשר ל3 .. את דיי צודקת ( לא לעלות עליי !! ) גמני הייתי שם =)... צום קל ! שנה טובה ! וגמר חטימה טובה .. סיווני :p

למעלה