לכולםםםם

מרי-לו

New member
לכולםםםם

תודה רבה על ערב נהדר. כמו שכבר אמרתי לכם בצ`ט - זאת היתה מסיבת יום ההולדת הכי יפה שעשו לי. תודה לכל מי שהשתתף בחגיגה הנהדרת, תודה לכל מי שעזר להרים אותי 30 פעם על כסא יום-ההולדת (ארז* אני לא אשכח לך שהפלת אותי, ופטישון תודה שהזמנת אמבולנס כ``כ מהר, וד``א קשוח היית צריך להיזכר קודם שיש מאוורר תיקרה אוףףף איתכם). לכל הזמרים והזמרות הנפלאים, דעו לכם ששמעתי אתכם שרים מבעד למסך והשירה היתה נפלאה - תודה רבה, בחיים לא אשכח את הערב הזה והכל בזכותכם. אוהבת אתכם מעומק הלב מרי-לו

dzdz

New member
כולולולולו למרי-לולולולו

נורא חבל שלא הצלחתי להגיע למסיבה (אם כי אני מזייף בשירה ונוטה ליפול כשאני מרים משאות..)(אבל אוהב עוגות טובות) שר לך עכשיו (כשגמרתי סוף סוף את הכתבות לבוקר)כולולולולולו כזה שלא שמעת בחתונה שלך(אם הייתה) שיהיה לך מלאן תאלאפים חיים טובים ומאושרים הרבה כיף והרבה חברים טובים כמו בחדרנו הקט(אך המפוצץ) שליו מעיר הקודש (בירת הנצח שלא תחולק עוד(או שכן)

וואאוו..

ואני כל כך רציתי לשיר לך איזה שונסון...או איזה ``וואאוו`` אחד,מינימום... אבל, הקו היה כל כך גרוע שהעדפתי לפרוש בשיא...או הכל או כלום. אז תעשי כאילו...העיקר הכוונה. יום הולדת שמח. לארה.

קשוח31

New member
אני ???? המאוורר כבר 20 שנה שם

ובכלל הייתי בשרותים באותו זמן בעצם נדמה לי שלא הייתי בארץ (מי נתן את ההוראה ???)

למעלה