../images/Emo163.gif../images/Emo42.gifהמשך../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo163.gif
(ארגגג... הכל התחרבש שם.
) למחרת, יום שבת, חזרנו למגרש הענקי ב- 11:00 בבוקר, מוכנים לעבודה!
גמרנו לחבר את הרשת לסנדות, והכנו גם רשת שלמה משתי וערב ולתשעיסטים (הבוגרים.) כי אנחנו נחמדים ומסונג'רים.
אח"כ, העמדנו את הכתובת אש הענקית שלנו, והיינו מאוד גאים בעצמנו!
ב- 13:30 שיחררו אותנו הביתה להפסקת אוכל.
15:30- באק טו דה שבט.
חילקו אותנו לקבוצות- מנפטים (אלה ששופכים דלק על כל הכתובות אש, ואח"כ מסריחים. אני רציתי להיות שם.
), מדליקים (אלה שמדליקים את הכתובות אש.
) וסדרנים (אלה שמסדרים את הכל לפני ובהמשך דואגים שכל הגדודים יעמדו כמו שצריך וזה.. שם אני הייתי.
) אז בהתחלה הלכנו (הסדרנים, אחרי כמה דקות השלמתי עם העובדה שאני כזאת!
) לשבט לסחוב משם ארגזים עם פנסינים (נרות בתוך שקיות עם חול, רק שכשאנחנו סחבנו אותם עוד לא היו שם נרות.
), שזה נוראאאאאאאא כבד!
ואז סידרנו אותם במגרש שם, כמו שאמרו לנו, ושמנו בהם נרות וקיפלנו אותם יפה.
אח"כ, לא היה לנו מה לעשות, אז ניקינו.
איכשהו השעה נהייתה כבר 18:00, ואצנו רצנו לנו לתיקים ללבוש חאקי.
אחרי החאקי, עשינו אסיפה כל הסדרנים והסבירו לנו מה בדיוק אנחנו צריכים לעשות וחילקו לכל שלישיה גדוד שהיא צריכה להיות איתו. אני הייתי עם ז', הגדוד הכי מופרע בעולם.
לא נורא, רב העבודה השחורה הייתה למדריכים.
אניווי, לפני זה השלישיה שלי עזרה לרון (המדריך שלנו לשעבר והיום מרכז צעיר בשבט.
) לסדר את כל העניבות שמחלקים בטקס.
סידורים אחרונים (להדליק את הנרות של הפנסינים.
) והנה הגדוד שלנו מגיע.
הובלנו את הגדוד למקום שלו, וניסינו לסדר אותם, מה שלא כ"כ הלך.
ואז הגיעה הבשורה המרה- השמועה החלה להתפרץ.
בזמן שהורידו את הכתובת אש שלנו בשביל לנפט אותה, אחת הסנדות נשברה!!
כולם נכנסו לפאניקה קטנה, אבל אז עברה שמועה חדשה שמטפלים בזה עכשיו והכל יסתדר, וכולם נרגעו.
ב- 19:15 בערך אמרו לכל הסדרנים לחזור למקום שהגדוד שלנו עמד, ואז הטקס התחיל!
הייתה מסכת ששרה שירים של אלאדין (
) וערוץ הילדים, והייתה חלוקת עניבות למדריכים ורשג"דים ומרכזים ומחסנאים וכולם.
רב הכתובות אש לא דלקו משהו (היה מחסור בדלק.
), והחבצלת שלנו דלקה רק באמצע ובצדדים בקושי (
), אבל לא נורא, משומה היינו עדיין נורא גאים בעצמנו.
אולי בגלל כל המחמאות של השכב"ג.
תם הטקס.
אבל המלאכה עוד מרובה, צריך לפרק הכל!
מי שאמר שאם כולם יעבדו זה ייקח חצי שעה- שקרן בן שקרן.
מ- 20:00 וקצת עד 22:45 פירקנו.
כשחצי מהזמן אין אור, ומסתובב בין כולם קאטר וחצי בערך, ורב העבודה היא לפתוח את כל החוטי ברזל שמחברים בין הרשתות והנחשים והכל- חצי שעה זה כמו דקה.
אניווי, למרות שזה מייאש ומתסכל ורוני התחילה להתחרפן ולשיר שירים מעצבנים (ד"א, היא מדריכה.
) ולנקות זה מעצבן וגל ואני אפילו שברנו רשת אחת מרב עצבים (ככה לפחות אנחנו חושדות.
), היה משעשע ביותר!
למרות שבסוף היה טיפה מעצבן כי הלכנו כמה ילדים לסחוב את הרשת האחרונה (ושוב כל הזמן נתקענו בעצים ועמודים, למרות שהיה הייתה הרבה יותר קטנה והרבה יותר קלה.
) ובדיוק כל שאר הגדוד ירד לשבט לשיחת סיכום, והחברות שלי השאירו את התיק שלי גלמוד במגרש הענקי, ואז ט' הייתה פוסטמה כי כששאלתי אותן אם הן הביאו את התיק שלי היא התחילה לצעוק עליי - מה אני מתלוננת והוציאה עליי את כל העצבים שלה, והיא
שוב עיצבנה אותי כי בזמן האחרון היא ממש מעצבנת.
ואני רק שאלתי לתומי אם הן הביאו את התיק שלי.
לא חשוב, גם נועה אמרה שהיא הייתה מגעילה אז החלטתי להבליג.
בכלופן, אח"כ מצאתי את התיק שלי והוא היה בריא ושלם, אז הכל טוב.
אחרי זה, ריטל נועה ואני הלכנו למרכז טאגור (שזה בין המגרש לבית שלי, זה כ"כ כיף לגור 5 דקות מהצופים!
) וקיבלנו פיצה מילדים רחומים ונחמדים, ואז נהיינו עוד יותר רעבות.
אה, ואז ריטל הלכה הבייתה ואני הלכתי עם נועה לספריית וידיאו כי היא רצתה לקחת סרטים ליום כיפור, ואז... חציתי את הכביש והגעתי הבייתה ב-23:20 בערך.
וזהו, אחרי משהו כמו 20 שעות בשבט ב- 4 ימים מסכנים, אין לנו עכשיו פעולות שבועיים וחצי כי המדריכים נוסעים לפולין ואז יש חופש סוכות, והאמת?
זה יהיה נורא מוזר.
חוי, אני בטוחה ששכחתי מלא דברים שרציתי לכתוב, אבל אני מקווה שלא השתעמעמתם יותר מדי.
ובגלל שאני במצברוח נדיב כל מי שקרא עד הסוף מקבל ממני שאריות נחש שרוף (זה מרגיש כמו בוץ שחור מתפורר.
) ו-
ענקי
לאב יא!