לכולםםםםםםםםםם חשוב

יעל צל

New member
לכולםםםםםםםםםם חשוב

תשלחו לי במסר פרטי שאלות טריוויה כאלה שקשורות למשחק החיים, גם על העלילה והדמויות וגם על הסדרה מחוץ לצילומים, כלומר על הסדרה והשחקנים זה בשביל פעילות מיוחדת שתערך ביום חמישי, את הפרטים המדוייקים יראו חברי הפורום שמגיעים למפגש, יהיה כיף!!!! אל תשכחו לשלוח ועדיף שזה יהיה היום!!!!

shirakl

New member
חברים - תשתפו פעולה../images/Emo45.gif

יעלי מכינה לנו משהו ממש יפה ואני מנסה לעזור לה עם שאלות טריוויה אבל צריך ממש הרבה אז תעזרו ואנחנו מבטיחות שיצא משהו מקסים

יעל להגיד לך את האמת?

א.כל הכבודדד לך!!!על הטרחה!!!!!את גם צריכה לנהל את הפורום הזה לדעתי:p ב.לא ניראה לי שיהיה מפגש..וגם עם יהיה ,נעשה מפגש עם 10 אנשים?או אפילו פחות?מאוד יכול ליהיות שאני יגיע..אבל אנשים לא מראים פה רצון וזה מעצבן לראות שאת טורחת וטורחת וזה לא מזיז להרבה כאן

את כל כך צודקת!

קודם כל בנים שבכלל לא רוצים לבוא למרות שבסוף כמעט לא באות בנות... אחר כך גם כל הבנות !! אני מבטלת תוכניות בשביל המפגש, כי אני רוצה לבוא! אוףף... אבל לי לא משנה! מצדי שיהיו במפגש רק אני יעל ושירה..

shirakl

New member
חברות תירגעו ../images/Emo13.gif

אני ויעל עומלות קשה על המשחק הזה ותשתפו פעולה
ובאשר למפגש - יהיו יותר מ10 אנשים, וכולנו נהנה מאוד
מי שלא רוצה לבוא
ההפסד שלו
אנחנו נעשה חיים והם יקנאו

Vendetta

New member
אתן יכולות להכחיש כמה שאתן רוצות

אבל המפגש הזה הולך להיות מפגש בנות, וזו הסיבה שאף בן לא רוצה לבוא.

יעל צל

New member
כולללללללללם לשלוח שאלות!

אין לנו מספיק שאלות על הסדרה עצמה וגם על השחקנים והדמויות אני ושירה מתכננות לכם משהו ממש כייפי אבל אנחנו צריכות את העזרה שלכם!!! קדימה לשלוח כמה שיותר שאלות (כולל תשובות!!!!) תשלחו לי במסר פרטי :)

m G m

New member
מקפיצה ../images/Emo41.gifיאללה אנשים../images/Emo41.gif

תשלחו מסרים...אם תמשיכו בגישה הזאת שהולך להיות סתם מפגש אז באמת יהיה סתם מפגש!! אבל אם כל אחד יעשה את המאמץ הפרטי שלו ויגיע למפגש וישלח שאלות ליעל וישקיע אז יבואו הרבה אנשים ויהיה כיף!!!

shirakl

New member
../images/Emo45.gif

מה שלא יהיה הולך להיות לנו מפגש מעולה
תשתפו פעולה
אני למשל ישבתי עם עצמי ומצאתי לא פחות מ30 שאלות על הסדרה, אני בטוחה שכל אחד יכול לעשות את אותו דבר, אם רק תרצו

Maiush25

New member
אני חושבת כמו הילדת תות בננה../images/Emo70.gif

יעל, את באמת צריכה להפוך למנהלת הפורום
ושירן ויעל- כל הכבוד על ההשקעה

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifיעל תהיה מנהלת גדולה../images/Emo70.gifאבל..

נראה לי שזה קצת יעמיס עליה
היא מנהלת גם את האתר של נירית קופל, גם את האתר של אהבה מעבר לפינה, והיא בטוח גם עושה עוד דברים.....
אבל לדעתי אם זה בסדר מצידה ומצד שירה וטל ( שמנהלים לא פחות טוב ממנה
) כדי שהיא תהיה

למעלה