לכולכם!!!

לכולכם!!!

שמעתם אולי על סדנא הזאת באילת בינואר??? בקלאב הוטל ספורט??? עם אלכסנדר אלכסנדרוב????? אני נועסת ב-ט-ו-ח!!!! תשאלו את מנהלי/מנהלות הסטודיו שלכם.. ותודיעו!!!!

סיפרו לנו רק אתמול בג'אז...

בינואר איך איזושהי סדנא בקלאב הוטל ספורט באילת ובין המורים יש את אלכסנדר אלכסנדרוב המדהים!!!!!!!!!!!!!! זהו בעיקרון....תשאלי את מנהל/ת הסטודיו שלך אם אתם נוסעים אני יודעים שגם בומר ומחולה יהיו....

עד שאני נפטרת ממנו אז אני אסע

לשיעורים שלו באילת עלק

yaeltal12

New member
אני שמעתי על משהו אבל אני לא בטוחה

שזה אותו הדבר. בחנוכה יש מין כנס לכל מיני חוגים מכל הארץ, בכלאב הוטל. ויש כל מיני סדנאות שמעבירים, של בלט והיפ הופ וג'אז (זה לפחות מה שהיה לי בשנה שעברה). אני לא בטוחה שכולכם מתכוונים למה שכתבתי, כי הכנס שהתכוונתי אליו הוא של חוגים, מכל הארץ, ואם זה כן מה שדיברתם עליו, אז המורה בסטודיו שלכם צריך לארגן לכם להשתתף בכנס הזה, ואפשר להופיע שם (למרות שהבמה קטנה בטירוף).

אההה...

אז זה לא מה שאני מדברת כי הכנס שאנחנו משתתפים בו השנה הוא בינואר... גם אנחנו כמעט כל שנה נוסעים בחנוכה לגבעת חביבה ועוברים מלא שיעורים אבל השנה הזמינו אותנו לאילת אז לא יכולנו לסרב.....חחחח

hadarya

New member
אהה אני יודעת על מה את מדברת

השתתפתי בכנס של שנה בעברה. זה ממש כיף... שלושה ימים באילת.. =] חוץ מזה שבמשך הימים יש כמובן שיעורים, וכן גם אלכסנדר מלמד. משנה שעברה אני זוכרת את המורים סובר, נעמי פרלוב, אלכסנדר כמובן, ועוד כל מיני אחרים. וכן אפשר גם להופיע שם.. אני לפחות הופעתי

זהו...

גם לנו אמרו שנופיע....יהיה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סובר היה מורה אצלנו בסטודיו עד השנה(טוב כולה שנה...) אז זאת לא תהיה הפתעה לראות אותו שם....

LiRoNi18

New member
מתי זה?

וזה בקלאב הוטל ? אפשר עוד פרטים? איזה סגנונות לומדים? וכמה זה עולה?

אמ...

זה בלאב הוטל.... אין לי שמץ איזה סגנונות זה אפילו לא קרוב... זה ב-י-נ-ו-א-ר!!!!!! עד אז אני אעדכן אתכם!!! יהיה נחמד אם חלקכם תהיו....

תווים

New member
הלוואיי וסובר יהיה גם השנה!!!

אני לומדת איתו וגם עם נעמי.. נעמי היא חייה..היא מזה טובה!! אבל לא יותר מסובר..חחח אהה ואני באה לזה אילת...

Swan ninetynine

New member
הייתי שנה שעברה ../images/Emo109.gif

זה כנס שמארגן דאנסאין, או ישראדאנס, אני לא בטוחה... היה ממש כיף שנה שעברה. אבל ממה שאני זוכרת היו רק האקדמיה של נדין בומר, קצב הגוף ומחולה מהמשתתפיפ בכנס. המורים אני זוכרת שאלכסנדר היה וסובר... ולא זוכרת את השמות של שאר המורים
השנה האקדמיה גם נוסעת... אבל אני כנראה לא אסע

כן.. הייתי..

אממ חוף הדקל זה בעיר הסרטים שם? שאחר כך היה את הלהקה הזאת ואף אחד כמעט לא נשאר.. ברח לי השם שלה.. רקדנו את "שלווה".. איזה אתם? ואיזה להקה את?

Swan ninetynine

New member
אמ .. ../images/Emo109.gif

אני מהאקדמיה של נדין בומר.. הקבוצה שלי עשתה ריקוד מתוך הופעה שהעלנו שנה שעברה של המחזמר "שיער".

לא זוכרת.. סורי..

הרבה ריקודים גם לא ראינו.. היה ממש קר וישנו כזה במקום שהיה ליד עם כריות וכאלה..

למעלה