לכולכם!!!

mirimesika

New member
לכולכם!!!

שלום לכולם! טוב, אז היו רגעים לא ממש קלים בשעות האחרונות אבל הכל כבר עבר, אני בדרך למיטה (יש מחר על הבוקר חזרה חשובה לקראת יום חמישי...), ואני יכולה להבטיח לכם שאני אשן עם חיוך...למה? כי קיבלתי אהבה ופרגון אינסופיים מאחורי הקלעים של הטקס כי הדיסק עדיין נמצא כבר כמה שבועות בראש רשימת המכירות כי כל הכרטיסים להופעה בצוותא אזלו מראש (ויש אפילו שמועות על אלבום זהב שבדרך...) והכי חשוב - כי אתם חיממתם לי את הלב וריגשתם אותי בצורה שאי אפשר לתאר במילים. אני מודה מודה מודה (...) לכולכם, ולילה טוב! אוהבת מירי.

perrinat

New member
אוהבים אותך../images/Emo24.gif

מדהימה! אחרי טקס אנשי השנה ישר את רצה לפורום.

יוווווווווווווווווווווווווו

אני פשוט אין לי מילים היית כל כך יפה היום
ותקחי הכל בקלותת.. ואמן אמן אמן תקבלי אלבום זהב!!אמןןן

מירי! אני אוהבת אותך!../images/Emo24.gif

את משמחת אותנו שאת נכנסת לפה
גם בלי פסלון את הזוכה שלי
את לא צריכה תואר כדי להיות אשת השנה שלי
אני כל כך מעריכה ואוהבת אותך! שיהיה לך לילה טוב ומקסים
והיית יפיפיה היום! דניאל

שירנטע

New member
יפייפיה זו לא מילה!! ואת...

עוד תזכי בפרסים הרבה יותר גדולים וחשובים!! ותזכרו שאמרתי את זה........... עם כישרון אי אפשר להתווכח!

אחחחח מירי...../images/Emo99.gif

כמה בן אדם אחד יכול להצליח בפחות משנה? כנראה שאדם אחד מיוחד-את! אז אמן ואמן שכ-ל זה יתגשם ותמשיכי להצליח כי לנו אף פעם לא יימאס ממך.... אני שמחה שהצלחנו לעשות לך שמיח קצת בלב... הפעם-סופית-לילה טוב!!!

EVGIRL

New member
מירייייי!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מצטערת שלא זכית בפסלון אבל את תמיד תהיי הכוכבת שלי!!
ברגע שכתבתי את ההודעה שלך פשוט התחלתי לבכות!!את כולכך מושלמת!! אין הרבה אנשים כמוך מירי!!באמת שאין! ואני וכל שאר המעריצים שלך נלך אחרייך תמיד!!
ואל תתבאסי מהפסלון כי את תקבלי יותר מפסלון אחד אני מבטיחה לך! אוהבת אותך מאד!ואין לי פשוט אין לתאר לך עד כמה אני אוהבת אותך!
אז לילה טוב לך ואני מקווה שהשמועות על האלבום זהב נכונות!
באהבה אין סופית רעות!

maholnikit

New member
וואו!! היית כל כך יפה היום בטקס!

את לא צריכה שום פסל בשביל להגיד לך כמה את מוכשרת ומדהימה. בשביל זה יש לך אותנו!! חחח וכמובן שהכי חשוב זה העבודה עצמה, המוסיקה, שאני לא יכולה לעבור יום אחד בלי להקשיב לכל הדיסק שלך!! איזה כיף שיש כזאת אהבה ותשוקה בחיים! אוהבת תמיד, ענבל.

MoRaN SaShA

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

באמת שהגיע לך לזכות. ואת זמרת פי אלף יותר טובה ממיימון..

The only Shpitz

New member
מירי!

את כל מה שאני חושבת כבר אמרו! היית מדהימה בטקס והגיע לך לזכות, ובאמת חבל שלא זכית, אבל אצלנו בפורום יש רק זוכה אחת - את!

מושיק20

New member
מירי../images/Emo106.gif שיחקת אותה../images/Emo47.gif

מאוד קיוותי שתזכי- הגיע לך ללא ספק
אבל כמו שסיכמו כאן, עם כישרון ואיכות כמו שלך
את עוד תזכי בפרסים הרבה יותר חשובים
המון בהצלחה בהמשך...
מושיק

מירי את היית ממש מדהימה../images/Emo99.gif

זה שכמה פאקצות מעצבנות הצביעו לשירי הזאת לא אומר שאת פחות טובה ממנה, להפך את הרבה יותר טובה ממנה וזה הפסד שלהם שלא בחרו בך
את תמיד ברשימת המכירות ותמיד הכרטיסים להופעות שלך נגמרים תוך ממש שניות אז איזה טקס מטומטם כזה לא צריך להשפיע עלייך. אני מקווה שתהני בהופעה ביום חמישי, אני לצערי לא ממש יכולה לבוא כי נחשו למה? כן כן נגמרו הכרטיסים להופעה של המדהימה הזאת
ואני ממש שמחה בשבילך שהם תמיד נגמרים מהר כי זה מוכיח כמה שאת מדהימה ואוהבים אותך
ובקשר לאלבום זהב.. אני באמת מקווה שסופסוף תקבלי אלבום זהב (אמיתי
) ושהוא יהיה יותר יפה ממה שהכנו לך

ליבית1

New member
אשת השנה

בלי שום קשר למה שקרה בטקס, אני חושבת שיסכימו איתי כולם שאת ורק את אשת השנה האמיתית... עובדה..... כל המצעדים יוכיחו את זה. השנה הזו הייתה השנה שלךומגיע לך כל האהבה והפרגון שאת מקבלת. אז עם הפנים קדימה ובחיוך. אוהבים אותך. ושירי מימון עם כל הכבוד... ויש קצת... כבוד..... פשוט גימיק שלא נגמר. את זמרת גדולה ונשמה ענקית.

oneheart1

New member
../images/Emo24.gif

רציתי מאוד שתזכי ב'אשת השנה במוזיקה' כי זו במת היתה ה-שנה שלך והבאת אותה בשירים יפים,בקול כובש את מוכשרת עם תואר או בלי תואר
בהצלחה בהמשך הדרך!

shoshos

New member
מיריייי :]

הגיע לך לזכות, מאוד הגיע :]. את עושה עבודה נפלאה, את אחד הדברים הטובים ביותר במוזיקה הישראלית :]. שמח שהחיוך הזה נשאר ולא ימחק בגלל הטקס. לדעתי, הטקס הזה קטן לעומת העבודה המשובחת והמעולה שאת עושה :]

למעלה