לכולכם!

ליאתגל

New member
לכולכם!

היי אני ליאת ואני מעריצה של הבויז כבר 6 7 שנים ויש לי טונות ממש טונות של חומר שלהם ואני תמיד יעריץ אותם כי הם בעצם העניקו לי את הטעם לחיות וגם עוד מישהי אבל גם הם ואני מתה עליהם בנשמה! ותמיד יעריך אותם! אז ככה- יש לי כפי שציינתי מלא חומר של הבויז ממש איזה אם שוקלים את החומר זה יוצא איזה 15 קילו!!!!!!!!! אם לא יותר אז אני מוכרת אותו תנו לי אתם אתה סכון שאתם מעונייות יש לי גם קסטות וידאו מניו יורק כמובן אבל אותם אני לא מוכרת כי קשה להשיג אותם בארץ וגם לפחות מזכרת שתישאר לי... אז יש לי ממש אין לכם מושג כמה חומר שקיות על שקיות אני לא יכולה לפרט מה זה כולל כי זה בעיקרון כתבות מחול יש לי מלא כתבות מעיתונים זרים!!! ועוד דברים נדירים!! ומדבקות וכ"! אם מישהו או מישהי מעוניית בבקשה שיגיד לי! דרך אגב אני גרה ברחובות כך שאם יש מישהו שמעוניין וגר קרוב זה מצויין... אני יודעת שייתכן שתגידו שאתם לא מעוניית בגלל שיש לכם הכל אבל תאמינו לי מה שיש לי זה פםשוט תופס לי את כל החדר אין מקום לזוז!!! אני לא מגזימה נשבעת... כל שאם אתן מעוניית תפנו אליי פה... או במסרים... דרך אגב אתן יכולות לקבוע איתי על מחיר סביר כך שאת לא בעיה... באהבה ליאת- דרך אגב אני תמיד נמצאת פה בפורום וקוראת הודעות וראה תמונות וזה כיף!!

ליאתגל

New member
בנות...

בבקשה ממכם תתיחסו להודעה שלי כי אני רוצה למכור את הדברים שיש לי ואני בטוחה שאתם רוצות לקנות אם יש לכם איסיקיו תרשמו אותו ואני יוכל להסביר לכם מה זה כולל... אין לי מקום אחר לרשום שהדברים של הבויז למכירה...:(

ליאתגל

New member
אז ככה

אתם בטוחות שאתם לא רוצות כלום מה שיש לי כי יש לי מלא חומר שאני בטוחה ב100 אחוז שאת חלקו איןצלאף אחת מכן... וגם שחכתי יש לי 2 ספרים שלהם באנגלית שיש בכל ספר כמה עמודים של תמונת בצבע! בבקשה אני ממש מעוניינת למכור פעם ראיתי פה מישהי שרשמ ה שהיא מוכרת ושאתם דיי התעניינתם אז למה אליי לא?? תודה ליאת!

Miss Kitty

New member
אל תעלבי או משהו..

אני אישית לא פניתי אלייך, כי אני לא צריכה עוד דברים.. אני בכלל לא צריכה את מה שיש לי..
תנסי לפרסם בראש 1 ומעריב לנוער..

ליאתגל

New member
ממה להיעלב?

זה בסדר את לפחות התייחסת להודעה שלי!!! אני ינסה לפרסם למרות שחשבתי שפה דווקא ירצו כי ממש יש לי דברים נדירים שכבר בלתי מושגים בשום מקום וחבל לזרוק לזבל לא?....

Miss Kitty

New member
התכוונתי

שלא תעלבי שאף אחד לא עונה לך.. באמת חבל לזרוק.. יש לי כל כך הרבה דברים שאין לי מה לעשות איתם, ואף אחד לא רוצה אותם, ואין לי לב לזרוק אותם...

Torn

New member
חמודה

את יכולה לפרסם בלוחות בפורום, זה ישאר שם חודש, ואני בטוח שאם מישהו ירצה לקנות משהו, אז הוא יצור איתך קשר
.

ליאתגל

New member
תודה צחי

אני יפרסם למרות שחשבתי שדווקא יתעניינו פה ככה.. אבל תודה בכל זאת!

Bones girl

New member
היי!

לא הייתי בפורום מלא זמן בגלל זה לא עניתי... אני דווקא למרות שיש לי טונות חומר תמיד שמחה אם יש עוד בעיקר מחו"ל... אז זה האי-סי שלי 323686786 אבל אני לא יהיה פה 3 שבועות... אז אם בא לך נדבר כשאני אחזור....

ליאתגל

New member
היי לך!!!!!!

כן יש לי ממש מלא חומר עליהם וכתבות מחו"ל בעיקר! איפה את גרה דרך אגב?... ממתי את נוסעת ???

למעלה