לכולכם כנסו ומהר........

Baby IN Red

New member
לכולכם כנסו ומהר........

אז ככה נכנסתי לקפה ארומה שממול הבית חולים ביקשתי טובה ממנהל ארומה להשתמש לכמה דקות במחשב שלו כדי לומר לכמה אנשים פה תודה מכל הלב מי שלא יודע עברתי ניתוח... ואני בסדר גמור, מתאוששת כנגד כל הסיכוים היתי חייבת לומר תודה לכמה אנשים שהיו לצדי בכל התקופה הקשה ואני בחיים אבל בחיים לא ישכח את זה לאביעד, השכן המקסים שלי שהיה לצדי שהיתי זקוקה לו לבן שלי- עדי בראדוש הנשנש שדאג וטרח כל רגע לשלוח לי הודעות לשלומי לשי, החייל ההודי שלי, שעשה המון למעני, גם שהיה עמוס בצבא... לבר, דובונת אכפת לי, מאחלת לכולם חברה מדהימה כמו שיש לי!! לרועי התימני שלי, תודה על הצחוקים:) חי יא מקסים אחד, לא יודעת מה היתי עושה בלעדייך ידיד זהב!!! לשמעון המקסים שעודד אותי שנכנסתי לטירופים בלתי מובנים, מטורפת עליך! ולכל מי שדאג ושלח הודעות לפון, המון תודה מכל הלב (שמתאושש, המבין יבין) ולשימי, המלאך השומר שלי... מתגעגעת אליך כל כך...:) טוב אני חייבת לחזור לבית חולים לפני שירצחו אותי:) ולכל מי ששאל מתי אני חוזרת הביתה.. אז אני חוזרת לקראת חמישי או שישי... היתי פה, אוהבת את כולכם ומתגעגעת מאוד!!! לילך

לילכוששששש

החלמה מהירה יפה שלי תחזרי אלינו מהר חושבים עלייך ומיתגעגעים מואהההההההההההההההה

z i n i

New member
החלמה מהירה.

עם מקום (חזה) כמו שהלב שלך נימצא בו,אני בטוח שהוא יחזיק מעמד ותהיי בריאה.... חיוכים ובריאות :)

יווווווו אמא ../images/Emo10.gif התגעגתי אלייךךךךךך

קודם כל תודה לאל שאת בסדר דבר שני שלחתי לך הודעות .שמח לישמוע שקיבלת אותם.. דבר שלישי כבר הפחדת אותי שלא שמעתי ממך כמה ימים דבר רבעי נפגשים מתי שאת יוצאת..כמו שאני מכיר אותך.. עד שאני לא יראה אותך בעינים אני לא יהיה רגוע..תעשי הכל לא להדאיג אותנו אז חבל לך על זמן לא מקבל סירוב קיצר אוהב עדי

אמאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo140.gif

אני מאוד מאוד מאוד שמח לשמוע שהניתוח עבר בהצלחה ושאת מתעוששת במהרה ,ומקווה שתחזרי אלינו כמה שיותר מהר בכוחות מחודשים ,בריאה ושלמה ושה' ישמור עלייך ועל בריאותך לאורך השנים ובמשך כל החיים :) אז אמן אמן ואמן שתחזרי אלינו במהרה שבת שלום אוהב אותך אמא שלך בנך האוהב חן

יאאאאאאאאאאא דובונית שלי

דובונית אכפתתתת לייי שלייייייייייייייי אין לך מושג כמה דאגתייייי יוווו חשבתי אני מתההההההה תשאלי את עדי ושי מה עשיתי להם מסכנים שיגעתייי אותםםםם אני כל כך שמחה לשמוע שהכל בסדר אבל כמו שעדי אמר אני חייבת לראות בשביל להאמין!!! אז מחכה שתחזרי כבר הביתה והכל יהיה בסדרררררררררר אוהבת אותךךךךךךך :)

ציצייייייייייייי

כפרע עליךלילךךך יבחורה מדהימהה תצאי נמזה בקלות למה את בחורה שלא רואה את זה זה צ'יפש לידךךךך מאמיי יאאלה תחזרי מהרר געגעתיי

shai the only1

New member
../images/Emo23.gifלילך../images/Emo23.gif

לילך נשמתיייי אני שמח שיצאת מהכל בשלוםםםם..... אמרתי לך להיות אופטימית :) משוגע עלייך מלאכית שלי !!!

למעלה