לכולכם יש מפקד מעוז.. אבל אף אחד מהם לא משתווה למשה שטרית המדהים, ההורס, החתיך, הצנוע, החכם
ה הדר ביטן New member 16/1/07 #1 לכולכם יש מפקד מעוז.. אבל אף אחד מהם לא משתווה למשה שטרית המדהים, ההורס, החתיך, הצנוע, החכם
ל ליטל בנמוחה New member 16/1/07 #2 משה צטרית?! MS6??? כל מילה נוספת מיותרת משה...סח על התמונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משה צטרית?! MS6??? כל מילה נוספת מיותרת משה...סח על התמונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הדר ביטן New member 16/1/07 #4 את הורסת את השושלת משה, אני הוכחה.. שאפשר לקיים דברים שמבטיחים אנני רוצה לצאת לשבת
ל ליטל בנמוחה New member 16/1/07 #9 כןן אנחנו מאוהבות במשה כבר שנים ספורות אבל אל תגלי לו בבבבבבבקקקקקקקקקששששששששההההההה
ל ליטל בנמוחה New member 16/1/07 #12 משו כזה פשוט התאהבנו בו את לא היית מתאהבת בבנאדם מדהים, חכם, צנוע חתיך וחכם??
ב בישי89 New member 16/1/07 #7 מה את עושה ערה בשעות כאלה....? יש לך בגרות מחר! לכי לישון! אגב, אני לא יודעת אם רעות הספיקה לעדכן אותך... אבל מחר עושים את המכירת עוגיות שוקולד צ'יפס כדי לגייס כסף למעו"ז
מה את עושה ערה בשעות כאלה....? יש לך בגרות מחר! לכי לישון! אגב, אני לא יודעת אם רעות הספיקה לעדכן אותך... אבל מחר עושים את המכירת עוגיות שוקולד צ'יפס כדי לגייס כסף למעו"ז
ב בישי89 New member 16/1/07 #13 עיניין העוגיות כנראה ידחה.... בגלל שנראה לי שהשבת נדחת ואז כל הקטע עם העוגיות לחיילים לא דחוף לנו....
עיניין העוגיות כנראה ידחה.... בגלל שנראה לי שהשבת נדחת ואז כל הקטע עם העוגיות לחיילים לא דחוף לנו....
M MS6 New member 16/1/07 #17 אגב לכל מי ששאל למה הדר פתחה את ההודעה.. הדר היא חלק מקבוצה של מדריכים שלא מבינים שלשבת קורס ד' מזורז יוצאים חניכים שלא עשו קורס ד'.
אגב לכל מי ששאל למה הדר פתחה את ההודעה.. הדר היא חלק מקבוצה של מדריכים שלא מבינים שלשבת קורס ד' מזורז יוצאים חניכים שלא עשו קורס ד'.
ה הדר ביטן New member 16/1/07 #19 רק הדר יכולה להסיע לך לפחות 3 באוטו היפה שלה בלי שישלמו רכבת ואוטובוסים אני אומרת לך, משתלם להוציא אותי ..........
רק הדר יכולה להסיע לך לפחות 3 באוטו היפה שלה בלי שישלמו רכבת ואוטובוסים אני אומרת לך, משתלם להוציא אותי ..........