לכוון אותי

8mona

New member
לכוון אותי

מה כדאי לי להשאר פה ? להכנס למקלט?לנסוע להורים שלי?לברוח לחו"ל? להתיצב לעוד 24ימי מילואים? עדיין לא נמאס לי אבל אני רוצה לעשות כל כך הרבה דברים בחיי ואם מה אני מתעסק פה? הא? לא באמת אם מה כולנו מתעסקים פה?במקום להגיע לפתרון מדברים ומדברים ...אז הנה שוב לא הגענו לשום דבר ***מי יכול לכוון אותי ***ב ב ק ש ה ***החברה שלי ואני מתים מפחד לצאת לבלות -כל השבוע חכינו לערב חמישי בשביל שנוכל לבלות מעט -אבל אנחנו מתים מפחד. מה עלינו לעשות ?????

אבו-דני

New member
הרי לך כיוון.....

--- רכוש לך נירות עם ריחות מפתים...קח את חברתך אל מתחת לסדינים והאמן לי באף פאב או אולם לא תרגיש יותר מכך בעננים זה יהיה הבילוי האולטמטיבי שלך בחיים נצל זאל חביבי כל עוד אתם צעירים

הרטוב

New member
שום שמיכה ושום זיון לא ימחק

את הדם של למעלה מאלף נרצחים בעשר שנים של המזרח התיכון החדש. שום שמיכה ושום זיון לא ימחק את חרפת הסכם אוסלו השיקרי ואת חרפת עליבותם של מנהיגינו כולל מפלגת הליכוד המזוייפת. אם לא נזיז את הישבנים העלובים שלנו ונסלק את הממסד הזה מן השלטון נפגש בשואה הבאה.

*גלעד*

New member
מי שמפחד כאילו לא חי בכלל.

אמנם קל להגיד וקשה לבצע, אבל אין לכם ברירה! או שאתה נשאר לחיות בארץ ומנסה לחיות את חייך או שתעוף מפה. אל תשאר בארץ ותמות מפחד, כי זה לא סתם ביטוי, זה נכון. כשאתה מפחד אתה כבר מת ושום פצצה לא יכולה לגרום לך נזק גרוע כמו החיים בצל הפחד.

למעלה