לכווולם

לכווולם../images/Emo70.gif

אני כל יום אפתח שרשור של "איש השבוע" אבל אותו האיש לא ישתנה כל יום אלא כל שבוע..אני אפתח כל יום מכיוון שהשרשורים יהיו מאוד ארוכים ולא נוחים לקריאה...רק בימי שישי אני אחליף את האיש... אז מקווה שתהנו
בינתיים זה לא שרשור של איש השבוע להיום..מכיוון שהשרשור של איש השבוע כבר נפתח היום...והוא נמצא למטה...אני אקפיץ אותו מדי פעם... מחר ייפתח שרשור חדש של "איש השבוע"... כל יום חמישי אני יודיע על איש השבוע החדש...אבל אני לא אפתח את השרשור ביום חמישי..אלא אתם תאספו תמונות וחומר על אותו אדם ככה שביום שישי אתם כבר תוכלו לשים הכל... תודה רבה
אוהבת
~טל~

כולם לקרוא את ההודעה למעלה../images/Emo70.gif

לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא
לקרוא

Maiush25

New member
סבבות../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif../images/Emo25.gif../images/Emo124.gif

HaDaRoSh

New member
יאאאאאאאאאללה ביי לכם

אני הולכת לישון אני צריכה לקום מחר מוקדם נשיקות

shirakl

New member
טלוש חמודתי ../images/Emo13.gif

אני ממש ממש לא מסכימה לרעיון שלך
לזה קוראים הצפה
כמו שלא יהיו אלפי שרשורים על אותו פרק, כך לא יהיו 7 שרשורים על אותו איש השבוע פרוייקט איש השבוע שלך הוא רעיון מעולה, אבל נראה לי שעדיף להשאיר אותו כפרויקט שבועי
את מוזמנת להקפיץ אותו אחת ליום, ואם תרצי, אחרי 3 ימים (כאשר הוא מפסיק לקפוץ) אני אקפיץ לך אותו
מי שיש לו רעיונות חדשים לשרשור יסתדר ויעלה אותם לשרשור הקיים
אם את מוכנה לערוך את הפרטים להודעה אחת בסוף השבוע, אני אשמח להעלות את ההודעה הערוכה למאמר בפורום וכמובן ליצור כך קטגוריה שלמה במאמרים
מתחשק לך

לשירה../images/Emo70.gif

כן,הבנתי..ושוב תודה
אני אשמח אם תעשי את זה בקטגוריה למאמרים...
... אוקיי אני אקפץ זאת אחת ליום...

shirakl

New member
ואת מסכימה לערוך

את זה להודעה אחת בכל סוף שבוע
שמחה שהבנת, וממש מקווה שאת לא כועסת

shirakl

New member
../images/Emo9.gif

לקחת את כל מה שכולם רשמו ולרשום את זה בהודעה אחת
את יכולה גם לרשום לגבי כל פרט בהודעה הזו מי רשם אותו בפורום כדי לתת קרדיט לאנשים שהשתתפו בשרשור (אכן, כמו שאני עושה
), אבל את זה באמת את לא חייבת
רק להפוך את הכל להודעה אחת עם המון פרטים על מישהו אחד, כדי להקל עלי בהעברה למאמרים

למעלה