לכוווולם!!!

nasty-

New member
לכוווולם!!!

שלום!!! אני פה!! אני בכבודי ובעצמי!!! טוב אז ככה...מאוד נהנתי במפגש (למרות שעשיתי את הפאדיחה שלי) ואני יודעת שחלק התאכזבו ממני אז רק רציתי להגיד שאם פעם הבאה אני באה אז..אני לא אתביש!!! כי אם אני פותחת את הפה אז קשה לסגור לי אותו אז פעם הבאה..אני..אני..אני לא יודעת מה אני אעשה...רק תיזכרו מילה שלי אני לא מתבישת!!! זהו גמרנו ממש זהו!! טוב אז מהיום אני גם פה וחסר לכם שלא תכתבו לי!! נעל אבוק של מי שלא יכתוב לי!!! מתה על ככוווולם nasty

עכשיו זה רשמי..

אנשימיםםםםםםםם, שתי הפגישות שלנו ביומיים האחרונים היו אחלההההה! שמחתי נורא נורא לפגוש את כולכם ..אתם מדהימים! ויש לי הודעה: מהיום[בהצעת פנדורה המקסימה]..שמי אינו דנה17 יותר אלא דנה18! וחוצמזה.... אני רוצה למסור ד``ש חם חם חם לכולכם יקיריי!!!! אני כבר מתגעגעת נורא נורא!!! ד``א-תקפצו לפורום וידויים יש שם הודעה ממני[עדיין תחת השם דנה17] שאתם חייבים לראות! זהו בינתיים יקיריי...משוגעת עליכםםםם ומחכה בקוצר רוח לראות אתכם שוב, שלכם, דנדוש.

moran-b

New member
נסטי

מתוקהההה אני מתה עלייך הכי בעולם!!! תגידי איזה פדיחה על מה את מדברת?? היית מדהימה ומקסימה .... ואני ממש שמחתי שבאת. ממש מתוקה!!! חוץ מיזה אם ככה... תגידי זמן ומקום ואני מארגנת לך מפגש של כולם כדי שתיישמי מה שהבטחת... יאללה אחותי שיהיה לך אחלה שבוע!!!!!

nasty-

New member
מורני!!

אחלה שבוע שיהיה לך ואני אגיד לך איזה פאדיחה...להירדם על השולחן זה פאדיחה!!!!!! אבל לא משנה...עבר אמרתי פעם הבאה וזו הבטחה :) יאללה ביי נשמה

למעלה